Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רומן, התמונה שהבאת היא פשוט מדהימה במניפולציה שלה...

מה זה "קוראת לחיזוק עם ישראל"? היא קוראת לעליה של יהודים להר הבית. דבר שידוע שעלול לגרום לעוד אלימות ועוד נפגעים, בשם האמונה המשיחית שלה.

שלא יהיה ספק, התגובות מגעילות בעיני. אבל לפחות להביא את הסיפור המלא...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

הסיפור המלא הוא שאיחלו לאמא למות והצדיקו את מות הילדה שלה בשל אמונות. כל היתר פרשנות שלך. אין הצדקה לזה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא נכון!

שוב, לשיטתך חוקר תאונות דרכים מצדיק מוות או שמח כשמישהו מת, בכך שהוא מצביע על סיבה לתאונה.

אתה מבין שזה אבסורד, כן?

אתה ממשיך לייחס בכח עמדה לא קיימת.

ההורים של הילדה לקחו במודע סיכון גבוהה, וזה כל הסיפור. אתה ואחרים מתעלמים כבא על גבי חמישה עמודים שגם הצתנחלים האידאולוגיים עצמם בוחרים במודע לחיות באזור כזה, כי הם חיים בסרט שהם 'חלוצים' או תורמים למדינה, ובהתאם גם אחרי הארוע מה שהם מקבלים זה עוד בידול בדמותם של תקציבים נוספים, ללא סיבה הגיונית.

ולצגובתך הקודמת, כשיהיו לי ילדים, אני לא אסיע אותם ברחבי העיר לא חגורים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ברור שאני לא מפחד להסתובב ברחוב. אבל יודע מה, היה מעניין אותי לעשות ניסוי ולעמוד עם שלט "אני שמאלני גאה" ברחוב, בשביל לראות מה יקרה.

כלומר היה מעניין אותי אם מישהו אחר היה עושה את זה. אני לא מעיז.

בעצם אולי רק בפלורנטין או סביון.

:-P

אל תיתן לי רעיונות לסרטונים :shock:

פורסם
שוב, לשיטתך חוקר תאונות דרכים מצדיק מוות או שמח כשמישהו מת, בכך שהוא מצביע על סיבה לתאונה.

אתה מבין שזה אבסורד, כן?

כל זה יהיה נכון ברגע שחוקרי תאונות דרכים יכתבו דברים כמו:

"ברברית חולת נפש", "טפשה", "מתנחבלים", "מי יתן והייצור הדמיוני שלא קיים ישים קצת מוח בראשך", "פירומנית פסיכית" - ללא ספק אינפורמטיביות במיטבה. במה זה שונה מאריות הצל, רק אתה מצליח להבין או להצדיק.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ולי נראה קצת צבוע שמישהו שקורא לאנשים שמתדיינים איתו "כוסיות בכייניות" (#4948) ירצה לנו על התנסחות אינפורמטיבית...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אה, הבנתי.

רק לצד אחד מותר להמשיל משלים, ורק במטבעות לשון מסויימים.

רק לצד אחד מותר להביע עמדה, גם אם נשמעת חריפה. לצד השני אסור, זאת הסתה.

בגדול - makes sence. בגלל זה זה גם עושה הגיון לציבור.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כל זה יהיה נכון ברגע שחוקרי תאונות דרכים יכתבו דברים כמו:

"ברברית חולת נפש", "טפשה", "מתנחבלים", "מי יתן והייצור הדמיוני שלא קיים ישים קצת מוח בראשך", "פירומנית פסיכית" - ללא ספק אינפורמטיביות במיטבה. במה זה שונה מאריות הצל, רק אתה מצליח להבין או להצדיק.

יש הבדל בין לתת דעה על אדם אחר ולאחל לו שיהיה לו קצת מוח כדי שפחות אנשים ייפגעו לבין לאיים להרוג אותו ולאחל לו מוות.

אני מעדיף שמישהו יגיד שאני טיפש מאשר יאחל לי מוות ויאיים.

זה ההבדל בין הצדדים, שהברברים חולי הנפש הפירומנים מאחלים לנו מוות.

פורסם

א. איפה אמרתי שאסור לך להביע דעה?

ב. "רק לצד אחד מותר להמשיל משלים" וכו' - תפנה אותי למקום בו המשלתי משלים עליך רומן.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
יש הבדל בין לתת דעה על אדם אחר ולאחל לו שיהיה לו קצת מוח כדי שפחות אנשים ייפגעו לבין לאיים להרוג אותו ולאחל לו מוות.

אני מעדיף שמישהו יגיד שאני טיפש מאשר יאחל לי מוות ויאיים.

זה ההבדל בין הצדדים, שהברברים חולי הנפש הפירומנים מאחלים לנו מוות.

תודה. זאת אומרת שכל מי שכותב "כל הסמולנים בוגדים" ולא מצרף לכך "וצריך להרוג אותם" מביע דעה מותרת ולגיטימית. כל מי שכותב "הלוואי וכל הסמולנים יעברו לפלסטין" מביע דעה מותרת ולגיטימית, כל עוד הוא לא כותב "שיהרגו אותם שם". Pretty damn clear, תודה 8)

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
תודה. זאת אומרת שכל מי שכותב "כל הסמולנים בוגדים" ולא מצרף לכך "וצריך להרוג אותם" מביע דעה מותרת ולגיטימית. כל מי שכותב "הלוואי וכל הסמולנים יעברו לפלסטין" מביע דעה מותרת ולגיטימית, כל עוד הוא לא כותב "שיהרגו אותם שם". Pretty damn clear, תודה 8)

לא, כי It's implied.

אנחנו לא עוסקים פה בחוק אלא בדיון על המוסריות של האמירות.

מי שאומר שמישהו הוא בוגד, בעצם אומר שצריך להעניש אותו, ולרוב זה אומר מוות.

מי שאומר שמישהו צריך לעבור לעזה אומר שצריך להעניש אותו, כלומר להעביר אותו לעזה.

זה לא אותו דבר כמו לאחל לאדם שיגדל מוח ושיפסיק לגרום לפגיעה בילדים שלו ואנשים אחרים.

פורסם

יוסי, אתה בדיוק מביא אותי לנקודה אליה התכוונתי. הרי גם כשכותבים לגבי המתנחלים ה-implication הוא מאד חד-משמעי. בקיצור, טול קורה מבין עיניך.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

על מה אתה מדבר בכלל?

אף אחד לא אומר (אולי חוץ מהימין הפלסטיני, שהוא לא השמאל הישראלי) שצריך לפגוע במתנחלים.

זה לא בשום הגדרה של מתנחלים ואף אחד לא קורא לפגוע בהם.

יש מקרים שבהם היה צורך לפנות אותם ואז אנשים התבטאו ואמרו ש"אם הם לא מכבדים את החוק אז צריך לפעול עם כוח נגדם" אבל אף אחד לא אומר שצריך לפגוע בהם רק כי הם מתנחלים.

לעומת זאת אומרים שצריך להרוג בוגדים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אלה מזיקים לנו כי הם "מתנחלים" איפה שלא צריך ואלה מזיקים לנו כי הם "בוגדים" בנו. אז הבוגד יעוף לעזה והמתנחל הוא בעצם "מתנחבל". מחבלים ובוגדים צריכים להענש, זה אותו הדבר.

הסתה זו הסתה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...