Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

פירקת להם את המבצר בשבוע, רועדות להם הביצים.

הלוחמים המתים שלהם חסרי משמעות, יהיו עוד חדשים, המנהרות? יחפרו עוד, את הכל הם יכולים לחדש. הם ממש לא נפגעו מספיק, המנהרות חסרות משמעות בתכלס כי זו רק הגנה פנימית והפחדה של ישראל מכניסה לרצועה אך בשורה התחתונה את המתקפה עלינו עשו עם טנדרים, רחפנים ונשק קל של חי"ר. אלו אנחנו שהתעלמנו מכל הסימנים, זה אנחנו שבמקום לסמוך על חיילים על הקרקע סמכנו על מצלמות והערכות של הרתעה. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, Supertigre כתב:

הלוחמים המתים שלהם חסרי משמעות, יהיו עוד חדשים, המנהרות? יחפרו עוד, את הכל הם יכולים לחדש. הם ממש לא נפגעו מספיק, המנהרות חסרות משמעות בתכלס כי זו רק הגנה פנימית והפחדה של ישראל מכניסה לרצועה אך בשורה התחתונה את המתקפה עלינו עשו עם טנדרים, רחפנים ונשק קל של חי"ר. אלו אנחנו שהתעלמנו מכל הסימנים, זה אנחנו שבמקום לסמוך על חיילים על הקרקע סמכנו על מצלמות והערכות של הרתעה. 

את כל מה שרשמת רשמתי גם.

אבל במשך שנים הפחידו אותנו שכניסה קרקעית לעזה תהיה שווה בצורה מיידית ל5000 לוחמים הרוגים, ואנחנו רואים שלא. אפילו בתקיפות על המוצבים, בנחיתות מספרית, הפתעה מוחלטת ולוחמים בבוקסר חמאס ספג אבידות.

חמאס היה בטוח שלא נכנס, נכנסנו. היה בטוח שלא נגיע לשיפא, הגענו. היה בטוח שלא נפציץ מסגדים, והם עלו לאויר. היה בטוח שלא נפגע במחבלים בכירים אם יתחבאו בבניין עם אזרחים, ואנחנו פוגעים.

יש התעוררות, יש אמונה מחודשת במערך המתמרן, השיתוף פעולה בין החילות בשיא, וזה משהו שלא היה מעולם. 

בגלל זה אומר, לא שופטים באמצע. אם יעצרו לפני השגת המטרות, אני הראשון שאגיד שיש פה כישלון. אם ימשיכו להילחם אחרי ההפוגה, התמונה תהיה שונה.

אם יש משהו אחד שחייבים להשיג, זה תמונה של סינוואר ומה שנשאר ממוחמד דף מובלים ברחוב עירומים עם אזיקים.

עריכה:

אם יש משהו אחד שצריך לקרות במהלך כל משא ומתן, זה להזכיר לביבי שאנחנו צריכים לקבוע, ואם צריך להגיד לקטארים בטלפון שילכו לחפש אז להגיד להם, ולהפציץ עוד בעזה. אם נהיה למלמים נקבל בראש.

זה גם אומר שהפרה קטנה צריך להיות שווה לפיצוץ המשא ומתן. צלף פלסטיני שמחליט לירות לעבר לוחם צהל ויאללה כולם לכלים דהירה דרומה. אין רחמים.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 11 דקות, yd b-4 כתב:

דוגרי למה לא? כי הם לא רצחו עוד?

אתה רוצה לשחרר אנשים ששורפים משפחות עם ילדים ותינוקות?

אז מה ההבדל בינך לחמאס?

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, ALÞћÃ כתב:

It would appear. אבל חשוב שנזכור, חמאס קיבל מכה אנושה והוא מורתע ל-15 שניות הקרובות.

וביבי ישרטט עוד קו אדום. 

• אהבתי 1
  • מבאס 1
פורסם

נגמר המומנטום של המלחמה והגיע שלב העסקאות.

קשה להחזיר מומנטום אחרי שהורדת את הרגל מהגז.

כל כך קיויתי שהפעם לא לא נתקפל כמו בפעמים אחרות.

למי שאומר שלא - היינו במצבים האלה מספיק פעמים. זה נגמר.

אחרי שה 50 הראשונים ישוחררו יתחילו להתעסק עם עסקאות לגבי השאר והכל יהיה תוך כדי הפצצות נדל"ן.

• אהבתי 3
פורסם (נערך)
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

המלחמה נגמרה? 

כן. נגמרה.

שים לב שכבר לא מדברים על זה במובן של הפוגה במלחמה אלא האם המבצע יתחדש.

זה מחזיר אותי למה שכתבתי כבר ב-7/10. עשו נגדנו פיגוע נורא, ויצאנו למבצע מאוד גדול.

החמאס יישאר ברצועה. יחזור גם לשלוט. ישחט את כל העזתים החמודים שדיברו על החמאס במילים כלבים ופושעים, יקבל כסף מקטאר ויבנה בתי ספר ובתי חולים חדשים.

סינוואר יקבל דרכון דיפלומטי מטוס פרטי ומרצדס.

בהצלחה שיהיה לנו.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • מבאס 1
פורסם

נתקלתי בזה.

400 דולר לרקטה: "בורקאן", הנשק החדש של חיזבאללה נגד ישראל (ynet.co.il)

400 דולר לרקטה: "בורקאן", הנשק החדש של חיזבאללה נגד ישראל

לאחרונה הצהיר חיזבאללה שהוא משתמש בנשק חדש נגד ישראל - "בורקאן", רקטה כבדת משקל לטווח קצר, שארגון הטרור מייצר ומשגר ממשאיות. לפי נסראללה, השימוש ב"בורקאן" מעיד על שיפור בהיקף הנשק ובאיכות שלו.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

הכי מצחיק אותי שפירסמו שכל גורמי הביטחון בעד העיסקה

אין אחד שמטיל בה דופי?!

הם אלו שאמרו פה אחד כמה ימים לפני הטבח שחמאס מורתע ואינו חפץ במלחמה.

כך גם בתקשורת כולם בעד.

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • אהבתי 2
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אבל במשך שנים הפחידו אותנו שכניסה קרקעית לעזה תהיה שווה בצורה מיידית ל5000 לוחמים הרוגים, ואנחנו רואים שלא. אפילו בתקיפות על המוצבים, בנחיתות מספרית, הפתעה מוחלטת ולוחמים בבוקסר חמאס ספג אבידות

קודם כול, אתה לא יודע כמה הרוגים יש לנו, וכמה יש להם (ולא אכפת לי מהם...)

שנית, זה לא משחק אסטרטגיה שפשוט צריך להביא בו יותר לוחמים ושהצד השני יספוג אבידות. זה אותו הקו שמריצים מול חיזבאללה.  חבל שאתה קונה אותו.

וכמובן, כול זה לא שווה כלום בלי תוצאה סופית שבאמת תיהיה טובה לנו, לא ביבי אמר, אלא באמת טובה. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
ציטוט

עימות פרץ בין השרים סמוטריץ' וגנץ בישיבת הממשלה בדיון בנוגע לאישור עסקת החטופים. סמוטריץ' הביע חשש שארגון הטרור ימשוך את ימי ההפוגה מעבר למה שהוסכם ויודיע שמצא עוד חטופים, וגנץ השיב: "איזו מין שאלה זו? אנחנו אומרים לך שזאת העסקה. מה, אתה סומך עלינו פחות מאשר על סינוואר?".

אתה באמת רוצה לדעת את התשובה מר בנימין נתניהו 2.0?

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

לצערי מראש ידעתי שרק מחפשים את הרגע שבוא יתחילו לימכור לציבור את סיום המלחמה בתור "ניצחון" ויתחילו לדבר בסגנון "חמאס קיבל מכה אנושה!"... אחרי שהשבוע התחלתי ליקרוא שמחזירים את גוש דן לשיגרה ומשחררים מילואים כבר הבנתי שזה הסוף ויש כבר "הפסקת אש" בדרך.

עכשיו כל אחד יתחיל לאסוף חומר לקמפיין הבחירות שלו עם צילומים ליד החטופים ששהם יטענו שהם החזירו אותם וזה הכל בזכותם...

אני ממש דואג מה יביא העתיד ולאיזה כיוון אנחנו הולכים/נופלים :-(.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • מבאס 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 7 שעות, yor2 כתב:

נתקלתי בזה.

400 דולר לרקטה: "בורקאן", הנשק החדש של חיזבאללה נגד ישראל (ynet.co.il)

400 דולר לרקטה: "בורקאן", הנשק החדש של חיזבאללה נגד ישראל

לאחרונה הצהיר חיזבאללה שהוא משתמש בנשק חדש נגד ישראל - "בורקאן", רקטה כבדת משקל לטווח קצר, שארגון הטרור מייצר ומשגר ממשאיות. לפי נסראללה, השימוש ב"בורקאן" מעיד על שיפור בהיקף הנשק ובאיכות שלו.

אפשר את המייל של המפעל שמייצר אותן?

אם את זה הוא בונה ב 400 דולר אני מוציא לו עבודות בקבלנות משנה.

• אהבתי 3
  • מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 שעות, David32 כתב:

קודם כול, אתה לא יודע כמה הרוגים יש לנו, וכמה יש להם (ולא אכפת לי מהם...)

שנית, זה לא משחק אסטרטגיה שפשוט צריך להביא בו יותר לוחמים ושהצד השני יספוג אבידות. זה אותו הקו שמריצים מול חיזבאללה.  חבל שאתה קונה אותו.

וכמובן, כול זה לא שווה כלום בלי תוצאה סופית שבאמת תיהיה טובה לנו, לא ביבי אמר, אלא באמת טובה. 

לנו? יודעים.

1200 באירועי שבת השחורה, 69 בלחימה, 240 חטופים שמתוכם 195 ישראלים, אפשר להעריך שיש עשרות חטופים שנרצחו.

להם? אי אפשר לדעת. וכן, זה משחק שצריך לגרום לצד השני אבידות. לא סיימנו את העבודה, אבל אנחנו באמצע.

אם נמשיך לטחון אותם, נגרום להם לעוד כמה אלפי מחבלים הרוגים, והכי חשוב נביא את הראש של סינוואר על עמוד, אפשר לדבר על ניצחון.

אבל אי אפשר לסכם מלחמה באמצע. 

גם בוא, אם כל יום הפוגה זה 10 חטופים, כמה זמן זה יכול להימשך? במקסימום 24 יום, מתוך זה החטופים הזרים שלא נכללים בעסקה, וגופות חיילים שהם מסרבים לדבר עליהם כרגע. תוך שבוע וחצי גג אתה ממשיך בלחימה.

מה שאני אגיד עכשיו מבאס פיצוצים, אבל זאת האמת - אם בעבר חייל חטוף אחד היה מזעזע את המדינה, היום גם 40 חיילים לא יעצרו לחימה, אנחנו במוד של מלחמת יום כיפור. הדבר היחידי שמטריד עד לכדי עצירת הלחימה זה תינוקות ונשים. ברגע שהם יהיו פה הדהירה תמשיך, והעולם איך שזה נראה המשיך הלאה מהעזתים.

לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

אפשר את המייל של המפעל שמייצר אותן?

אם את זה הוא בונה ב 400 דולר אני מוציא לו עבודות בקבלנות משנה.

זאת עוד כתבה שבאה לפגוע במורל "הנה תראו הם משלמים 400 דולר אנחנו שולחים 2 מיירטים ב-300 אלף". 

מה אכפת לה לזרוק מספר זה לא שיש למישהו פה אפשרות לבדוק את התקציב של נסראללה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...