Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

לא הבנתי מה הקשר תמים.. רשמתי - "צא להפגין נגד הבירוקרטיה". מבחינתי זה כולל גם הפגנות נגד המושחתים בכנסת וכל הלוביסטים שמשמנים להם את הכיס.

התכוונתי שיש חברי כנסת, בעיקר מהציבור החרדי, שיש להם קשר יחסית ישיר (ברור, לא מניות, אבל משךחה או חברים קרובים) בחברות שמביאות עובדים זרים.

לא מוצא ציטוט.

כן זוכר. בדכ לא טועה. יש לי זכרון חזק.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

היתה פה שיחה על מסעדנות - אז אני אתן את 2 סנט שלי.

היום המינימום לפי החוק הוא 29.3 או משהו בסגנון.

המינימום של עבודות במסעדות/אולמות אירועים/בתי קפה הוא 35 שקל לשעה.

יש לך קצת הבנה איך עובדים במסעדות/אולמות אירועים/בתי קפה, מכיר את הז'רגון בעבודה הזו ויכול לתת עבודה, בלי להתאמץ עם מו"מ, קיבלתי 40 שקל לשעה. והעבודה מאוד יחסית קלה ולא מסובכת מדי. וזה עוד היה בתחילת השנה, עוד לפני שהתחילו לעלות המחירים והגענו למלחמה הזו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בחיים לא הרגשתי שמסתכלים עלי מוזר כשאני מגיע לקנות אוכל מזרחי, או אוכל מזרח אירופאי. בארץ.

כן היה לי לא נעים להזמין דונר בכול מיני מקומות בגרמניה עם שמות סטייל ''שערי דמשק''

אבל זה משהו שונה לגמרי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

ערוץ 12 ואוהד חמו ממשיכים לדברר את הפלסטינים. גרף של "הרס בעזה".

את הדברים האלה cnn ידווחו, הם צריכים לדווח על "התקדמות כוחותינו" או לעבור לארץ נהדרת ולהפסיק לבלבל את השכל.

פורסם (נערך)

יש לך איזה מונח מכובס? כי ללא ספק יש בעזה הרס. הרבה הרס. אבל  לא מספיק הרס, כי החמס עדיין נלחם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

בכל מקרה, בשביל הסדר הטוב:

בוודאי שישראל לא יכולה לקלוט מיליוני פליטים, בהיותה מדינה קטנה. זה לא אומר שאי אפשר לקלוט פליטים בכלל. ולראיה, יש אלפי אוקראינים פה. אבח החישוב העקרוני היחידי שישראל מפעילה, והוא מופיע גם פה בצורה מובלעת או מוכחשת, זה שמירה על הציביון היהודי ועל רוב יהודי. זה אותו העיקרון שגורם לנו כמדינה לעשות הרבה דברים מפגרים. אבל ניחא.

לדעתי חובה על מדינת ישראל וממשלת ישראל להמשיך לשמור על הציביון היהודי וכמובן על רוב יהודי על-מנת שלילדים שלנו תהייה מדינה לחיות בה מבלי שירדפו אותם בגלל היותם יהודים בארץ ישראל.

• אהבתי 2

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

ערוץ 12 ואוהד חמו ממשיכים לדברר את הפלסטינים. גרף של "הרס בעזה".

את הדברים האלה cnn ידווחו, הם צריכים לדווח על "התקדמות כוחותינו" או לעבור לארץ נהדרת ולהפסיק לבלבל את השכל.

אנחנו ברוסיה?

אמורים לקבל רק שידורי ד"שים לחיילים?

הם לא מראים קמצוץ מהתמונות שיוצאות מעזה ואין לי בעיה עם זה, אבל מה הבעיה להציג את ההרס? גם ככה 99% מהישראלים מתייחסים לזה כאל חדשות טובות.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

בחיים לא הרגשתי שמסתכלים עלי מוזר כשאני מגיע לקנות אוכל מזרחי, או אוכל מזרח אירופאי. בארץ.

כן היה לי לא נעים להזמין דונר בכול מיני מקומות בגרמניה עם שמות סטייל ''שערי דמשק''

אבל זה משהו שונה לגמרי.

לא מרגיש מוזר להיכנס לקרל ברג בארץ ולא מרגיש לא נעים להזמין דונר אצל סורי בגרמניה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 37 דקות, פינדר כתב:

אבל מה הבעיה להציג את ההרס? גם ככה 99% מהישראלים מתייחסים לזה כאל חדשות טובות.

ומה רע בזה ? 

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, יבגניפ כתב:

אבל החישוב העקרוני היחידי שישראל מפעילה, והוא מופיע גם פה בצורה מובלעת או מוכחשת, זה שמירה על הציביון היהודי ועל רוב יהודי. זה אותו העיקרון שגורם לנו כמדינה לעשות הרבה דברים מפגרים. אבל ניחא.

זה אותו עיקרון שבגלל קמה מדינת היהודים, לא?

להתעלם מזה, זה כמו לחתוך את הענף שעליו אתה יושב...

עריכה אחרונה על ידי - XM -
תיקון אוטומטי
  • אהבתי 1

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
לפני 4 שעות, עדי-אל כתב:

אם אתה תגיע למאפיה בראש העין שמוכרים שם ג'חנון ולחוח יסתכלו עליך בצורה מוזרה

אני אני אגיע למעדניה של רוסים בבת ים יסתכלו עלי בצורה מוזרה

פעם נכנסתי עם חבר לקנות חומוס בכפר קאסם, אף אחד לא הסתכל עלינו בצורה מוזרה. בטיב טעם מסתובבים מלא אנשים שלא יודעים מילה ברוסית וגם שם אף אחד לא מסתכל עליהם בצורה מוזרה.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

אבל  לא מספיק הרס, כי החמס עדיין נלחם.

אתה חושב שההרס מעניין את החמאס?

מבחינתם הרס והרוגים בעזה זה לא באג זה פיצ׳ר. 

כשנפגע בהם, אישית, אז *אולי* הם ישנו פאזה. וזה ביג פאקינג אולי כי הרבה מהמקקים האלו אינם סתם מתחת לאדמה אלא במקומות אחרים בעולם.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

הAI יוצא משליטה. כמובן שזו התמונת פרופיל שלו 

Screenshot_20231108-232259_Chrome.jpg

עריכה אחרונה על ידי GaT

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי זה ולמה יש לו 6 אצבעות ביד והוא מחזיק משהו שנראה כמו ילד שהתחיל לבנות בלגו משהו והתייאש באמצע?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...