Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לדיסק קשיח SSD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לשדרג את את המחשב הנייד שלי (HP).

האם מעבר מכונן קשיח רגיל ל SSD מהווה שיפור מורגש במהירות? (וינדוז 8)

עקרונית, 120 גיגה מספיקים לי, אבל יש ים של דגמים/יצרנים

איזה יצרן/דגם מומלץ ועל מה לשים דגש?

תודה,

פורסם

SSD תמיד משפר, בין אם מדובר בI7 ובין אם מדובר במעבד ATOM, איזה מעבד יש לך כרגע? מה הנתונים הנוכחיים של המחשב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הSSD הכי פופולרי כיום (לפי Futuremark) הוא Crucial 128 GB m4 SSD, לגמרי במקרה יש לי כזה במחשב ואני מרוצה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה גם הדגם שמותקן אצלי. (SSD של CURCIAL)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מוסיף להמלצה על ה INTEL 330, סדרה מצויינת למחיר, ישנם יותר טובות ומהירות אך היא אמינה מאד ובעלת ביצועים טובים.

עוד מומלצים מבחינת ביצועים/מחיר +OCZ VERTEX 3/4, INTEL 520, KINGSTON V200+ והCRUCIAL שציינו כאן, הKINGSTON לאלה שירימו גבה הוא משתלם מבחינת המחיר יחסית לביצועים.

כותב ממחשב HP שהחלפתי לו כונן מ320 ל60GB SSD מסדרת ה330 של אינטל, כי הוא לא משמש לאחסון, רק למסמכים וגלישה ונהנה מכל רגע.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

כנראה שאלך על האינטל 120

האם סדרה 520 שווה את ההפרש במחיר?

סדרה 330 נחשבת למיושנת כבר או שלא?

בכלל, אשמח לדעת מה ההבדל בין שתי הסדרות הנ"ל

פורסם

התשובה היא ל99% מהאנשים לא.

ואם כן - יש עוד דגמים של חברות אחרות בעלי ביצועים מקבילים שעדיפים כבר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...