Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעה, Pika007 כתב:

שאר דרכי הפלא שלך ל "שכנוע אוכלוסיה אזרחית" זה דבר מזעזע לא פחות. אשכרה המלצה להקים שטאזי.

חלק גדול בעם ובוודאי הממשלה הנוכחית מתייחסת לשטחים כאל שטח ישראלי. 

לשם הדוגמא נעביא את ההתרחשות לרעננה.

יושבת קבוצה שבטוחה שהמקום שלה לפני קום המדינה מתיישבת מפיצה רעל שנאה ומפגעים.

לא כולם. 

חלקם הגדול.

איזה פתרון היית מציע? לקום ולברוח?

אתה כאילו חי בעולם אוטופי שכולם טובים. זה לא באמת עובד ככה אתה מודע לכך?

ידידי לעם שלנו כמו לעוד הרבה מאוד עמים אחרים יש אויבים. אני לא אמור לדאוג לאויב אני אמור לדאוג לעצמי.

זה לא אומר שצריך להתפרע ללא הבחנה. אבל שימוש בכח הוא תמיד לא נעים לצד חלש. זה המציאות.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 7 דקות, yd b-4 כתב:

חלק גדול בעם ובוודאי הממשלה הנוכחית מתייחסת לשטחים כאל שטח ישראלי. 

לשם הדוגמא נעביא את ההתרחשות לרעננה.

יושבת קבוצה שבטוחה שהמקום שלה לפני קום המדינה מתיישבת מפיצה רעל שנאה ומפגעים.

לא כולם. 

חלקם הגדול.

אתה כאילו חי בעולם אוטופי שכולם טובים. זה לא באמת עובד ככה אתה מודע לכך?

ידידי לעם שלנו כמו לעוד הרבה מאוד עמים אחרים יש אויבים. אני לא אמור לדאוג לאויב אני אמור לדאוג לעצמי.

זה לא אומר שצריך להתפרע ללא הבחנה. אבל שימוש בכח הוא תמיד לא נעים לצד חלש. זה המציאות.

יש מרחק של שנות אור בין "חי בעולם אוטופי" ללהקים שטאזי.

והממשלה הנוכחית יכולה להתייחס לשטח הזה כישראלי כמה שבה לה- המציאות היא, איך נומר, קצת אחרת.

אז אפשר ללכת "ראש בקיר" ולהגיד "אני רוצה להחליף את המציאות הקיימת בזו שיש לי בראש", ואז אתה מנסה להכניע אוכלוסיה אזרחית, דבר שהוא אגב, קרוב לבלתי אפשרי, ואפשר להבין שמה שאתה עושה מטומטם מיסודו ולשנות כיוון.

אני לא חי בשום אוטופיה, מי שחי באוטופיה ואשליות זה מי שחושב שיוכל באמת להפוך את השטחים לריבונות ישראלית שלמה, להחיל שם אפרטהייד ושזה יעבור בשתיקה.

מה ימנע מאיתנו מחר להחליט שגם ירדן זה בעצם שטח שלנו?

הפתרון מבחינתי זו חומה גדולה ויפה באמצע. הנה שלכם, הנה שלנו. אנחנו לא אוהבים אחד את השני? אני לא נכנס לשם, אתה לא נכנס לפה. אתה מעז להיכנס לפה? המשטרה שלי באה ובועטת אותך חזרה לשם.

אחרי שנפרדנו אתה תוקף אותי? אין לך זכות להתלונן, אתה גוף ריבוני כעת, תתכונן לשאת בהשלכות.

ה "לא לפה לא לשם" זה לא דבר שעובד. אתה לא יכול להגיד "השטח הזה שלי ואני שולט במי שגר שם" ובמקביל להגדיר אותם "אויב". אם זה השטח שלך- אלו האזרחים שלך.

אם אלו לא האזרחים שלך- זה לא השטח שלך.

רוצה שזה יהיה השטח שלך ואלו לא יהיו האזרחים שלך? זה אפרטהייד+שטאזי.

רוצה שעל השטח הזה לא יהיו האנשים האלו? טרנספר ושאר פתרונות "פלא" בלתי אפשריים.

מעניין אם את מה שאתה מציע אתה תאהב ביום שזה יופעל נגדך ונגד חבריך מדרדרי הפחים הבוערים.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 22 דקות, Night Driver כתב:

קודם כל מעצר הוא לא צעד ענישתי. אם אין חשש שישבשו חקירה, יברחו או יפגעו במישהו (ולצערי במקרה הנ"ל סביר להניח ש 2 מה 3 יתממשו) אין שום סיבה לעצור אדם גם אם בטוחים באשמתו.

לא הבנתי אותך. כאילו, הבנתי את הכוונה אבל מה שרשמת פה לא מסתדר.

אם במקרה הנוכחי יש חשש לאחד מה-3 שציינת, הם צריכים להיות בבית, זה לגבי החלק הראשון.

אם אדם אשם ב-100 אחוז הוא צריך לשבת במעצר עד תום ההליכים. להרחיק מהחברה הנורמטיבית כמה שיותר מהר.

לפני 23 דקות, falou כתב:

הוא ראש הועדה שהמשטרה כפופה אליה. כדאי מאוד שתקשיב למה שהוא אומר, כי מחרתיים המשטרה שלו אצלך בדלת.

אם יש משהו אחד שאפשר להגיד בוודאות אחרי אתמול זה שצה"ל, משטרה, שב"כ ומוסד ימשיכו לתפקד עצמאית ולא משנה מי יהיה בשלטון. עבודה יפה שלהם עם הסיוע לפלסטינאים שהותקפו אתמול.

הבעיה שמשרד החוץ ומשרד ההסברה של דיסטל בלי המדפסת ישנים בעמידה, ומציגים בעולם כאילו צה"ל הוא זה ששרף את הרכבים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 27 דקות, falou כתב:

הוא ראש הועדה שהמשטרה כפופה אליה. כדאי מאוד שתקשיב למה שהוא אומר, כי מחרתיים המשטרה שלו אצלך בדלת.

יש קישור להקלטה שהוא אומר את זה? כי ממה שאני רואה עכשיו הוא טוען שדבריו סולפו והוא כמובן מתנגד ללקיחת החוק לידיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 24 דקות, yd b-4 כתב:

לדעתי צריך לכבוש את כל מדינות ערב לפחות. זה יביא שלום על מלא ועל בטוח. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

מציגים בעולם כאילו צה"ל הוא זה ששרף את הרכבים.

תראה זה לא רחוק מזה. כמובן שהחיילים לא שרפו שום דבר. כמובן שהחיילים אפילו סייעו, אבל מי שאחראי בשטח על הביטחון של התושבים הפלסטינאים שם הוא הצבא והצבא לא עשה יותר מדי כדי לעצור את מה שקרה שם, כי בוא, אף חייל ישראלי לא ירה במתנחל יהודי.
נראה שמה שהחיילים שהיו שם כן עשו זה לדבר, לצעוק אולי אפילו להאבק בפורעים, אבל לא יותר מכך. הימור שלי לא היה שם אפילו "נוהל מעצר חשוד".
אז הצבא לא שרף כלום, אבל הוא גם לא שמר על ביטחון התושבים שם ולא מנע מהפורעים לשרוף.

רק שלא נקבל סברה ושתילה 2, בקצב הזה ועם מי שמחזיק במושכות עכשיו אנחנו נגיע לשם.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

כאילו במהומות בלוד מישהו הצליח למנוע מהפורעים הערבים לעשות מה שבא להם.

שיש ציבור גדול שמתפרע כנראה שקשה עד בלתי אפשרי לעצור אותו בלי לפתוח באש חיה. וזה לא קרה בלוד ולא קרה אתמול.

פורסם
לפני 27 דקות, Pika007 כתב:

הפתרון מבחינתי זו חומה גדולה ויפה באמצע. הנה שלכם, הנה שלנו. אנחנו לא אוהבים אחד את השני? אני לא נכנס לשם, אתה לא נכנס לפה. אתה מעז להיכנס לפה? המשטרה שלי באה ובועטת אותך חזרה לשם.

אחרי שנפרדנו אתה תוקף אותי? אין לך זכות להתלונן, אתה גוף ריבוני כעת, תתכונן לשאת בהשלכות.

אתה חי בישראל?

לא שאני אומר שהמצב הנוכחי אופטימלי, אבל גם מה שאתה מציע לא בדיוק יעבוד, לאור ניסיון העבר.

סיכוי יותר סביר זה שברגע שצה"ל יצא לחלוטין מהשטחים, זה יהפוך עם הזמן לעזה 2, אלא אם ישראל תטיל פיקוח הדוק על כל מה שנכנס או יוצא משם.

אם אתה חושב שברגע שישראל תצא לחלוטין מהשטחים (אפילו ניקח מקרה דמיוני בו מפנים לחלוטין את כל ההתנחלויות, כולל גושי התיישבות גדולים) אז אנחנו פתאום נקבל "הכרה" בינלאומית בזכות שלנו למדינה, או שיפסיקו לגנות אותנו באו"ם, או שהפלשתינים או ערביי ישראל יפסיקו פתאום "לשנוא" את המדינה, אז אתה הוזה לא פחות מאלו שחולמים על ארץ ישראל השלמה.

אם זה לא השטחים אז זה יהיה ירושלים, אם נחלק את ירושלים אז זה יהיה ערביי ישראל או הבדואים בנגב, אם זה לא הם אז זה משהו אחר וכך הלאה והלאה.

• אהבתי 3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פחות מעניין הכרה בינלאומית, יותר מעניין לשמור על היכולת להגן על האזרחים שלך. תספח את ההתיישבות העיקריות, תוציא את כל החורים שתקועים בקיבינימט, תן גבול, ומשם שיתפוצצו. אי אפשר "להכיל" את השיט הזה. צריך לחתוך.

לפני 7 דקות, yd b-4 כתב:

כאילו במהומות בלוד מישהו הצליח למנוע מהפורעים הערבים לעשות מה שבא להם

האמת, זה נכון.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

פחות מעניין הכרה בינלאומית, יותר מעניין לשמור על היכולת להגן על האזרחים שלך. תספח את ההתיישבות העיקריות, תוציא את כל החורים שתקועים בקיבינימט, תן גבול, ומשם שיתפוצצו. אי אפשר "להכיל" את השיט הזה. צריך לחתוך.

מה שאני אומר כבר שנים. זה הפתרון המעשי היחיד.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

האמת, זה נכון.

היכולת להגן על האזרחים לא תשתנה משמעותית, אלא אם אתה סוגר הרמטית את הגבול. מה הסיכוי שזה יקרה (סגירה הרמטית עם חומת בטון, אין יוצא ואין בא)?

האם הגבול אומר שגם צה"ל יוצא למעשה מכל השטחים הללו, כולל איסור כניסה לשטחי A/B?   כי אם כן אז זה עלול לגרום דווקא לאסקלציה והתגברות הפעילות החבלנית באזורים אלו, ללא יכולת שליטה ומניעה כמו שיש היום.

הדבר היחיד שזה יעשה זה להוריד עומס ומשימות שיטור/גן ילדים מהצבא, וכן כנראה יגרור גינויים מכל עבר על מהלך חד צדדי והסיפוח עליו אתה מדבר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

גם ככה אנחנו מקבלים גינויים, למי אכפת כבר? 

גם אם נתן להם הכל ונעשה התאבדות המונית יגנו אותנו שלא השארנו מישהו להיפטר מהגופות.

צריך פתרון פרקטי, שמרחיק אזרחים שלנו מכפרים של טרוטיסטים, שמאפשר לפעול בצורה יותר חופשית, כל פתרון שמוריד מהצבא את העומס הוא פרקטי. אם אנחנו יודעים מה קורה בסוריה ובאיראן ובכל מיני חורים עוינים בעולם אני מניח שנצליח לברר מה השכנים מעבר לקיר מתכננים לנו גם בלי להיות שותפים שלהם לדירה.

זה או זה או להישאר במצב הנוכחי, מה שיוצר פה דורות של אנשים שגדלים לחרא של חיים ורואים בך האחראי הבלעדי. במקום זה, תן להם למרר לעצמם את החיים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

פורסם

חברות הייטק, יזמים, בנקאים דיברו לאחרונה על החשש מהשפעת המהפכה הדתית על כלכלת ישראל. חלקם התחילו להוציא כסף.

כמיטב המסורת הואשמו באוטואנטישמיות, תמיכה ב-bds, הרס המפעל הציוני וכו'. הסבירו להם שהם לא מבינים כלום ושיהיה פה אדיר כי דמוקרטיה על מלא זה גפני ורוטמן שולטים במדינה.

עכשיו מסתבר שגפני מקדם הצעת חוק אמיתית שלא תאפשר על בנק ישראל להעלות את הריבית על משכנתאות לבעלי דירה יחידה.

מישהו עוד רוצה לספר שאין סיבה לדאוג לעתיד הכלכלה הישראלית, חוץ מפסיכולוגיה של שווקים שמושפעת משמאלנים קקות?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ספציפית מזה אין סיבה לדאגה, אין סיכוי שיעבירו כזה חוק. 

פורסם (נערך)

כתבתי על זה בשרשור הנדלן שלהערכתי הוא בסוף "יסכים" לרדת מהעץ, בתמורה לסיוע עקיף לבעלי דירה יחידה, שעומדים בקריטריונים "אובייקטיביים" כמו מספר ילדים ומספר אחים.

על חשבוננו כמובן.

אבל כמובן שעצם העלאת החוק, דוחפת את השקל למעלה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...