Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Nemesis כתב:

בהנחה וזה לא מזויף, ולא ראיתי טענה כזו, צץ האקדח המעשן. 

אני בהלם שב 93 תוכנית הליכוד היתה במפורש לבנות כאן מערכת דמוקרטית כמו שצריך עם הפרדת רשויות מעולה (בחירה ישירה).

גם כמה שנים אח"כ כתוב במצע הליכוד לבחירות לכנסת:

"הממשלה תמשיך בביצור עצמאותה של הרשות השופטת. יימשך התהליך של חיזוק מערכת בתי המשפט.   תמשך החקיקה המבטיחה את ייעולה של מערכת בתי המשפט"

https://www.idi.org.il/media/6001/likud-15.pdf

לפני שעתיים, DubelBoom כתב:

נאה דורש נאה מקיים. למה הרגשות שלי והזכויות שלי פחות חשובות מהרגשות של החרדי? זה לא שוויוני, מילא היה רגשות מול רגשות, היה אפשר איכשהו לטעון שזה שווה (למרות שזה לא), אבל זה רגשות+זכויות מול רגשות.

ישוו לי את הזכויות והצעדה בירושלים כנראה תפסיק. המסיבה בתל אביב תמשיך כי אין שום סיבה להפסיק אירוע שחוגג אהבה אף פעם, אבל מצעד בדרישה לשוויון בירושלים באמת לא נצטרך.

חבל שלא קראת את תגובתי. טענתי היא שאסור לנו להתקטנן על "שוויון" ו"זכויות" כאשר זה גורם לפגיעה קשה ברגשות של קבוצה משמעותית במדינה, כי הכי חשוב זה לשמור על הרגשת הביחד, במיוחד כאשר לא חסרים לנו אויבים מעבר לגבולותינו.
לכן למשל עדיף לוותר על צעדת להט"ב בירושליים.

הרי אין מצעד שנתי למען אוטובוסים בשבת, נכון? זה לא מתוך רצון לתקוע אצבע, אלא זעקה אמיתית לשוויון שהדתיים, החרדים והערבים מסרבים לקבל.

אבל תחבורה ציבורית בשבת, לא צריכה לפגוע קשה ברגשות הדתיים אם האוטובוסים לא יעברו באזורים דתיים. מכיון שאין מצב שהממשלה  תאשר תחבורה ציבורית בשבת, המוצא היחיד הוא חוק משאלי עם כמו בשווייץ, כלומר שתוצאת המשאל מחייבת, וכל אחד יכול ליזום משאל לאחר שאסף מספיק חתימות.

הלוואי שנאשר חוק משאלי עם כזה שרק הוא מסוגל לאפשר תחבורה ציבורית בשבת, וגם להכריח את הממשלות השונות לטפל בעברינות הבדואים בנגב, במחירי הדיור הגבוהים, ביוקר המחיה ובמתח הרווחים המופרז של הספקים.

ולא הבנתי את האנלוגיה לציור של מוחמד על התחת? נשמע שזה רק מחזק את הטענה, זה בסדר וזה בסדר. וגם תפילה המונית במרכז תל אביב זה בסדר.

הכוונה שאסור להרשות מה שקרה בהולנד, שמפגין אנטי מוסלמי צייר את הפנים של מוחמד על התחת, כי זו פגיעה קשה ברגשות המוסלמים, שמסתמכת על פירוש מוגזם של חופש הביטוי.

עריכה אחרונה על ידי yehuda-k
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אז לאף אחד לא היו תיקים במשטרה.

אז פוליטיקאים פרשו כשתפסו אותם, היו כאלו שאפילו התאבדו. 

היום, לצעוק, לעשות לביתך, לסחוט זה פשוט תנאי סף לכניסה לפוליטיקה 

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני שעה, arturkopit כתב:

מדוע אני צריך להיות אזרח סוג מ'

משלם מיסים

מתגייס לצה"ל

ממן חרדים

והם ימשיכו לחיות על חשבוני כאילו כלום?הם תוקעים לנו אצבע בעין פעם אחר פעם אבל אתה בוחר להתעלם.

מכיון שאין מצב שהממשלה  תפסיק לממן חרדים,  המוצא היחיד הוא שנאשר חוק משאלי עם כמו בשווייץ,  שרק הוא מסוגל לאפשר הפסקת המימון לחרדים, תחבורה ציבורית בשבת, וגם להכריח את הממשלות השונות לטפל בעברינות הבדואים בנגב, במחירי הדיור הגבוהים, ביוקר המחיה ובמתח הרווחים המופרז של הספקים.

הערה-חוק משאלי עם כמו בשווייץ, כלומר שתוצאת המשאל מחייבת, וכל אחד יכול ליזום משאל לאחר שאסף מספיק חתימות.

פורסם
לפני 15 דקות, yehuda-k כתב:

מכיון שאין מצב שהממשלה  תפסיק לממן חרדים,  המוצא היחיד הוא שנאשר חוק משאלי עם כמו בשווייץ,  שרק הוא מסוגל לאפשר הפסקת המימון לחרדים, תחבורה ציבורית בשבת, וגם להכריח את הממשלות השונות לטפל בעברינות הבדואים בנגב, במחירי הדיור הגבוהים, ביוקר המחיה ובמתח הרווחים המופרז של הספקים.

הערה-חוק משאלי עם כמו בשווייץ, כלומר שתוצאת המשאל מחייבת, וכל אחד יכול ליזום משאל לאחר שאסף מספיק חתימות.

אתה מדבר על הממשלה הנוכחית כמובן.

הממשלה הקודמת הראתה שניתן אחרת, אם היא הייתה משלימה 4 שנים היה פה גם תחב"צ בשבת וטיפול בפשיעה.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הממשלה הקודמת גם מימנה חרדים, רק פחות. אתה לא רוצה לממן חרדים? זה מצריך הפרטה של כל שירותי הרווחה ואף אחד לא באמת רוצה את זה, גם מי שמשלם הרבה מיסים.

זה לא יפסק לגמרי לא משנה איזו ממשלה יש פה, כל עוד החרדים עצמם לא ירצו לצאת לעולם. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סיכום קצר של מושב הכנסת הראשון:

-הפגנות ב 2 הצדדים, אני שמח לראות שההפגנה כנגד המהפיכה לא בדיוק איבדה מומנטום. יש מספרים קטנים יותר עקב ה "הידברות", אבל העובדה שעדיין מדובר במעל חצי מהמספרים הרגילים אומרת לי שאף אחד לא קונה את הלוקשים של נתניהו, וברגע שהבלוף הזה יתפוצץ נראה מספרים גדולים מאי פעם.

-במשך מושב שלם הזניחו את הטיפול בכל מערכות החברה בישראל (בריאות, חינוך, דיור, תקשורת ועוד)

-היחסים עם ארה"ב בשפל חסר תקדים, עם שותפותינו באירופה גם לא שיגעון

-מדינות ערב שרק לאחרונה חתמנו איתן על הסכמים החלו לקרר יחסים

-ישראל בסיר לחץ. אנשים אוהבים לזרוק "מלחמת אזרחים", מקווה שלא אצטרך להשתמש בטרמינולוגיה הזו, אבל השסע פה עמוק מאי פעם

-מקומיים מוציאים כספים, משקיעים האטו/הוציעו השקעות

-אלימות בחברה הערבית וחיכוכים עם המגזר- גם כן בשפל (לא חסר תקדים, אבל שפל.), הטיפול- יוק. (לירות באנשים על ימין ועל שמאל זה לא טיפול.)

כפיה דתית- אור ירוק להמשך התקדמות

מעמד האישה- העתיד לא מבשר טובות כשהשרה לקידום מעמד האישה הצביעה נגד חוקים די חשובים בגלל המשמעת הקואליציונית.

ב 3 חודשים רבותיי. 3 חודשים!! אני נחרד לברר כמה הרס החבורה הזו תצליח לזרוע ב 4 שנים.

• אהבתי 8
פורסם
לפני כשעה, yehuda-k כתב:

אבל תחבורה ציבורית בשבת, לא צריכה לפגוע קשה ברגשות הדתיים אם האוטובוסים לא יעברו באזורים דתיים.

???

אוטובוסים בשבת לא יפגעו בהם, אבל הזכות שלי להתחתן כן?

כנראה שלא נצליח להסכים. אני מבין מהתגובות שלך שאתה כן תומך בזכויות ללהטבים, אבל כנראה שלא נצליח להסכים על האם ''פגיעה ברגשות'' הדתיים זה מחיר שאנחנו כליברלים מוכנים לשלם עבור הנושא הזה או לא.

פורסם
לפני 45 דקות, Pika007 כתב:

ב 3 חודשים רבותיי. 3 חודשים!! אני נחרד לברר כמה הרס החבורה הזו תצליח לזרוע ב 4 שנים.

אם תחבר אם המצב שהם קיבלו זה מגביר פי כמה את הכשלון.
קיבלו כלכלה בשיא עם עודף בתקציב.
קיבלו קיפאון בשוק הנדל"ן (לא לזכות אף ממשלה אם לאמר את האמת).
קיבלו מצב יציב מאוד בעזה עם מקל שאפשר להכות בהם איתו שהוא לא רק טילים ממטוסים.
קיבלו פריחה ביחסים עם השכנות.
קיבלו צבא שהשקיע כבר כסף ומאמץ בגזרה האיראנית.

בקיצור קיבלו מצב טוב מאוד שיכלו למנף ובמקביל ליישם את המדיניות שלהם (לא המשיחית).
יכלו גם להשקיע מאמץ בזירה האיראנית אם דיפלומטי ואם צבאי.
מה עשו במקום זה?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

שלט מאתר YNET. מההפגנה היום.

1659772402_.thumb.jpg.6ef8db690c60a5030a26ae5ececfdf4e.jpg 

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 46 דקות, SlowRide כתב:

הממשלה הקודמת גם מימנה חרדים, רק פחות. אתה לא רוצה לממן חרדים? זה מצריך הפרטה של כל שירותי הרווחה ואף אחד לא באמת רוצה את זה, גם מי שמשלם הרבה מיסים.

זה לא יפסק לגמרי לא משנה איזו ממשלה יש פה, כל עוד החרדים עצמם לא ירצו לצאת לעולם. 

יש הבדל בין לממן חרדים לבין מה ששירותי הרווחה מעניקים לכולנו.

אתן לך כמה דוגמאות להבהיר את דבריי:

-קצבאות ילדים עד 2 ילדים.

-אי מימון  ישיבות

-מי שהולך ללמוד תורה במקום להתגייס/שירות לאומי לא יקבל שקל מהמדינה

-אי מימון מוסדות שמסרבים ללמד ליבה

-רפורמה בבתי הדין הרבניים

-מימון מעונות יום אך ורק למשפחות שבהם 2 ההורים עובדים[מובן שיש החרגות ולמידה בישיבה אינה אחת מהן].

• רעיון גרוע 1
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

חשד לאונס קבוצתי של נערה שסוממה בנתניה: 6 צעירים נעצרו (ynet.co.il)

שאלה - למה לא ביצעו את האונס אצלהם בואדי ערה? כי היו נשחטים אחר כך?

המפלגות הערביות יגנו?

*זה לכל מי ששואל למה אנשי ימין/מצביעי בן גביר לא רוצים להצביע למי שיסכים ללכת איתם.

לפני 10 שעות, arturkopit כתב:

יש הבדל בין לממן חרדים לבין מה ששירותי הרווחה מעניקים לכולנו.

אתן לך כמה דוגמאות להבהיר את דבריי:

-קצבאות ילדים עד 2 ילדים.

-אי מימון  ישיבות

-מי שהולך ללמוד תורה במקום להתגייס/שירות לאומי לא יקבל שקל מהמדינה

-אי מימון מוסדות שמסרבים ללמד ליבה

-רפורמה בבתי הדין הרבניים

-מימון מעונות יום אך ורק למשפחות שבהם 2 ההורים עובדים[מובן שיש החרגות ולמידה בישיבה אינה אחת מהן].

למה 2 ילדים? אין חילוניים עם 3?

למה אי מימון ישיבות אבל כן מימון תיאטרון? 

או הכל או כלום, אל תנסה לבנות לעצמך קריטריון לפי מה שמתאים לך אישית.

לפני 15 שעות, yehuda-k כתב:

מדוע לפעול בכיוון הזה? לחרדים יש לא מעט אמונות ומנהגים שקשים לנו, החילונים. אבל  זה לא אומר שצריך להכניס להם בכוונה גם על הדברים שהם הכי קשים בעיניהם.
מדוע להכניס אצבע בעין  של השני?

להט"ב שצועד בעיר זה לא אצבע בעין יותר ממרתון (שסוגר ליותר זמן ויותר מקום), אירוע פורמולה או מצעד הדגלים.

כולם ראויים, כולם יכולים לקרות בתיאום ובאישור מראש, תוך כדי מחשבה על כמה שפחות פגיעה בשגרת החיים.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

חזרת לתפקד כבוט?

זה מסוג התגובות שאין לך מה לענות אז אתה מחפש לעקוץ?

אני מבין שאתה רוצה שאני אהיה 100% כמו פינדר, לא יקרה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

זה מסוג התגובות שאין לך מה לענות אז אתה מחפש לעקוץ?

פשוט ברגע שראיתי את הידיעה על האונס, ידעתי שאני אראה את התגובה הזו שלך (או של אחד הימנים האחרים).

אני אענה לך בדמוגגיה שלך:

איפה היית כשהיה אונס קבוצתי באילת, או במלונית קורונה או כשסתם נשים וקטינות נאנסו ע״י יהודי בודד או בקבוצה?

מחפש לראות לוג של כל הגינויים שלך.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

חשד לאונס קבוצתי של נערה שסוממה בנתניה: 6 צעירים נעצרו (ynet.co.il)

שאלה - למה לא ביצעו את האונס אצלהם בואדי ערה? כי היו נשחטים אחר כך?

המפלגות הערביות יגנו?

אבל מה לעזאזל הקשר. הטיפול צריך להיות של רשויות החוק, חוצה מגזרים, ואחיד לכולם. ואם אתה חושב שדברים כאלו לא מתבצעים בואדי ערה ובשאר מקומות "של המגזר", אתה טועה טעות מרה

זה פשוט שלצערנו זה קורה במחשכים, ואין טיפול. אגב, זו אחת הטענות של המגזר הערבי בארץ, שאין אכיפת חוק יעילה במקומות שהם גרים- וזה אחד הדברים שרצו להתחיל לשנות בתקופת הממשלה הקודמת.

למרבה האירוניה, אם הממשלה הקודמת הייתה מסיימת קדנציה, אפשרי מאוד שאת השאלה שכרגע שאלת לא היית צריך לשאול בכלל.

• תוכן חדש...