Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם

כי אין טיעונים כאלו. כל המטרה של הרפורמה הזו היא להחליש את מנגנוני הבקרה של המדינה. 

אני לא מכיר שום טיעון בעד הרפורמה, כזה שיהפוך את חיי לטובים יותר כאן, רק את חיי הפוליטיקאים לנוחים יותר.

 

  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

  • SlowRide

    7465

  • פינדר

    6174

  • יבגניפ

    5964

  • Night Driver

    5067

פורסם
לפני 2 דקות, Pika007 כתב:

 

בדיקת עיניים על חשבוני, בחר את האופטומטריסט המועדף עליך. אם זה לא יעזור- לא נותרו לי דרכים. תרגיש חופשי להתעלם מהפוסטים שלי.

 

 

אני יכול להגיב באריכות, אבל באמת שאין טעם. אסכם ב 2 דברים:

1- התחלת בקשקשת וסיימת בספקולציות. באותה מידה אני יכול לומר "כל התומכים ברפורמה הם למעשה בוטים של ביבי", זה יהיה נכון באותה מידה. מצחיק אותי כמה שחשובה לך "הזכות של אחרים להינות מהחופשה שלהם", נעלבת ממש עמוקות בשביל אותם תיירים שחסמו להם למשך כמהד דקות את התמונה עד שהמוחים ישבו. ממש שוד ושבר.

 

2- בכל הטררם של 2 הצדדים, אני רואה כל פעם את אותו דבר:

מי שמתנגד לרפורמה- טוען כנגד הרפורמה.

מי שתומך ברפורמה- טוען ומתלונן על המתנגדים לרפורמה, מחפש בציציות מה הם עשו לא בסדר, ולמה הם צבועים (יש לקצת אנשים פה אובססיה עם הקטע הזה של צביעות)

 

בכל עשרות העמודים פה אני לא רואה טיעונים משכנעים מדוע הרפורמה הזו דרושה או אפילו טובה. אפילו לא הצליחו להעלות פה טיעון מבוסס מה יאזן אותה, כדי שכולנו, ההיסטריים, נצליח לישון בשקט.

 

אם אתה לא מבין למה זה לא בסדר להפריע לתיירים במהלך שייט, בנושאי ענייני פנים של מדינה אחרת, אז באמת אין טעם להמשיך בדיון. אין לזה בכלל קשר לנושא המחאה.

 

ואם אתה לא רואה טיעונים משכנעים אז זה מהסיבות שציינת מעלה. היו פה מספיק טיעונים, הסברים ועוד, לשני הצדדים.

אתה יכול לא להסכים, אבל טיעונים היו. משכנעים או לא זה בעיניי המתבונן.

 

אני, מבחינתי, מעבר לכלל הנימוקים וההסברים שהועלו, רואה את זה בצורה פשוטה - בית המשפט העליון, במתכונתו הנוכחית, הוא לא טוב עד כדי גרוע.

כשאני רואה את היעדר הפיקוח עליו ועל הפרקליטות, את הכשלים, המחדלים ועוד, וכן את האנשים ששותפים בבחירת "מיטב" שופטי העתיד, אז האפשרות שזה יעשה על הכנסת, או חלקה, כבר לא כל כך מפחיד אותי.

 

איך אמרתם אחרי שבנט ולפיד הקימו ממשלה?

בזמן ביבי היה גרוע, בואו ננסה משהו אחר, יותר גרוע לא יהיה.

 

לפני 17 דקות, פינדר כתב:

בדיוק!

תודה.

 

גם אם הייתי מנמק למה זה לא חריג ביחס לכל מדינות ה-oecd, עדיין היית נתפס רק על פולין או הונגריה. הכל אצלכם או שחור או לבן.

 

פורסם (נערך)

עזבו,

נניח ופלוני באמת ותמים מאמין, אל תשאלו אותי איך, שביבי התעורר יום אחד אחרי שהוא 20 שנים בשלטון והבין שמערכת המשפט צריכה לעבור אבולוציה דחופה-בהולה מן הקצה אל הקצה. הסיפור עם המשפט שלו זה לחלוטין צירוף מקרים כמובן אל תהיו מצחיקים, זו ולא אחרת היא הבעיה הדחופה של מדינת ישראל!

נניח.

 

אוקיי, אז אם זה המצב, למה לא מבצעים שינוי אחד ורואים איך הוא משפיע והאם המערכת מאוזנת סוף סוף, ואז אם לא ממשיכים..?

למה הולכים ALL IN בשינוי מן הקצה על הקצה באחד הדברים הכי רגישים ומסוכנים למע׳ דמוקרטית מתפקדת?

מה ההסבר לכך?

 

אם אני מדבר במושגי פיתוח: דיפלויימנט*  למוצר קיים ורגיש עם השלכות הרות גורל מבצעים בצורה איטרטיבית, אחראית, שקולה ומדודה. 

 

אבל בממשלת נתניהו-רוטמן-סמוטריץ׳-בןגביר-דרעי וחברים עושים דברים אחרת, ולשמחתם יש מספיק אנשים שאוכלים את הדגשים הבאושים שהם מוכרים, פשוט אומרים להם מספיק פעמים שהדג לא מסריח - והם איכשהו מאמינים.

שאר האנשים מסתכלים מהצד, מתאמצים להתאפק שלא להקיא, ושואלים את עצמם ״מה נסגר עם אנשים שאוכלים דגים רקובים, מה הם באמת לא יודעים שזה עושה אח״כ אווי בבטן!?״

 

כשמבינים את האמת המאוד פשוטה הזו מבינים שכל הדיבורים על שימוש בעילת אי הסבירות, ועדת מינוי שופטים, נטרול היועמ״ש (וכו׳, וכו׳) הם בסה״כ הטרלות. יש את מי שמפיץ ומהדהד אותן, יש את מי שאשכרה מאמין בהן, יש את אלו שמאכילים את שניהם - ויש את מי שמבין שזה קרב אבוד להתמודד עם אוכלי הדגים הבאושים, ועדיף להלחם ישירות במי שמוכר אותם. cut it from the source.

 

בפרק האחרון של גיקונומי בהשתתפות רינה ענתי דורון ניר (המארח) אומר מתישהו: צריך לתת להם לעשות את שלהם, ואם המצב יתחרבן אז העם יוכל לבחור ממשלה אחרת אם הוא לא מרוצה.

מה שדורון לא ממשקל מספיק, לדעתי, זה שאם (*כש, לדעתי) המהפיכה השלטונית תעבור, לא יהיה באמת חסמי כח על הרשות המחוקצעת, שכעת באמת ובתמים תוכל לעשות מה שעולה על רוחה. הם גם לא בדיוק אשפי התחמקות נינג׳ה סטייל (nor do they need to be) - הממשלה הזו כבר הראתה איך הם מחסלים בעלי תפקיד בלי למצמץ על חוסר התיישרות מוחלטת מאחורי המנהיג העליון.

(כמו כן מי מבטיח שממשלה אחרת תתקן את הנזק של זו? אבן שטיפש אחד זרק לבאר וכו׳)

 

אם וכשינטרלו את החסם האחרון נגד הכח המוחלט של השלטון אז שינויי חוקים ו״כללי-משחק״ יוכלו לעבור באין מפריע. ובסדר, יהיו קצת או הרבה אנשים ברחובות, בסופו של יום למרות כל הטררם ישראלים הם עם צייתן והחרדה הקיומית מהערבים גוברת על כל חרדה מהשלטון הכלכלה הדמוגרפיה ושאר ה״יהיה בסדר״ים, כל שצריך זה קצת מסך עשן והכל יורד בגרון. חשוב לזכור את ההקשר המלא: לישראל אין חוקה, ולכן הכנסת יכולה לעשות override למה שבא להם, ומי שחושב שחבורת הפירומנים האלו אחראית אז לרמזי בולטון יש משהו לומר לו...

 

(*)(איך אומרים בעברית?? אוקיי הלכתי למורפיקס וזה כתב פריסה אז אני משאיר את זה ככה!)

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 3 שעות, oryo כתב:

 

 

בפרק האחרון של גיקונומי בהשתתפות רינה ענתי דורון ניר (המארח) אומר מתישהו: צריך לתת להם לעשות את שלהם, ואם המצב יתחרבן אז העם יוכל לבחור ממשלה אחרת אם הוא לא מרוצה.

 

 

(*)(איך אומרים בעברית?? אוקיי הלכתי למורפיקס וזה כתב פריסה אז אני משאיר את זה ככה!)

אין יבחרו? הרי בלי שום איזונים הם יחיטו לדחות את הבחירות שוב ושוב, וגם יסננו את המועמדים לפי צרכיהם.

 

וכל זה בהנחה האופטימית שהכלכלה הישראלית תקיים - הרי כעת היא מוטת חרדים - ובסיבוב הבא כל המדינה כבר לא תתקיים, כי לא יהיה מי שיחזיק אותה.

 

ישמור אלוהים.... בעיה. מי ישמור?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
לפני 10 דקות, sperial כתב:

אין יבחרו? הרי בלי שום איזונים הם יחיטו לדחות את הבחירות שוב ושוב, וגם יסננו את המועמדים לפי צרכיהם.

 

 

מה ימנע בעדם?

פורסם
לפני 14 דקות, sperial כתב:

ישמור אלוהים.... בעיה. מי ישמור?

בן גביר, סמוטריץ, וקהל המעריצים שלהם. אין סיבה לדאוג. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 4 שעות, oryo כתב:

בפרק האחרון של גיקונומי בהשתתפות רינה ענתי דורון ניר (המארח) אומר מתישהו: צריך לתת להם לעשות את שלהם, ואם המצב יתחרבן אז העם יוכל לבחור ממשלה אחרת אם הוא לא מרוצה.

 

אני בטוח שגם ברפובליקת ויימאר היו אידיוטים שימושיים שטענו את זה על כוס קפה וקייזה שטרוייזל עם המורגן צייטונג.

פורסם

לא חושב שישראל תהייה דיקטטורה. הקונסטלציה הפוליטית פה לא תאפשר את זה. זה לא שאפילו עכשיו יש מפלגה אחת עם אגנדה שולטת.

 

מה שישראל כן תהייה, זו מדינת דת אלטרא פרימיטיבית, עם סוג של אפרטהיד לערבים, וכפיה דתית ליהודים. כי, לצערי, זה המכנה המשותף של הממשלה הזו. סוציאל פופוליזם דתי פרימיטיבי. וזהו.

  • אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

לא חושב שישראל תהייה דיקטטורה. הקונסטלציה הפוליטית פה לא תאפשר את זה. זה לא שאפילו עכשיו יש מפלגה אחת עם אגנדה שולטת.

 

היא בקלות יכולה להיות דמוקרטיה איראנית.

מזכיר לך שרצו להכניס מצלמות לקלפיות אצל הערבים כדי להפחיד אותם מלבוא ולהצביע, רצו לדחות את הבחירות בשנה וחלק לא מבוטל בקואליציה נגד זכויות נשים.

כמו שאמר איזה מומחה למשפט, יבטלו את עילת הסבירות, ראש הממשלה מחליט לפטר את כל השרים ולקחת אליו את כל התיקים, לבטל את הבחירות וקיבלת שליט יחיד ואף אחד לא יכול לעשות כלום חוץ ממלחמת אזרחים.

 

ללא הבלמים של מערכת החוק שכח מהחלפת משלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 12 שעות, יובל .מ. כתב:

מה?

בפירוש אור קרא לו "אדם שנרצח", פרקש רשם פעמיים שמבחינתו זה רצח.

איזה מערכת?

אני אסביר שוב. 

 

יש הבדל בין להגיד: כל המערכת רוצחים. 

לבין להגיד, לדעתי, במקרה הזה היה רצח. 

 

את החלק הראשון של המשפט אף אחד לא אמר 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

ללא הבלמים של מערכת החוק שכח מהחלפת משלה.

 

לא רק שזה ידוע, גם הרקע לזה יהיה ידוע- הקומיסר העליון יכריז שישראל ב "מצב חירום"/"איום בטחוני" ועכשיו זה לא הזמן לבחירות, צריך המשכיות, צריך שזה יטופל ו "רק אני יכול"

את ההרצה לסיפור הזה ראינו עם ממשלות המעבר בתקופת הקורונה. 

מישהו רוצה שזה יהפוך למצב התמידי פה?

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הם יציגו את זה כהישג, הנה תראו אנחנו לוקחים לכם פחות כסף מהממשלה הקודמת, הורדנו את את נטל המס...

  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

×
×
  • תוכן חדש...