Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

איך הרדיו דיסק הזה - PIONEER 5250? איך הוא מבחינת איכות הצליל?

האם כדאי לקחת דגם יקר יותר של PIONEER או שאני לא ירגיש הבדל באיכות?

תודה מראש לעוזרים ;)

פורסם
מכשיר לא רע בכלל

אבל היום באותו מחיר יש לפיוניר מכשירים יותר מתקדמים לחדש.

אני רוצה איכות מעולה לא פחות, אין לי בעיה להוציא עוד קצת כסף אם יהיה הבדל משמעותי באיכות הסאונד. שאתה אומר מכשיר לא רע בכלל זה אומר שהוא ממוצע או שהוא מכשיר מצוין?

ואם יש לך הצעות טובות יותר אפילו אם זה חורג מהמחיר של הרדיו דיסק הזה אז תציע לי בבקשה :)

פורסם

על איזה דגמים אחרים של PIONEER אתה יכול להמליץ לי שהם טובים יותר? (אם תוכל לפרט במה הם טובים יותר וגם מבחינת הצליל שיופק)

פורסם

ה-9350 מכשיר מאוד דומה ל-5250 אפשר להגיד שהוא דיי מבוסס עליו

הבדלים מינוריים בממשק ובפיצ'רים בין המכשירים הנ"ל

ה-9350 מוצהר כבנוי מרכיבים איכותיים יותר high-grade audio parts

בחנתי את המכשיר הנ"ל לפני כמה חודשים והוא נחמד מאוד

לטעמי הוא לא מתקדם או איכותי בהרבה מ-5250

ניתן לרכוש היום את ה-9350 באזור 1000 שח ,ההבדלים כיום בין מכשירים של פיוניר

מסדרות 7-8-9 הם מינוריים ,וגם את הסידרה -9 לא הייתי מכנה "מכשיר עם איכות מעולה"

לפיוניר יש סידרה גבוהה יותר שניקראת סידרת ה-PRS

שהם באמת מכשירים "בליגה של הגדולים" אבל המחיר של הזול בניהם DEH-80PRS

גבוהה פי כמה מהתקציב שלך.

פורסם

לדעתי כן יש הבדל בין הסדרות הנמוכות והגבוהות יותר , אך אין צורך אמיתי לרוץ לprs למי שלא מעוניין לעבוד אקטיבי, לי יש את ה sd8350, ועד שנגנב היה לי גם את ה80prs , כל עוד חא עבדתי אקטיבי ה 8350 והשמונים נשמעו זהים...

ככה שאני כן ממליץ על ה 9350 , אבל לדעתי הוא יקר מידי, שכן במחיר שלו יד אופציות יותר טובות (הקלאריונים שכן יודעים לעבוד אקטיבי)...

אם אתה לא מתכן לעבוד אקטיבי בעתיד (באופן חד משמעי), אז לך על הסדרות היותר גבוהות 9350או 8350 שהם זהים פרט לעיצוב...

SCANSPEAK

• תוכן חדש...