Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 24 דקות, farkash7 כתב:

יש להם חוקה.

אני יכול להמשיך עד מחר.

אתה באמת לא מבין למה רשות שהיא גם מחוקקת וגם מבצעת שיש לה רוב של 61 ח״כ ויכולה לעשות מה שהיא רוצה היא בעיה?

עכשיו תכתוב מה צריך כדי לשנות משהו בשינוי לחוקה האמריקאית...

אני אבל לא אוהב את ההשוואה לארהב כי היא גרועה, גם ההשוואה וגם המדינה. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אין דרך יפה לומר את זה - צריך להיות כסיל גמור בשביל לא להבין למה לתת כח אבסולוטי לממשלה זה רעיון ממש, ממש גרוע. 

זה לא משנה איזו ממשלה זו בכלל - זה תמיד רעיון מטומטם שרק אידיוטים שימושיים מסוגלים לתמוך בו, אבל יש מספיק כאלו. 

אבל אם מנסים להתמקד בפן החיובי - אולי תגובות השרשרת לעניין ייצרו קצת התעוררות אצל חלקים חילוניים רדומים, אולי משהו יזוז. אולי איכשהו יווצר תיקון כלשהו. 

(אני לא מאמין בזה, למען הסר ספק) 

• אהבתי 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

רק עכשיו יש כח אבסולוטי לממשלה 😂

זה לא שהיו לנו פרקליטי מדינה ובג"ץ שהיו לא יותר מחותמת גומי לכל החלטת ממשלת לפיד.

זה לא שהייתה עיתונות שרק מהללת אותו ולא מבקרת.

זה לא שהיו שוטרים בכירים ופרקליטים שהחליטו לסכל מינוי מפכ"ל משטרה מעליהם שעות לאחר שפורסם שמו מבלי שאף אחד שילם מחיר.

זה לא שהייתה תפירת תיקים לכל שר שחשב לעשות רפורמות במערכת המשפט.

זה לא שאיש משטרה לשעבר, מתנקש בעברו, העביר למשטרה מידע ששר(!) ביקש ממנו להתנקש בניצב במשטרה, והמשטרה והפרקליטות לא עשו עם זה כלום.

זה לא שתפרו תיק לראש האופוזיציה, תיק שמתפורר מול עיננו.

זה לא שהיה לנו ראש ממשלה חמום מח שצורח בטלוויזיה כמו פשיסט מצוי שהוא לא יתן לחארות לנהל את המדינה והמראיינת, שהיא לא בדיוק אישה עדינה, מאדימה מהלם ולא מעיזה להעיר לו. איזה מזל שלא היו לנו את כל הדברים הדמיוניים האלה כי אז היינו יודעים בדיוק מי אלה האידיוטים השימושיים.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

חארטה בפיתה. אם הייתי חושב שזה שווה את זה, הייתי מקשר פה הפרכה לכל אחד ואחד מהסעיפים האלו (בעיקר לשטויות של "בגצ חותמת גומי" ו "תקשורת שרק מהללת")

אתה יודע, שאתה לא מנסה לעשות מדמוקרטיה דיקטטורה ומשחק בתוך המגרש ולא מנסה להעיף את הכדור החוצה, זה פשוט לא דורש טיפול של שומרי הסף- ולכן בגצ לא קם כל שני וחמישי.

אני לא מבין איך מישהו מסוגל להגן על התהליך הנוכחי שמתרחש במהירות בזק, שכל תפקידו לעוות את מערכת המשפט כך שתשים חותמת על מינויו של פושע מורשע (פעמיים) לתפקיד החתול ששומר על השמנת. ובכלל, לתפקיד ציבורי כלשהו. 

אגב, חלק מתפקיד האופוזיציה הוא לנסות להפיל חוקים שלדעתם ולמשנתם אינם טובים לאזרחי המדינה, כאשר אחד האמצעים הוא הגשת בגצ כנגד החוק אם יש תקדים שאמור לגרום לבגצ לפסול אותו.

האופוזיציה הקודמת הייתה עסוקה בעיקר בלצרוח ולהתהלם, לא בעבודה פרלמנטרית, אז לא ממש ראית אקשן בזירה הזו.

למי שמספיק עיוור/דביל (סליחה על הבוטות. אין דרך אחרת לשים את זה.) לחשוב שאנחנו על כיוון טוב ושמה שקורה פה תקין, קחו את הונגריה כמקרה בוחן.

תחילת הדרך נראתה בדיוק ככה, פעם זו הייתה דמוקרטיה ליברלית. (ובכלל, דמוקרטיה.)

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 5
פורסם
לפני 8 שעות, oryo כתב:

אין דרך יפה לומר את זה - צריך להיות כסיל גמור בשביל לא להבין למה לתת כח אבסולוטי לממשלה זה רעיון ממש, ממש גרוע. 

אין פה שום קשר לכסיל או אדיוט שימושי או לא יודע מה, אני מתייחס לזה כאזרח פשוט, לא כעורך דין או משפטן. תשמור את ההתנשאות שלך לאחרים.

מבחינתי כבר 20 שנה צועקים פה על מות הדמוקרטיה, כל פעם על משהו אחר. בינתיים אני רק רואה איך גורמי שמאל קיצוניים חודרים לצבא ולארגונים ממשלתיים, חיילי צה"ל מתנדבים בשביל מסתננים לא חוקיים, חוקים נפסלים כי "לא סביר לשופט X", מסתננים לא מגורשים כי "לא הומני לגרש", מחבלים יוצאים עם חיוך מבית משפט ואנסים של ילדות בנות 10 משתחררים כי השופט טוען ש"הילדה נהנתה". 

הפרדת רשויות זה דבר חשוב, אבל זה שהמערכת משפט לקחה לעצמה כוח מוגזם זה בסדר? 

פורסם

גורמי שמאל קיצוניים חודרים לצבא? באמת? מה זה אומר בכלל?

...

צודק, יהיה יותר טוב בלי בתי משפט. מחבלים יכנסו לכלא על מלא לפי מה שבן גביר יחליט, ובצבא ישרתו ויפקדו רק אנשים שנשבעים לסגוד למלך ביבי הראשון, וכשיפרוש אז כנראה שלבנו יאיר. חבל רק שהילדים של איזה שליש או יותר ממי שהצביע לקואליציה הנהדרת שלך לא הולכים לצבא בכלל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 16 דקות, יבגניפ כתב:

גורמי שמאל קיצוניים חודרים לצבא? באמת? מה זה אומר בכלל?

https://www.ynet.co.il/news/article/bytjbv9fj

אם הם יספרו לפי חוק אתה תדע.

לפני 16 דקות, יבגניפ כתב:

צודק, יהיה יותר טוב בלי בתי משפט. מחבלים יכנסו לכלא על מלא לפי מה שבן גביר יחליט, ובצבא ישרתו ויפקדו רק אנשים שנשבעים לסגוד למלך ביבי הראשון, וכשיפרוש אז כנראה שלבנו יאיר. חבל רק שהילדים של איזה שליש או יותר ממי שהצביע לקואליציה הנהדרת שלך לא הולכים לצבא בכלל.

יפה, הנה עוד קריאת "מות הדמוקרטיה ביבי הרודן". אתה מבין למה לא מתרגשים מזה?

פורסם
לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

מבחינתי כבר 20 שנה צועקים פה על מות הדמוקרטיה, כל פעם על משהו אחר. בינתיים אני רק רואה איך גורמי שמאל קיצוניים חודרים לצבא ולארגונים ממשלתיים,

רק מזכיר לך שתחת ממשלות הימין מונו והוכשרו כל הקצינים הבכירים והזוטרים של צה"ל

חיילי צה"ל מתנדבים בשביל מסתננים לא חוקיים,

הם גם פעילים בלהב"ה. לההזכירך, על אזרחי מותר להם.

חוקים נפסלים כי "לא סביר לשופט X",

חוקים לא "נפסלים כי לא סביר" אלא נשלחים חזרה למחוקק לתיקונים כי הם סותרים חוקים אחרים. מפה החלטת המחוקק מה לתקן.

מסתננים לא מגורשים כי "לא הומני לגרש",

כי יש חוק שכולנו כפופים אליו. מי שמגיש בקשה להכרה כפליט אתה יכול לבד'וק את הבקשה, לא לאשר ולגרש או לאשר ולהשאיר. אתה לא יכול לא לבדוק את הבקשה ולגרש.

מחבלים יוצאים עם חיוך מבית משפט ואנסים של ילדות בנות 10 משתחררים כי השופט טוען ש"הילדה נהנתה".

מי שקובע את מסגרת הענישה ועל מה נענשים זה המחוקק. אם המחוקק בוחר לא לקבוע עונשי מינימום אז לא יהיו עונשי מינימום.

רק מזכיר לך שעונשי מוות למחבלים מופיעים בספר החוקים (הם נשפטים לפי הדין הצבאי). זה שהתביעה בוחרת לא לבקש אותם זו לא החלטה של מערכת המשפט.

לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/bytjbv9fj

קצת לא ברור.

כתוב מצד אחד שיש רשימה של 80 ארגונים מאושרים ומצד שני כתוב שלא הועבר מידע. אז יש או אין?

ואתה קבעת שאלה ארגוני שמאל למרות שמי שביקש ולא קיבל את המידע זה בכלל ח"כ מימינה השמאלנים הבוגדים עוכרי ישראל.

אתה גם מתעלם שהרשימה היא מאישורים שניתנו בזמן ממשלות הימין תחת הרמטכל שהימין מינה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

אין פה שום קשר לכסיל או אדיוט שימושי או לא יודע מה, אני מתייחס לזה כאזרח פשוט, לא כעורך דין או משפטן. תשמור את ההתנשאות שלך לאחרים.

מבחינתי כבר 20 שנה צועקים פה על מות הדמוקרטיה, כל פעם על משהו אחר. בינתיים אני רק רואה איך גורמי שמאל קיצוניים חודרים לצבא ולארגונים ממשלתיים, חיילי צה"ל מתנדבים בשביל מסתננים לא חוקיים, חוקים נפסלים כי "לא סביר לשופט X", מסתננים לא מגורשים כי "לא הומני לגרש", מחבלים יוצאים עם חיוך מבית משפט ואנסים של ילדות בנות 10 משתחררים כי השופט טוען ש"הילדה נהנתה". 

אני יודעה שאני חוזר על עצמי. וכן, באמת לא נאים להגיד. אבל אנשים עם דעות כמו שלך הביאו את היטלר ופשיסטים לשלטון. כי האמינו שהוא ייתן להם סדר, ביטחון, לחם, עבודה ויחזיר גאווה לאומית. אבל אז גרמניה הייתה במצב הרבה יותר גרוע מישראל היום. ואומר לך את זה בן אדם שהיה מצביע ליקוד הרבה שנים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

חיל החינוך הוא מיותר בערך כמו גלי צהל. לא הצלחתי להבין מהכתבה איך הגעת למסקנה שמדוברים בסמולנים. אולי פספסתי. ואולי זה הגיוני מהקונטקסט כי המתלוננים הם ימניים. לא בטוח איזו השפעה יש לזה על הצבא בכלליות, מעבר לבזבוז כסף. דוגמאות להתערבות רבנית או דתית בצבא - גם ברמה של סירובי פקודות - יש אינספור.

לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

יפה, הנה עוד קריאת "מות הדמוקרטיה ביבי הרודן". אתה מבין למה לא מתרגשים מזה?

לא מתרגשים מזה כי זה לא מעניין אותכם. 

אתה מספר לעצמך איזה סיפור שאנשים שהלכה למעשה מנטרלים את מערכת המשפט יעשו כאן צדק כמו שאתה תופס אותו וישימו אנשים רעים בכלא, ומתעלם מזה שיש סיכוי שחלק ממי שעושה את השינוי כאן היה בכלא בעצמו או אולי עוד יגיע לשם שוב.

אחרים סוגדים לביבי, מספרים שהוא האיש הכי חכם בעולם וישן פעם בשבועיים וכל שאר הזמן פועל לטובת מדינת ישראל.

ועוד חלק די גדול, כלומר שליש או יותר ממי שמרכיב את הקואליציה, הם לא דמוקרטים מלכתחילה, אלא משתמשים בדמוקרטיה כי זה מה יש. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

חוקים לא "נפסלים כי לא סביר" אלא נשלחים חזרה למחוקק לתיקונים כי הם סותרים חוקים אחרים. מפה החלטת המחוקק מה לתקן.

זה לא מדוייק. עילת הסבירות נותנת מרחב לשיקול דעת של השופט.

זה משהו שקיים בעוד מדינות והוא נחוץ, כי החוק לא יכול לצפות כל מצב אפשרי.

image.thumb.png.0df15a696f12c90ae7f6a15e8f45ed4d.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

רק מזכיר לך שתחת ממשלות הימין מונו והוכשרו כל הקצינים הבכירים והזוטרים של צה"ל

אמת, בגלל זה לא הצבעתי למי שאחראי לכשלון הזה.

לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

הם גם פעילים בלהב"ה. לההזכירך, על אזרחי מותר להם.

ועל מדים?

חיילים, חיילות וילדי מסתננים לא חוקיים | ערוץ 7 (inn.co.il)

לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

בהרכב מורחב של 11 שופטים: בג"ץ דן בכשירות מינוי דרעי לשר | שידור ישיר (ynet.co.il)

אבל זה לא כל הדיון היום?

"היועמ"שית קבעה כי "המינוי אינו סביר באופן קיצוני" "

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

כי יש חוק שכולנו כפופים אליו. מי שמגיש בקשה להכרה כפליט אתה יכול לבד'וק את הבקשה, לא לאשר ולגרש או לאשר ולהשאיר. אתה לא יכול לא לבדוק את הבקשה ולגרש.

וכשמחליטים לגרש אחרי ועדות ואי אישור הבקשה מגישים בג"ץ ומקבלים אישור להישאר כי "הומניים". אבל כל העולם סבבה עם זה שאם אני אכנס לארצות הברית עם ויזת תייר ואנסה להישאר ידפקו לי חותמת שחורה וייבעטו אותי החוצה.

לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

רק מזכיר לך שעונשי מוות למחבלים מופיעים בספר החוקים (הם נשפטים לפי הדין הצבאי). זה שהתביעה בוחרת לא לבקש אותם זו לא החלטה של מערכת המשפט.

איפה ליברמן שכל החיים רץ על זה? למה לא דיבר על זה בשנה וחצי האחרונות?

רק מראה שכולם שקרנים ושהכל יהיה בסדר, אתם יכולים להירגע.

לא ייתלו פה הומואים (אחד מהם מוגדר כרגע סמל שלטון להזכירכם), לא יירצחו חילונים ולא ייצאו למלחמת עולם. 

פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

ה לא מדוייק. עילת הסבירות נותנת מרחב לשיקול דעת של השופט.

זה משהו שקיים בעוד מדינות והוא נחוץ, כי החוק לא יכול לצפות כל מצב אפשרי.

זה מדבר על פסיקות. לא על פסילת חוקים.

פורסם
לפני 3 דקות, mikyl כתב:

אני יודעה שאני חוזר על עצמי. וכן, באמת לא נאים להגיד. אבל אנשים עם דעות כמו שלך הביאו את היטלר ופשיסטים לשלטון. כי האמינו שהוא ייתן להם סדר, ביטחון, לחם, עבודה ויחזיר גאווה לאומית. אבל אז גרמניה הייתה במצב הרבה יותר גרוע מישראל היום. ואומר לך את זה בן אדם שהיה מצביע ליקוד הרבה שנים.

נכון, אנחנו רוצים לשתות דם של פלסטינים, זאת השאיפה שלנו.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל זה לא כל הדיון היום?

"היועמ"שית קבעה כי "המינוי אינו סביר באופן קיצוני" "

איפה יש פה פסילת חוק?

יש פה דיון על מינוי שנמצא בתחום שהחוק לא הגדיר.

לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

וכשמחליטים לגרש אחרי ועדות ואי אישור הבקשה מגישים בג"ץ ומקבלים אישור להישאר כי "הומניים". אבל כל העולם סבבה עם זה שאם אני אכנס לארצות הברית עם ויזת תייר ואנסה להישאר ידפקו לי חותמת שחורה וייבעטו אותי החוצה.

אם תגיש בקשה למעמד פליט יבדקו אותה תוך כמה שבועות ובהתאם להחלטה יפעלו. אצלנו מדובר על אלה שלא דנו בבקשות שלהם.

• תוכן חדש...