Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא מציג לי את המטבח של מסעודה משדרות כאילו זה שלו, היא רוקדת עם גבעולי סלרי ודופקת שאטים, ירדו לגמרי מהפסים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

גם אני רוצה להצביע ביבי, כי כל דבר בהתנהלות של האיש הזה ב-6 השנים האחרונות כראש ממשלה גורם לי לחשוב "וואלה, זה בנאדם שאפשר לסמוך עליו...

...שיביא לאובדננו הגמור"

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ההתנהגות האחרונה מראה לדעתי שהוא האלטרנטיבה היחדיה שלא ראויה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא, כי אין שום אלטרנטיבה ראויה.

זו לא פעם ראשונה שהטיעון הזה עולה.

אתה באמת לא מוצא אף אחד אחר שיכול להיות יותר טוב מביבי שהיה ממש גרוע למדינה ב-6 השנים האחרונות ?

אתה באמת חשב שהמדינה במצב טוב ולא צריך לשנות שום דבר ?

אתה מרוצה מהמשכורת שלך ?

אתה מרוצה מיוקר המחייה ?

אתה מרוצה מהביטחון ?

אתה מרוצה מהיחסים שלנו עם אמריקה ?

בכל תחום הוא גרם נזק והוא חייב להיעלם מהנוף הישראלי. הוא לא יהיה ראש הממשלה הבא.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

נתניהו לא מאד מוצלח, אמנם, אבל המועמדים האחרים מוצלחים הרבה פחות. ולכן כפי הנראה הוא יזכה. אני מניח שזה היה קו המחשבה שלו כשהקדים את הבחירות.

דני

פורסם

קו המחשבה של ביבי היה מאוד פשוט. ניתן ליאיר את האוצר עם גירעון של 40 מיליארד ואחרי שהוא יעלה מיסים על מנת לצמצם את הגירעון ויאבד קולות נפטר אותו ונלך לבחירות מתוך כוונה לפגוע בו מבחינה פוליטית.

ביבי בטוח שאנחנו מטומטמים (ראה ערך הסרט על מעון ראש הממשלה וחוסר המצע ועוד), אנחנו לא.

אני פשוט לא יכול להבין למה אנשים מצביעים כמעט 40 שנה לאותה מפלגה כשברור שהמדיניות שלה הביאה אותם למצב כלכלי כל כך קשה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני פשוט לא יכול להבין למה אנשים מצביעים כמעט 40 שנה לאותה מפלגה כשברור שהמדיניות שלה הביאה אותם למצב כלכלי כל כך קשה.

אולי כי הם יודעים שהמפלגה המתחרה תביא אותם למצב כלכלי יותר קשה.

גילוי נאות: איני מצביע ליכוד או העבודה.

פורסם (נערך)
זה נשמע כמו דרך אופטימלית להודיע שאתה טיפש (כי פתק לבן הוא חסר משמעות).

לומר את האמת, אני בהחלט יכול להבין מישהו שעדיין לא החליט למי להצביע. אני פשוט טוען שהוא צריך להיות דביל אמיתי אם הוא מצביע ליכוד (ביבי ושרה, nuff said) או הבית היהודי (לא ברור אם בנט הוא יותר פסיכופט או יותר פשיסט), או ש"ס (בהנחה והוא לא חרדי ספרדי - בערך הקבוצה היחידה שש"ס באמת דואגת לה).

וזה, אגב, בלי שום קשר לאם אתה מצביע ימין או שמאל. זה פשוט קומון סנס.

לצער השמאל שמרבה להתלונן על דברים כאלה, הקול של אותו "טיפש" שווה לקול שלך, נפלאות הדמוקרטיה.

ראה ערך עמוס עוז השבוע למשל.

בנט לא פסיכופט ולא פשיסט לדעתי, פשוט הוא מציג מה שהוא רוצה להציג.

הליכוד דואג בעיקר להישאר בשלטון ונותן לאחרים מה שהם דורשים תמורת זה (ככה ש"ס נהייתה ש"ס, וככה המתנחלים מקבלים תקציבים וככה החרדים האשכנזים מקבלים תקציבים).

ש"ס דואגים בעיקר לחברי ש"ס, לא לבוחרים שלהם, אותם הם דואגים להשאיר בורים ככל הניתן ועניים ככל שאפשר מבלי להרוג אותם.

שכחת להוסיף למפלגות גם את הרשימה הערבית המאוחדת (אגב זה ראשי תיבות רע"מ, ואחת מהמפלגות שמרכיבות אותה היא רע"מ-תע"ל, זה סוג של רקורסיה? רע"מ בתוך רע"מ בתוך רע"מ?)

רק לי נראה שהבחירות האלו הם ברמה נמוכה מכל כיוון?

אני מרגיש שאני מצביע לאנשים ברמה של הילד הקטן שלי..

ברמה כל כך נמוכה שנראה לי ההצבעות באירוויזיון ברמה יותר גבוהה.

זו לא פעם ראשונה שהטיעון הזה עולה.

אתה באמת לא מוצא אף אחד אחר שיכול להיות יותר טוב מביבי שהיה ממש גרוע למדינה ב-6 השנים האחרונות ? בתור ראש ממשלה? האמת לא

אתה באמת חשב שהמדינה במצב טוב ולא צריך לשנות שום דבר ? יש הרבה מאוד מה לשנות, כל כך הרבה שצריך רשימה ותיעדוף ברשימה מה לשנות קודם

אתה מרוצה מהמשכורת שלך ? כן אבל אני לא פונקציה

אתה מרוצה מיוקר המחייה ? לא, אבל אני גם לא סובל ממנו יותר מדי למעט מחיר הדיור

אתה מרוצה מהביטחון ? לא, אבל אני לא ראיתי מישהו שמתמודד עם תפיסת עולם דומה לזו ש-dny הציג פעם (ככל שהפלשתינים יתעכבו בסיום מו"מ הם יפסידו יותר שטחים)

אתה מרוצה מהיחסים שלנו עם אמריקה ? לא, אבל זה בכל מקרה עניין שאובאמה רוצה להרחיק את עצמו מישראל ולהוט לחתום על הסכם עם איראן, עדיף אובאמה כועס לשנתיים (עם קונגרס שמרסן אותו) מאשר איראן גרעינית למשך עשרות שנים.

בכל תחום הוא גרם נזק והוא חייב להיעלם מהנוף הישראלי. הוא לא יהיה ראש הממשלה הבא.

אני חושב שכל אחד מראשי הממשלה שהיו פה גרמו נזקים, השאלה היחידה היא כמה נזקים היו גורמים המתחרים בכל תחום.

נניח שהיחסים עם אמריקה יהיו טובים יותר עם בוז'י וציפי, תמורת איזה מחיר? באיזה תחומים הם כנראה יגרמו יותר נזקים מביבי?

אגב לעניין יהיה או לא יהיה ראש הממשלה הבא:

לליכוד יש ~25 מנדטים, למחנה הציוני ~24, לבית היהודי ~12 ולמר"צ ~5, שאלה הגושים ה"בונקרים", כי הבית היהודי לא יישב אצל המחנה הציוני ומר"צ לא ישבו אצל ביבי.

אז לגוש ליכוד-בית יהודי יש ~37 מנדטים, למחנה הציוני-מר"צ ~29.

השאר יילכו לפרוסה שעליה מרוחה חמאה, מתוך יש עתיד (9), ש"ס (7), יהדות התורה (7), כולנו (7), ישראל ביתנו (7), יחד (4) שהם סה"כ 41 ביבי צריך 24, ובוז'י צריך 32, ועכשיו מתחילים עם משחק הכיסאות, יש עתיד לא יישבו עם ש"ס ויהדות התורה, שהם בתורם יעדיפו לא להיות עם יחד בממשלה, או שבוז'י משכנע את דרעי לא לשים וטו על ישי ולוקח את ש"ס, יהדות התורה, כולנו, ישראל ביתנו ויחד ומשאיר את לפיד בחוץ, או שהוא יצליח לגרום לחרדים או ללפיד לוותר על הגיוס (לא סביר).

ועוד לא נכנסנו לעניין יש עתיד-כולנו, כחלון מצהיר שרוצה את האוצר, לפיד בוודאי ירצה לשבת על הברז, ובכל מקרה תיק החוץ מיועד ברוטציה למי שלא מכהן כרה"מ באותה תקופה (בהתחלה לבני ואחרי זה בוז'י), ככה שנשאר לתת את הביטחון והאוצר, אולי יצליחו לשכנע את כחלון לביטחון (ואז מי שלא רצה את גלנט כרמטכ"ל יקבל אותו כשר ביטחון) אבל מה יעשה כחלון בעצמו?

הרשימה הערבית הרי בכל מקרה לא תשב בממשלה אצל ביבי וגם לא תשב בממשלה שבה יש מפלגה שיש בה את המילה ציוני, מה שמשאיר אותנו עם בערך 107 מנדטים לשחק לפה או לשם.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אמיר, יש לזה שתי סיבות, לדעתי וממה שאני רואה סביבי.

הראשונה היא שיש לא מעט אנשים שלא רע להם כלכלית, או שחושבים שזה הכל בכי של דור מפונק. זה עלה גם כאן בשרשורם על יוקר מחייה וכלכלה.

הסיבה השניה היא הבטחונית, והאמונה של חלק לא מבוטל מאזרחי ישראל שדעאש יפלשו מחר לפתח תקוה, אם ה"שמאל" (כלומר מישהו שרואה בערבים בני אדם) יעלה לשלטון.

אני אומנם מתווכח עם שני סוגי המאמינים, אבל בפועל הסיכוי לשכנע מישהו לסגת מהעמדות שלו קלוש מאוד בעייני.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

גם הימין רואים בערבים בני אדם (רוב הימניים רואים ברוב הערבים בני אדם), ואפילו בצד הקיצוני במפה הפוליטית פשוט רואים בהם בני אדם שלא צריכים להיות כאן אלא שצריך לפזר את רובם במדינות ערב מסביב.

וזה סביר לחלוטין בהתחשב בעובדה שהתפיסה השלטת אצל הפלשתינים היא שהיהודים לא צריכים להתקיים פה בכלל, עדיף שיהיו מתים או יחזרו לאירופה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עזבו אותכם מהבחירות בעוד חודש, יותר מעניין הבחירות שיהיו בעוד שנה-שנה וחצי. לא משנה מי ינצח עכשיו (ביבי במנדט או בוז'יפי במנדט), הקואליציה שתקום תהיה קואליציה צרה עם 6-7 מפלגות, וקואליציה כזאת לא תחזיק מעמד יותר משנה-שנה וחצי.

פורסם
דעאש יפלשו מחר לפתח תקוה

רק אני מתקשה לראות מה לא טוב בתרחיש הזה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לא, כי אין שום אלטרנטיבה ראויה.

סוג של חיכיתי לתשובה הזאת. כבר ענו לך, אבל אענה מזווית אחרת.

נתניהו בונה פה על הטבע האנושי. הוא סומך על כך שאנשים מפחדים משינוי. אנשים יברכו שינוי רק אם הוא יציע להם משהו יותר טוב באופן משמעותי מספיק בשביל לפצות על החסרונות הנלווים אליו (התמודדות עם הלא מוכר, למשל). הוא יודע שהמתמודד היחיד מולו, הרצוג את לבני, לא מציע את זה, ולכן הוא מאמין שישמור לעצמו הרבה מאוד בוחרים שפשוט יפחדו לעבור למישהו אחר.

מה שאתה מציע, לעומת זאת, זה לבחור בנתניהו רק בגלל הפחד שמישהו אחר יהיה אפילו יותר גרוע. אתה מקשיב לעצמך? הרי אתה י-ו-ד-ע שנתניהו גרוע, אתה יודע שהוא הביא את המדינה לשיאים חדשים של שחיתות וכשלון. תעיף אותו כבר ותן למישהו אחר לנסות. לא משנה מה אתה חושב שאתה יודע על אותו מישהו (ואתה לא באמת יודע, כי אותו מישהו לא היה ראש ממשלה).

במאמר מוסגר, העם צריך להבין שהוא לא בוחר רק ראש ממשלה, אלא אידיאולוגיה שהוא מאמין בה, שמגולמת במפלגה המתאימה ביותר עבורה. אם המפלגה הזאת תהיה חזקה, בין אם זה ש"ס או מרצ או כל דבר באמצע, אז האינטרסים שלו יישמרו.

אולי כי הם יודעים שהמפלגה המתחרה תביא אותם למצב כלכלי יותר קשה.

גילוי נאות: איני מצביע ליכוד או העבודה.

איך הם יודעים את זה? (רמז: הם לא. המילה המתאימה היא "חושבים". וזו כמובן טעות - ב-99%)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...