Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 7 שעות, DareDevil כתב:

רק אומר שצריך לעשות שעה אחת קודם את המלצותיו של אבו עלי אקספרס

https://abualiexpress.com/באילו-צעדים-יכולה-לנקוט-ישראל-נגד-מחבל/

צעדים של שולחן עגול שיכולים להיות אחלה דרך לפעול איתה רק חבל שלא יעשו את זה..

על רגל אחת - כל גורמי החוק ואכיפה שיש למדינת ישראל, נפגשים כל פעם כאשר יש מחבל עם תעודת זהות ישראלית ובודקים לעומק כל מקרה, בנאדם, עסק.

אם צריך ענישה אז מענישים, אם צריך להוריד שאלטר אז מורידים שלאטר וכדומה

עושים את זה בהיקף של מעגל שלישי ואפילו הייתי אומר במעגל רביעי וחמישי שקשורים למחבל ומשפחתו.

מה שיותר חשוב, זה לא משנה אם הוא מת או חי, הרג או לא הרג, זה קורה באופן אוטומטי.

יש תעודה כחולה? אתה מחבל? בודקים אותך.

במדינה מתוקנת צריך לעשות את הביקורות האלה בכל מקרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 57 דקות, פינדר כתב:

נראה לי שאדוארד יתחבר ל"אני מאשים" של חברת הכנסת:

לא פחות ממדהים 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

אחי אתה צריך טיפול מעמיק אולי אתה לא שם לב את  כ-ל הבעיות שיש כאן אתה מייחס לדתיים או חרדים שמת לב? 

האובססיה שלך הזויה...

תודה חבר.

קודם כל, לצערי נכשלת בהבנת הנקרא, או אולי סתם בהכרות של ההיסטוריה של ישראל.

ממש בציטוט שהבאת התייחסתי ל-2 בעיות שלא קשורות לדתיים בטח לא לחרדים, או לפחות הם לא יצרו אותן.

אחרי שעוברים את החלק הקשה הזה, אז כן - הרפורמה המוצעת במערכת המשפט היא רפורמה של דתיים מגוונים שונים שרוצים כאן מדינת דת. זו עובדה. מפורום קהלת, דרך האח היקר רוטמן ועד לגפני. מה אתה רוצה שאעשה עם זה? 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

קטע קצר שמסכם את הדיון פה על חשיבות שימור הכוח אצל האנשים הנכונים:

עריכה אחרונה על ידי edward

האתר שלי: long.co.il

פורסם

@פינדרמצאו פתרון לתביעות נגד יאיר. אחת שמסודרת עם חסינות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Coro כתב:

אפשר לתפוס רכוש באופן לא חוקי, לחקור אלפי אנשים מהמעגלים הקרובים, להעמיד לדין,  להסתיר חומרים מההגנה, לאיים על נחקרים במעצר של חודשים, להשתמש בבני משפחה כמנוף לחץ, לעשות תרגילי חקירה על בני משפחה כדי שהנחקרים ישנו עורכי דין, להפעיל פגסוס ללא צו בית משפט, למנוע שינה וטיפול רפואי באמצעות העברה בלתי פוסקת בין בתי מעצר, להסתיר תיעוד חקירות בגלל "הפסקות חשמל", לטרטר בנות 80 חולות סרטן לחקירה על תו נכה. לא חסרים כלים, רק הרצון להשתמש בהם.

מכיוון שיש פה רבים שאינם מכירים, זה בין היתר הכלים שעשו בהם שימוש במשפט נתניהו כפי שזה עלה מחומרי החקירה וחקירה נגדית של עדים.

לפני 10 שעות, farkash7 כתב:

בוא נחזור רגע לדבר על בן גביר הגיבור (חדל אישים).
איפה יובל שלנו נעלם?

אם הוא היה כל היום מתראיין כמו יאיר לפיד היית אומר שהוא לא עובד והיית צודק.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אחרי שעוברים את החלק הקשה הזה, אז כן - הרפורמה המוצעת במערכת המשפט היא רפורמה של דתיים מגוונים שונים שרוצים כאן מדינת דת. זו עובדה. 

לא שמתי לב שליריב לוין יש כיפה על הראש, וגם לפני זה כשגדעון סער, ציפי לבני וחיים רמון הציעו הצעות דומות.

עריכה אחרונה על ידי edward

האתר שלי: long.co.il

פורסם
לפני 42 דקות, edward כתב:

לא שמתי לב שליריב לוין יש כיפה על הראש, וגם לפני זה כשגדעון סער, ציפי לבני וחיים רמון הציעו הצעות דומות.

לא היינו בשיחה הזו? הדתיים במדינת ישראל בעד הרפורמה ב*מתכונת הנוכחית שלה* כי הם מצפים שהיא תאפשר לפתור התנגשויות בין דמוקרטיה ליהדות חרדית לטובת יהדות חרדית. הם אומרים את זה. כל הכבוד לחיים רמון וציפי לבני. כשיעבירו חוק שאוסר על נשים להצביע כי ״שוויון זה לא ערך שהעם בחר״ אשתדל לזכור שגם חיים רמון רצה רפורמה, אז זה בסדר. 

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

נראה לי שאדוארד יתחבר ל"אני מאשים" של חברת הכנסת:

בתוך חודש, הקוקו הזאת עקפה את כל המטורללות האחרות בליכוד, והתחרות קשה, קשה מאוד.
בינתיים רק שרת התעמולה מזנבת בה.

פורסם

בינתיים נתניהו הוציא גינוי לגוטליב.

זו השיטה שלו. לשלוח אחרים להציע הצעות חוק קיצוניות, או להסית ולהכפיש. לתת לזה להופיע כמה שעות ואז למצב את עצמו כמבוגר האחראי שמגנה או מבטל.

אני חושב שזו גם הכוונה המקורית מאחורי ה״רפורמה״. שמתישהו ביבי יעשה לנו טובה ויתערב כדי לפשר ולהעביר רפורמה מרוככת, שמצד אחד תהיה לו מספיק טובה ומצד שני תמצב אותו כשליט ההגיוני המפשר.

השאלה היא, אם הנמר שהוא שחרר לא הפך פרוע מדי מכדי שיוכל להשתלט עליו.

האם לוין ורוטמן יאפשרו לו להוריד את גובה הלהבות.

• אהבתי 5

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 שעות, farkash7 כתב:

בוא נחזור רגע לדבר על בן גביר הגיבור (חדל אישים).
איפה יובל שלנו נעלם?
אני רוצה לשאול את האנשים שהצביעו לבן גביר, מניח שכולם היו קרביים גיבורים.
אם היה לכם מפקד שמתנהג כמוהו הייתם הולכים אחריו? הייתם שמים את החיים שלכם בידיים שלו?
נקל עליכם, אם הוא היה אומר ששמש בחוץ הייתם מסתכלים לשמיים ובודקים אותו?

פה.. היו כמה דברים לטפל בהם.

בקצרה - יש לו תגובות אמוציונליות מדי, זה נכון.

אבל:

1. יש לו רצון לבצע דברים שאפשר לראות ולהבין בין השורות שאף אחד לא רוצה לבצע כי זה יגרום להם *לעבוד*.

2. מערכת הבטחון שלנו פחדנית.

3. המצב פח אשפה. בכל סיטואציה אפשרית.

4. אם המ"כ שלי היה צועק בקשר על המ"פ שצריך סיוע/פעולה והמ"פ היה אומר לו "שמע זה בעייתי עכשיו" לא הייתי הולך אחרי המ"פ.

בלי קשר:

5. טלי גוטליב מטומטמת. 

פורסם (נערך)

ברור ברור הדברים לא עובדים ולא מבוצעים כי אף אחד לא רוצה רק בן גביר.
ברור ברור מערכת הביטחון פחדנית.

או שאולי יש מגבלות שלא ניתן לתת עליהן מענה. כשיש לך מאות אלפי אנשים (שחלקם ממש ממש לא אוהבים אותך) שיכולים לנוע בחופשיות פנימה והחוצה כי אנחנו רוצים לשמור על שלמות ירושלים יש לזה מחיר, מדי פעם יבוא איזה רוצח עם מכונית ויחליט להרוג אנשים, במקרה הטוב.
במקרה הרע הוא יגיע עם נשק חם.
עם כמה שעצוב להגיד את זה, אין ממש פתרון לבעיה הזו, זה חלק מהמחיר שנשלם בשביל הריבונות על כל ירושלים.
אתה ובן גביר תבינו את זה בדרך הקשה כמו שאומרים... (מדהים שעוד לא הבנת). גם אם הוא יעשה פעולת קומנדו יום אחר כך יכול לקום משועמם חדש ולהפוך לרוצח. כל מה שצריך זה להתניע את הרכב, ככה פשוט.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 18 דקות, farkash7 כתב:

ברור ברור הדברים לא עובדים ולא מבוצעים כי אף אחד לא רוצה רק בן גביר.
ברור ברור מערכת הביטחון פחדנית.

או שאולי יש מגבלות שלא ניתן לתת עליהן מענה. כשיש לך מאות אלפי אנשים (שחלקם ממש ממש לא אוהבים אותך) שיכולים לנוע בחופשיות פנימה והחוצה כי אנחנו רוצים לשמור על שלמות ירושלים יש לזה מחיר, מדי פעם יבוא איזה רוצח עם מכונית ויחליט להרוג אנשים, במקרה הטוב.
במקרה הרע הוא יגיע עם נשק חם.
עם כמה שעצוב להגיד את זה, אין ממש פתרון לבעיה הזו, זה חלק מהמחיר שנשלם בשביל הריבונות על כל ירושלים.
אתה ובן גביר תבינו את זה בדרך הקשה כמו שאומרים... (מדהים שעוד לא הבנת). גם אם הוא יעשה פעולת קומנדו יום אחר כך יכול לקום משועמם חדש ולהפוך לרוצח. כל מה שצריך זה להתניע את הרכב, ככה פשוט.

את האמת שזה פתרון ממש פשוט.

קשה לביצוע, אבל פשוט.

כרגע, עובדתית, משתלם להם להיות מחבלים. כסף קל למשפחה, תנאים טובים בכלא, כבוד מהחברה הערבית.

ברגע שתתחיל להראות משילות (אבל אמיתית), שזה אומר גם לטפל בצורה חדה במחבלים, ביטול התנאים המופלגים, ועצירת מסיתים, אבל מצד שני גם טיפול בשכונות, תשתיות, פינוי זבל ורישום שכונות, המוטיבציה תרד.

העירייה מפחדת להכנס כי הרכבים שלה חוטפים בקתבים, אז ברור שהמקום יהיה כר פורה לטרור. תאוריית החלונות השבורים מכיר?

ברגע שיהיה אומץ, ויגידו העירייה נכנסת לפנות פה זבל ואם מישהו יתקוף את המשאית הוא יקבל כדור, המצב ישתנה. כרגע זה נוח לכולם שיש "שקט" גם אם הוא יתפוצץ עוד 4 שנים ולא עכשיו (כי הם כבר יפרשו וימתינו את הזמן הדרוש כדי להכנס לכנסת/חברה ציבורית כלשהי).

ובקשר למשפט סיום - אם מחבל ממזרח ירושלים (נעזוב תעודה כחולה, נניח עם תושבות) יידע ש-12 שעות אחרי הפיגוע המשפחה שלו (הורים, אשתו, ילדים) נזרקת אחרי הגבול בעזה, מבטיח לך שאף אחד לא יעשה את זה.

פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

כרגע, עובדתית, משתלם להם להיות מחבלים. כסף קל למשפחה, תנאים טובים בכלא, כבוד מהחברה הערבית.

אתה חושב שאם מישהו מת משנה לו כמה כבוד הוא מקבל?

• תוכן חדש...