Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש משמעות לתהליכים ארוכי טווח. רומן כתב מתישהו שליברמן התבגר או משהו כזה. לדעתי גם בנט (ואולי גם לפיד אבל זה לא קשור :) ). הבעיה היא שהם התבגרו אבל רבים מקהל היעד שלהם לא. וככה בדיוק תוך עשור הגענו ממצב שבו נבחרי הציבור של הימין שאני לא ישן בגללם בלילות מרוב פחד זה בנט ושקד, לבן גביר ומעוז. ועכשיו גם הם כבר לא ימניים מספיק, והמוני אזרחים מהללים פה פוגרום בערבים בדיוק בגלל זה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

נכון כולם (או לפחות רבים) טוענים שארגוני השמאל השונים לא באמת פוגעים במדינת ישראל, בדעת הקהל ועוד, והם סך הכל דואגים לדמוקרטיה?

אז הנה דוגמה לפעילות של חלק מהם - מתחזים למאבטחים ועושים "מיצג" (לפי מצלם הסרטון על תיירות בלבד) כאילו בישראל יש כבר הפרדה מגדרית ברחוב באמצע תל אביב.

מעבר לעובדה שהם מונעים מאנשים חופש תנועה (אשכרה פונים למישהי בסוף הסרטון ואומרים לה שאסור לה לעבור משם), וסתם מציקים לתיירים, הם פוגעים בתדמית וברושם שנוצר אצל תיירים על ישראל על ידי סילוף המציאות.

מעניין מי מימן את כל המיצג הזה ונתן את ההנחיות להציק רק לתיירות, לכאורה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

נכון כולם (או לפחות רבים) טוענים שארגוני השמאל השונים לא באמת פוגעים במדינת ישראל, בדעת הקהל ועוד, והם סך הכל דואגים לדמוקרטיה?

אז הנה דוגמה לפעילות של חלק מהם - מתחזים למאבטחים ועושים "מיצג" (לפי מצלם הסרטון על תיירות בלבד) כאילו בישראל יש כבר הפרדה מגדרית ברחוב באמצע תל אביב.

מעבר לעובדה שהם מונעים מאנשים חופש תנועה (אשכרה פונים למישהי בסוף הסרטון ואומרים לה שאסור לה לעבור משם), וסתם מציקים לתיירים, הם פוגעים בתדמית וברושם שנוצר אצל תיירים על ישראל על ידי סילוף המציאות.

מעניין מי מימן את כל המיצג הזה ונתן את ההנחיות להציק רק לתיירים.

אז מצאת 10 דבילים. וואו.

אני לא יודע מה הקשרים שלך עם לא ישראלים לשעבר ולא יהודים שחיים בחו"ל אבל את הנזק האמיתי עושה הממשלה שלנו.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

איך אני מת על הגישה הזו. זה כאילו קופי פייסט מברהמ. הבעיה היא לא במה שעושים. הבעיה היא שהגויים ידעו!

זה נכון גם לגבי הפוגרום בחאוורה גדי?

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, gadik6 כתב:

מעניין מי מימן את כל המיצג הזה ונתן את ההנחיות להציק רק לתיירות, לכאורה.

שמע, אין לי עניין בלהגן עליהם, אבל מה הקטע עם הטענות למימון? מה צריך לממן בשלט וכמה משועממים?

אתה לא חושב שלתחזק ערוץ פראבדה עולה הרבה יותר? לחלק עיתון (הפסדי) בחינם שישטוף מוח למיליוני אנשים יום יום, זה לא עולה הרבה הרבה יותר?

עריכה אחרונה על ידי MZN
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אתה יודע איזה ״מיצג״ פוגע בתדמית של ישראל, הרבה מעבר למיצגים של שמאלנים בת״א?

״מיצג״ של מתנחלים שורפים בתים.

ואמירות גזעניות ואלימות של אנשים שהם אשכרה שרים וחברי כנסת.

אם מייצגים סמולנים בתל אביב זו הבעיה הגדולה שלך כרגע, באמת שלא יודע על מה עוד יש לדון פה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

עזוב מה הצד השני מממן.

מה הבעיה עם זה שמישהו מממן משהו שמקדם את מה שהוא חושב שחשוב?

פורסם (נערך)

אה כמובן המממן זה גורג סורוס בהעברה בנקאית ישירה. בטח יאיר ילדז נתניהו כבר אמר את זה

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 דקות, יבגניפ כתב:

יש משמעות לתהליכים ארוכי טווח. רומן כתב מתישהו שליברמן התבגר או משהו כזה. לדעתי גם בנט (ואולי גם לפיד אבל זה לא קשור :) ). הבעיה היא שהם התבגרו אבל רבים מקהל היעד שלהם לא. וככה בדיוק תוך עשור הגענו ממצב שבו נבחרי הציבור של הימין שאני לא ישן בגללם בלילות מרוב פחד זה בנט ושקד, לבן גביר ומעוז. ועכשיו גם הם כבר לא ימניים מספיק, והמוני אזרחים מהללים פה פוגרום בערבים בדיוק בגלל זה. 

על תהליכים ארוכי טווח עוד יש לנו יכולת להשפיע. על מה שמחר יחליט איזה שמוק להעביר בכנסת ויתנו לו אין. אז למה לאכול סרטים שזה מה שיהיה?

אני דווקא חושב שגם חלק מהציבור התבגר והבין שאין הרבה משמעות לממשלת ימין על מלא שלא עושה כלום חוץ מלדבר דברים שדופקים את הכלכלה ולא לעשות שום דבר מיוחד בנוגע לטרור חוץ משינוי דרכי אספקת גלוטן לאסירים ביטחוניים. הקבוצה שמהללת פוגרומים בערבים היא לא תופעה חדשה וזה לא שרוב הציבור הצביע להם. הציבור הצביע למה שהצליח למתג את עצמו כ "ימין" כי מה לעשות, רוב הציבור ימני. רק שחלק מהנציגים של אותו "ימין" הם בעצם תערובת של סוציאליסטים לאומנים, גזענים ודתיים קיצוניים והחלק השני משום מה זורם איתם כדי להישאר בשלטון, ולדעתי יותר אנשים מתחילים להבין את זה.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

אז מצאת 10 דבילים. וואו.

אני לא יודע מה הקשרים שלך עם לא ישראלים לשעבר ולא יהודים שחיים בחו"ל אבל את הנזק האמיתי עושה הממשלה שלנו.

ומה הקשרים שלך?

בינתיים כל מי ששואל אותי (כולל ממדינות חור תחת) מתחיל עם משפט בסגנון ב"שמעתי בחדשות שבישראל מתחילים דיקטטורה".

התקשורת העולמית מדווחת פחות או יותר את מה שהתקשורת הישראלית מציגה להם. מעטים הערוצים שאשכרה מתעמקים ברפורמה המשפטית ומציגים מידע מקיף ומאוזן.

לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

איך אני מת על הגישה הזו. זה כאילו קופי פייסט מברהמ. הבעיה היא לא במה שעושים. הבעיה היא שהגויים ידעו!

זה נכון גם לגבי הפוגרום בחאוורה גדי?

מה הקשר בין מחט לתחת?

יש בישראל הפרדה מגדרית ברחוב, בתל אביב?

כשתייר רואה את זה הוא לא מבין שזה קורה רק במאה שערים וכדומה (וגם שם אני לא בטוח עד כמה "אוכפים" את זה על תיירים), או שאתה חושב שהם גם מסבירים לתיירים שזה למעשה רק מייצג את מה שהם פוחדים ממנו או מה שעלול לקרות, לכאורה?

Just now, MZN כתב:

שמע, אין לי עניין בלהגן עליהם, אבל מה הקטע עם הטענות למימון? מה צריך לממן בשלט וכמה משועממים?

אתה לא חושב שלחזק ערוץ פראבדה עולה הרבה יותר? לחלק עיתון (הפסדי) בחינם שישטוף מוח למיליוני אנשים יום יום, זה לא עולה הרבה הרבה יותר?

מעבר למימון, יש פה גם ארגון וניהול מלמעלה (לגייס אנשים או לפנות לחברת קבלן, להדפיס שלטים, להנחות אותם מה להגיד וכדומה). זה לא שמישהו קם בבוקר, לקח שלט והלך "להעביר" מסר ליד הבית. 

מה המטרה בלעשות את זה באמצע הרחוב, ולפנות לתיירים?

ואני לא יודע על איזה פראבדה או עיתון אתה מדבר. הארץ לא מחולק בחינם.

פורסם
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

מתחיל עם משפט בסגנון ב"שמעתי בחדשות שבישראל מתחילים דיקטטורה".

התקשורת העולמית מדווחת פחות או יותר את מה שהתקשורת הישראלית מציגה להם. מעטים הערוצים שאשכרה מתעמקים ברפורמה המשפטית ומציגים מידע מקיף ומאוזן

נשמע שאתה פשוט לא מרוצה מהמסקנה של כולם לגבי הרפורמה הזאת.

-----

אני כבר יומיים שומע בעבודה שהמצב בארץ חרבאנה, באים לשאול אותי 'למה ככה?'. גם הם בטח פשוט לא מבינים שלשרוף בתים ומכוניות של פלסטינאים זה בעצם בסדר. ניזונים מהתקשורת השמאלנית שבארץ.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

ומה הקשרים שלך?

אני עובד מול עסקים ומול גופים רגולטוריים בעיקר במערב אירופה וקצת המזרח הרחוק.

לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

בינתיים כל מי ששואל אותי (כולל ממדינות חור תחת) מתחיל עם משפט בסגנון ב"שמעתי בחדשות שבישראל מתחילים דיקטטורה".

התקשורת העולמית מדווחת פחות או יותר את מה שהתקשורת הישראלית מציגה להם. מעטים הערוצים שאשכרה מתעמקים ברפורמה המשפטית ומציגים מידע מקיף ומאוזן.

איזה מידע מיף ומאוזן לא מוצג?

כי התקשורת הישראלית מציגה די במדוייק את האמת. אין דמוקרטיה ללא מערכת משפט חופשית.

פורסם
לפני 4 דקות, David32 כתב:

נשמע שאתה פשוט לא מרוצה מהמסקנה של כולם לגבי הרפורמה הזאת.

-----

אני כבר יומיים שומע בעבודה שהמצב בארץ חרבאנה, באים לשאול אותי 'למה ככה?'. גם הם בטח פשוט לא מבינים שלשרוף בתים ומכוניות של פלסטינאים זה בעצם בסדר. ניזונים מהתקשורת השמאלנית שבארץ.

"שמעתי ש..." זה לא מסקנה.

ואני לא מדבר בכלל על המקרה של חווארה, שהוא חמור ופסול (ודורש כל גינוי בעולם). כשעיתונים בחו"ל מדווחים כדרך קבע אחרי פיגועי טרור ש"2 פלשתינים נהרגו במהלך ירי בירושלים", כשלמעשה מדובר ב-2 מחבלים, אז איך אתה מצפה שאנשים בחו"ל יגבשו דיעה שקרובה למציאות פה?

פורסם
לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

בישראל הפרדה מגדרית ברחוב, בתל אביב

יש הפרדה מגדרית ברחוב. לא בתא. חבל שמה שמפריע לך הוא לא ההפרדה אלא שידעו עליה.

הקשר הוא שמהפכה משפטית המועברת על ידי גפניז ודרעיז יכולה להביא את זה גם לתא.

צר לי שאתה חי במציאות שבה הפגנה מפגרת כזו היא בטח ממומנת ומשפיעה על דעת הקהל העולמי יותר משריפה של בתים על יושביהם. אין לי אפילו משהו סרקסטי להגיד על זה מרוב שזה באמת עצוב.

• תוכן חדש...