Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, falou כתב:

ביקורת ובקרה על הפרקליטות, שיש לה שורה של חיסולים ממוקדים של אישים פוליטיים שלא באו לה בטוב.

הסוהרת שהתלונננה שנאנסה: "עברתי טלטלה נפשית, ניסו להציג אותי כפרוצה" (ynet.co.il)

מבחינתי כל מי שקשור לפרשה הזאת, מבכירים בשב"ס שזרקו אותה למחבל עד אלה שניסו לטשטש את התיק הזה, צריך להישפט על בגידה במדינה.

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אני חושב שחלק גדול ממחנה הימין מונע מתחושות ופשוט רוצים לכלות את זעמם בבג״צ בתור איזשהו סמל של מחנה השמאל הליברלי - אפילו שהקשר שלהם לתחושות קטן מאוד.

אולי הפתרון היחיד הוא פשוט להקריב את כל שופטי העליון הנוכחיים ולפטרם. במקומם למנות 15 שופטים חדשים על ידי הסכמות בועדה מקצועית שתורכב מאנשי מקצוע שתבחר על ידי הקואליציה והאופוזיציה ביחס שווה, היו״ר ע״י הקואליציה.

אולי זה יאפשר להוריד מהפרק את שאר החקיקה, מלבד אולי פיצול תפקידי היועמ״ש ויהיה לנו סופסוף שקט.

בתור נציג המחנה שיצא להפגנות ומייצג בדיוק את עצמי, הייתי מסכים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בינתיים הגאון הבינלאומי, ליגה אחרת, שהלך בכל הכח נגד הדמוקרטים באמריקה, עוד מימי אובמה, ושם את כל הזיטונים שלנו על המפלגה הרפובליקנית, שרף את עצמו ואותנו. ביידן לא מדבר איתו ולא יזמין אותו בזמן הקרוב.

האם ההישגים הגדולים שהוציא מטראמפ היו שווים את זה?

ביטול הסכם הגרעין רק הציב את האירנים במרחק נגיעה מנשק גרעיני.

אה ויש קונסולה בירושלים. יופי.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

הסוהרת שהתלונננה שנאנסה: "עברתי טלטלה נפשית, ניסו להציג אותי כפרוצה" (ynet.co.il)

מבחינתי כל מי שקשור לפרשה הזאת, מבכירים בשב"ס שזרקו אותה למחבל עד אלה שניסו לטשטש את התיק הזה, צריך להישפט על בגידה במדינה.

נראה לך שמישהו היה מפגין ברחובות (חוץ מהדגלים השחורים שהיו גם קודם) אם היו מתעסקים בדברים האלה?

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

אל תערבב דברים שלא קשורים, מה שהצליחו להשיג בזכות טראמפ הוא מקפצה לישראל ואני לא מדבר על הקונסוליה.

זה שהיום יש לך יחסים דיפלומטים עם האמירויות וכמאט היה יחסים דיפלומטים עם ערב הסעודית זה הישג מרשים.

ממשל ביידן אובמה כמו שמאל אמיתי (שבאופן אירוני מזכיר את ביבי) לא לוקח סיכונים ורק מטיף לכולם, בלי טראמפ לא היינו מצליחים לעשות את השינוי הזה.

זה שהליכוד עם כל הצער שבדבר ביחד עם שותפיו הצליח להשמיד את רוב ההשגים בשלושה חודשים זה נושא אחר לגמרי.

• אהבתי 2

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 17 דקות, פינדר כתב:

בינתיים הגאון הבינלאומי, ליגה אחרת, שהלך בכל הכח נגד הדמוקרטים באמריקה, עוד מימי אובמה, ושם את כל הזיטונים שלנו על המפלגה הרפובליקנית, שרף את עצמו ואותנו. ביידן לא מדבר איתו ולא יזמין אותו בזמן הקרוב.

ביטול הסכם הגרעין רק הציב את האירנים במרחק נגיעה מנשק גרעיני.

אה ויש קונסולה בירושלים. יופי.

לפני 10 דקות, motizkn כתב:

ממשל ביידן אובמה כמו שמאל אמיתי (שבאופן אירוני מזכיר את ביבי) לא לוקח סיכונים ורק מטיף לכולם, בלי טראמפ לא היינו מצליחים לעשות את השינוי הזה.

הבעיה שגם טראמפ כבר ירק לו בפרצוף.

פורסם
לפני 17 דקות, motizkn כתב:

זה שהיום יש לך יחסים דיפלומטים עם האמירויות וכמאט היה יחסים דיפלומטים עם ערב הסעודית זה הישג מרשים.

לא מזלזל בזה בכלל.

אבל גם הם הימרו חזק על טראמפ ועכשיו הם מתרחקים מאמריקה ומתקרבים לאירן.

אנחנו לא דנים פה בביידן מול טראמפ או כל נשיא אחר, אלא בזה שישראל אמורה להסתדר עם הנשיא האמריקאי, לא משנה מי הוא. לטובתנו.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 31 דקות, פינדר כתב:

בינתיים הגאון הבינלאומי, ליגה אחרת, שהלך בכל הכח נגד הדמוקרטים באמריקה, עוד מימי אובמה, ושם את כל הזיטונים שלנו על המפלגה הרפובליקנית, שרף את עצמו ואותנו.

מילא שם את הזי׳טונים, אף פעם לא הלך לקופה לגבות.

להזכיר, גם לפני הממשלה הזו, הממשלה הקודמת של ביבי גם הייתה ״ימין על מלא״, עם טראמפ כנשיא ו...

כלום

נאדה

גורנישט

מה, בגצ מנע ממנו לספח את הבקעה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 53 דקות, יובל .מ. כתב:

כשאנשי הימין טענו שאין סימטריה בשומר החומות אמרו שהם מדברים שטויות ומקרה בודד של ערבי שהותקף בבת ים שווה למאות אירועי לינץ ירי ופוגרום ביהודים שהתרחשו.

תחליט.

מה הקשר?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 44 דקות, יובל .מ. כתב:

בזה אין ספק.

מתי שופטים את ביבי וממשלתו שבתקופתם זה התרחש?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 41 דקות, Nemesis כתב:

אני חושב שחלק גדול ממחנה הימין מונע מתחושות ופשוט רוצים לכלות את זעמם בבג״צ בתור איזשהו סמל של מחנה השמאל הליברלי - אפילו שהקשר שלהם לתחושות קטן מאוד.

תוצאה של הסתה פרועה במשך שנים. אני עוד זוכר סקרי אמון הציבור לא כל כך מזמן, כאשר צה"ל/מערכת משפטית/משטרה היו בראש ופוליטיקאים/עיתונאים בתחתית.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, RK כתב:

אבל הסבירו לך כבר שיש שופטים ימנים בעליון. יתרה מכך, השופט המוביל בפסק הדין האחרון נגד דרעי הוא ימני מוצהר (שטיין). 

מה שאתם מבקשים זה לא שופטים שיבואו מבית מדרש הימין (כאלה, כאמור, יש), אלא שופטים שיכשירו כל שרץ.

לגבי מעמדו העדיף של חוק יסוד, על זה הוסכם עוד בראשית שנות ה-50, במסגרת הדיונים על היוקה אשר אנחנו עדיין מצפים לבואה. וגם זה כבר הובא לך פה אלא שאתה מעדיף להתעלם מזה.

אתה מודה שהציבור החרדי לא ימני (בשום היבט), אתה מודה שממה שאתה קורא לו השמאל קיבלתם יותר, אתה טוען שהימנים מקופחים שיטתית, ועדיין אתם הולכים איתם, חרף העובדה שזה פוגע בכם, אתה מבין שכל זה לא ממש מסתדר? :-)

לפני שעה, Night Driver כתב:

ואם אלה המסקנות שהם מקבלים אחרי כל כך הרבה שנות לימוד הגיע הזמן שיחליפו את המורה.

לפני כשעה, amir74 כתב:

הרב אמר והם לא נותנים לעובדות לבלבל אותם. האמונה באיש בשר ודם גוברת על הכול.

שכחתם את האפשרות הנכונה.

ע-ר-כ-י-ם!

וזו תשובה לכל מי שאומרים שאת החרדים אפשר לקנות בכסף, ממש לא. 

בנט הציע הרים וגבעות ועדיין לא הלכו איתו.

• מצחיק 4
פורסם
לפני 1 דקה, yd b-4 כתב:

שכחתם את האפשרות הנכונה.

ע-ר-כ-י-ם!

וזו תשובה לכל מי שאומרים שאת החרדים אפשר לקנות בכסף, ממש לא. 

בנט הציע הרים וגבעות ועדיין לא הלכו איתו.

כשמישהו לא נותן לעובדות לבלבל אותו זה לא ערכים, זה אי שפיות.

הוא יודע שהוא טועה והוא עדיין מבצע את אותה פעולה למרות שהוא טועה. אפשר לקרוא לזה גם הרס עצמי.

• אהבתי 1

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...