Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז החלטתי שהגיע הזמן להתקדם לרכב חדש יותר מהנוכחי..

התקציב הוא עד 60k.

לאחר חפירה בשוק המשומשות הלנסר החדשה נכנסת יפה בתקציב, שנת 2010.

כשהעלתי את עניין צריכת הדלק עלתה הדילמה, אני מקבל תשובות שנויות במחלוקת..

אז מה למעשה הצריכת דלק של הלנסר החדשה 1.5 ליטר?

האם יש סיבה שאני צריך להתרחק מהרכב הנ״ל?

האם כדאי לחפש קורולה 09 בתקציב גבוה יותר?

האם יש אלטרנטיבות אחרות שפספסתי?

בגדול אני מתכוון לגרור עגלה אחת לכמה זמן, אך לרוב הרכב ישרת אותי להגיע מנקודה A לB

לעזרתכם אודה,

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

מנהיגה של שעה בלבד ברכב מעבודה, יכול רק לומר שלרכב חסר כח בהשוואה למשפחטומטית 1.6 אחרת, הסלון דיי מרווח, אך תא המטען קטן מאוד, לגביי צריכת הדלק איני יודע.

פורסם

עדיף לרדת בשנתון ולרכוש לנסר 1800.

חזקה ,חסכונית ומפוארת הרבה יותר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הלאנסר נוחה, מרווחת ובטוחה עם 7 כריות אויר ו-5 כוכבים במבחן הריסוק.

לא רואה איך הקורולה מתעלה עליה למעט ביצועים, מבחינת איבזור בטיחותי היא נופלת והיא גם לא נוחה.

מציע לך לבדוק את קיה פורטה, היא מרווחת נוחה ושקטה, בעלת אבזור בטיחותי מלא (6 כריות אויר) וקיבלה ציון טוב במבחני הריסוק בארצות הברית.

אפשר גם יונדאי I30 שמאוד דומה אבל פחות נוחה ושקטה ולרוב גם יקרה יותר.

בהצלחה.

פורסם

בתור אחד שיש לו לנסר 1800 . מומלץ בחום.

יש 1500 לחבר שלי והמנוע יותר חלש. מרגישים שה1800 יושב עליה יותר טוב.

פורסם

אני רכשתי אחת כזאת (לנסר חדשה, 1,500 סמ"ק, שנת 2010) בחודש אוגוסט.

יש לי בעיקר דברים טובים להגיד על הרכב.

הרכב בעיקר משמש את אישתי- לכן עניין הכוח פחות מעניין, אבל אם האוטו ריק לא מרגישים כל כך בחסרון כוח, אבל אם אתה נוסע עם רכב מלא בעליות (לירושלים) אז האוטו לא סוחב טוב כמו משפחתית רגילה, אבל עדיין בגבולות הסביר.

הרכב מרווח ונוח, והתא מטען שלו גם בסדר גמור ויש הרבה מקום.

צריכת דלק- בא נגיד ש 80% מהנסיעות שלנו זה בתוך העיר, והצריכת דלק היא 1 ל 9.5. בבינעירוני אפשר להגיע ל 1.14.

פורסם

פשוט דילמה.. רעה פורטה לא חלשה?

האלטרנטיבה שאני רואה היא טיוטה קורולה, רק שההפרש מאוד גדול.. 2009 עולה באיזור ה+60 לא?

כך שלמעשה אני יורד בשנתון ומוסיף קרוב לעשירייה..אבל אם אין ברירה אז אין.

בנתיים לגביי הלנסר אני מקבל תגובות של אוכלת דלק וחלשה..ככה שזה דיי מוריד לי מהעניין.

מצד שני על הקורולה אני שומע שהיא לא נוחה בעליל..יש לאחותי את הדור הקודם והיא דיי בסדר.

אז טיוטה??

תודה לכל המגיבים!

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

שלום amitexc,

מהניסיון שלנו בחברה צריכת הדלק הממוצעת של מיצובישי לנסר 1,500 סמ"ק היא בסביבות ה-11 עד 11.5 קילומטרים לליטר, צריכת דלק די דומה לזאת של טויוטה קורולה או מאזדה 3 מאותם השנתונים. היתרונות העיקריים של הלנסר הם מושב אחורי מרווח, רמת אמינות גבוהה, נוחות נסיעה גבוהה וכן כפי שכבר ראית מחיר אטרקטיבי מאוד בשוק המשומשות. החיסרון העיקרי של הרכב הוא בהיבט הכוח, שכן עם מנוע 1,500 סמ"ק היא מרגישה קצת פחות זריזה ממכוניות כמו מאזדה 3 או טויוטה קורולה. במידה הנושא אינו מטריד אותך, אני מאמינה שבהחלט תוכל להנות מהיתרונות של הלנסר.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

מיטל קצת מוזר שכתבת שזה בערך הצריכה של המזדה 3. מהכירות אישית ה3 מגיעה גם לצריכה של 1-8 1-9

בעוד שבקורולה אפשר להגיע לתוצאות של 1-12.

זה קצת מוזר היות והמזדה והקורולה נמצאות בצדדים השונים של הסקאלה.. (זוללת דלק לעומת חסכונית).

את בטוחה לגבי הנתונים?

טוב כנראה שאני אצטרך לעשות נסיעת מבחן בשביל להחליט עד כמה המנוע חלש.

תודה, עמית.

• תוכן חדש...