Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, David32 כתב:

כמה מנותקת צריך להיות, כדי ללכת להסתפר בכיכר המדינה, ביום שבו יש מחאות בכול מקום ובמיוחד בתל אביב.

לא שאני מצדיק או משהו, גם אין לי שום רגשות אהדה כלפי שרה. 

אבל בחייאט כמה מטומטם צריך להיות לעשות את זה דווקא הערב?

רמת ניתוק: שרה נתניהו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

יש עשרות אלפי בני אדם שמפגינים כי כואב להם וזה סבבה רצח, אני בעד הפגנות,

ואף אחד בממשלה לא סופר אותם כי הם מפגינים לפי הספר. הבעיה של ביבי הם המפגינים שלמדו להפגין כמו שמפגינים בצד הימין של המפה הפוליטית ( ונעזוב שביבי לא ימין אבל מילא) אבל הפעם הם לא בצד שלו. באותו רגע הפכו לשמאלנים, בוגדים ואנרכיסטים ( מזל שהביטוי מפיצי מחלה יצא לחופשת מחלה זמנית). 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מהלך גאוני לשלוח את שרה להסתפר בכיכר המדינה ביום של שיא ההפגנות. הבן אדם פשוט אלוף בלסובב אנשים על האצבע הקטנה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, פינדר כתב:

אישה שלפי עשרות עדויות, אוהבת מאוד שספרים מובילים ושאר נותני שירות מגיעים אליה הביתה, דווקא ביום של הפגנות סוערות, מגיעה למספרה בכיכר המדינה.

אני די בטוח שהתור הוזמן בהנחיית לוק ואוריך.

הצביעות שלכם זועקת לשמיים.

אתם, שכל כך בזים לימין האלים והמתלהם, שכל כך בעד זכויות נשים ומיעוטים, תמיד תמצאו דרך להצדיק אלימות והתלהמות כשהיא מגיעה מהצד הנכון.

הרי אם זה שרה נתניהו (או טלי גוטליב, או מירי רגב) אז אלימות זה בסדר, וזה היא אשמה שבכלל העזה להגיע לתל אביב, למעוז הליברלים.

גם אם היו עושים בה לינץ', עדיין הייתם עושים איזשהו שפגאט לוגי כדי להראות שזה בסדר.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1

פורסם
לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

אתם, שכל כך בזים לימין האלים והמתלהם, שכל כך בעד זכויות נשים ומיעוטים, תמיד תמצאו דרך להצדיק אלימות והתלהמות כשהיא מגיעה מהצד הנכון.

הרי אם זה שרה נתניהו (או טלי גוטליב, או מירי רגב) אז אלימות זה בסדר, וזה היא אשמה שבכלל העזה להגיע לתל אביב, למעוז הליברלים.

גם אם היו עושים בה לינץ', עדיין הייתם עושים איזשהו שפאגט לוגי כדי להראות שזה בסדר.

אף אחד פה לא הצדיק אלימות, בטח לא במקרה הספציפי הזה. אמרו, לדעתי בצדק, שזה תרגיל של ביבי. תרגיל שהצליח לו, לראה הפוסט שלך. זאת הכוונה וזה הראש - עכשיו כל מי שלא מתלהם כנגד, נתפס על ידי שכמותך כמסכים, ומצדיק בעיני שכמותך צעדים דרקוניים. ביבי אולי מושחת ומנותק ושואף לאוטוקרטיה, אבל לא טיפש.

• אהבתי 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

מהלך גאוני לשלוח את שרה להסתפר בכיכר המדינה ביום של שיא ההפגנות. הבן אדם פשוט אלוף בלסובב אנשים על האצבע הקטנה. 

הלוואי והיה משקיע שמינית מהאנרגיה שהוא משקיע בלסובב אנשים על האצבע הקטנה בטובת האזרח. אבל זה איש קטן שהוא עדיין ראש ממשלה בכך שהוא מסית ומסכסך בין שכבות ואוכלוסיות שונות בעם. הפחד הכי גדול - שהמדינות מסביב יזהו את הפוטנציאל ויחליטו לצאת למהלך - וכשהעם לא מאוחד........ההצהרה של ראש הממשלה אתמול הייתה הפוך ממה שהייתי מצפה מראש ממשלה - מכילה, מרגיעה, מפייסת. ההצהרה רק שפכה עוד שמן למדורה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

גם אם היו עושים בה לינץ', עדיין הייתם עושים איזשהו שפגאט לוגי כדי להראות שזה בסדר.

קודם כל אף אחד לא הצדיק את זה.

אל תשכח שהיא אשת ציבור (מבחירה. היא זו שבוחרת להיות בפרונט) וככזו היא נתונה לביקורת ציבורית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה הכל משחק מטומטם. חול בעיניים. אנשים מתעסקים בחרא הזה והפוליטיקאים עושים מה שבא להם.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 דקות, RK כתב:

אף אחד פה לא הצדיק אלימות, בטח לא במקרה הספציפי הזה. אמרו, לדעתי בצדק, שזה תרגיל של ביבי. תרגיל שהצליח לו, לראה הפוסט שלך. זאת הכוונה וזה הראש - עכשיו כל מי שלא מתלהם כנגד, נתפס על ידי שכמותך כמסכים, ומצדיק בעיני שכמותך צעדים דרקוניים. ביבי אולי מושחת ומנותק ושואף לאוטוקרטיה, אבל לא טיפש.

אף אחד לא הצדיק?   כל השמחה לאיד והאשמת הקורבן זה האמא של הלהצדיק.

בין אם זה היה תרגיל ובין אם לאו, זה רק הראה, שוב פעם, את הפרצוף האמיתי של המפגינים - אלימים ומטומטמים. 

אם היה להם קצת קלאס אז היו מנצלים את זה לטובתם ויוצאים גדולים, אבל כנראה שאין להם.

אני גם לא יודע איך אתם עושים את הקפיצות הלוגיות האלה לזה שאני, או שכמותי, חושבים שזה מצדיק צעדים דרקוניים.

• מצחיק 2

פורסם
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

בין אם זה היה תרגיל ובין אם לאו, זה רק הראה, שוב פעם, את הפרצוף האמיתי של המפגינים - אלימים ומטומטמים. 

וצבועים.

שכחת צבועים.

התגובה שלך רק מוכיחה שהשיטה של טופז ואוריך עובדת. הם מצדיקים את השכר שלהם.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 דקות, gadik6 כתב:

אם היה להם קצת קלאס אז היו מנצלים את זה לטובתם ויוצאים גדולים, אבל כנראה שאין להם.

קלאס זה לספר שעושים רפורמה שנהייה כמו זילנד ובמקביל לאיים בשריפת כפר ערבי בשטח כבוש? 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

קלאס זה לספר שעושים רפורמה שנהייה כמו זילנד ובמקביל לאיים בשריפת כפר ערבי בשטח כבוש? 

חשבתי אתם יותר טובים, לא?

כי לפי האירועים האחרונים נראה שלא. אתם בדיוק כמו הערסים של לה פמיליה או חסרי השכל שעשו לינץ' בנהג ערבי בבת ים בשומר חומות.

• משעמם 1

פורסם
Just now, gadik6 כתב:

חשבתי אתם יותר טובים, לא?

אתה מקשקש שטויות. אני באמת לא יודע כמה מנותק מהמציאות צריך להיות כדי להשוות שריפה של כפר על יושביו כשברקע התלבטות תאורטית אם זה בסדר שזה נעשה על ידי מתנחלים או שצריך את הצבא, לבין ההפגנה הדבילית ליד המספרה. 

לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

או חסרי השכל שעשו לינץ' בנהג ערבי בבת ים בשומר חומות.

יפה, אתה תכף תקבל badge מביבי של ביביסט מצטיין במיוחד. אתה מצליח לשכתב את ההיסטוריה פחות מ-24 שעות אחרי האירועים. הוא משכתב את ההיסטוריה של ההתנתקות וכו' במרחק של כמעט 20 שנה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

המפגינים אשמים כי הם לא מפגינים כמו שצריך

לפיד אשם כי הוא לא מבצע מו"מ כמו שצריך 

המשקיעים אשמים כי הם לא שומרים על הכסף בישראל כמו שצריך 

ההייטקיסטים אשמים כי הם מביעים עמדה ולא נותנים לממשלה למשול כמו שצריך 

המוסדניקים אשמים כי הם לא מקבלים בהכנעה את העניין כמו שצריך 

הכלכלנים אשמים כי הם לא מצדיקים את הרפורמה כמו שצריך 

והממשלה? 

היא עושה הכל כמו שצריך! 

אין להאשים אותם הם הרי בסה"כ הריבון, הם לא אחראיים למעשיהם, אלו כל הנ"ל שנושאים באשמה 🙄

שמע, אתה פשוט בוחר להגיב מה שבא לך ומתעלם ממה שרושמים, אז בשביל מה?

להרגיש טוב עם עצמך?

מתישהו אמרתי שהממשלה עושה הכל כמו שצריך?

1. המפגינים מתחלקים ל-2: חלק מפגינים, חלק מחפשים לייצר ריב.

2. לפיד מחפש להלהיט את המצב, נקודה. אף פעם לא חיפש לעבוד קשה, תמיד מחפש איך לצאת טוב. יגיע להפגנה ויעמוד על שרפרף כדי להראות יותר גבוה.

3. ההייטקיסטים מתחלקים ל-2 כמו המפגינים.

על הכלכלנים ומוסדניקים לא אני דיברתי אז לא יודע מה זה קשור פה.

• תוכן חדש...