Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי רכב מאזדה לאנטיס 323 שנת 1996.

לפני כשבוע הרכב כבה לי באמצע נסיעה, הזמנתי שגריר- אמר כי הלך האלטרנטור- נסענו למוסך ושם נאמר כי הלך תופסן הרצועות+הרצועות- טיפול שעלה 540 שקלים.

אתמול, האוטו לא הניע שוב, ניסיתי להניעו עם כאבלים אך ללא הצלחה. שוב פעם הוזמן שגריר, שאמר כי אינו יודע מה הבעיה, אחרי שעה של הוצאת ברגים, החזרת ברגים, האוטו הונע בהצלחה. כבעור נסיעה של 4 דקות, האוטו נתקע באמצע גהה! עם יכולת הנעה, אך כבה שוב אחרי 5 שניות.(יש לציין כי עד שהגרר הגיע, הכל היה טוב, המצבר עבד, היה חשמל, יכלתי להניע את האוטו(מבלי לנסוע כמובן) הכל עבד). מרגע שהגרר שם את האוטו במוסך, לא היה כלום, לא סווטיצ', לא סטארטר לא יכולת הנעה ולא כלום- האוטו מושבת.

היום בעל המוסך אמר לי כי "האוטו שלך חולה, הלך לו המפלג".

כמה שאלות:

1. מה זה מפלג?

2. יכול להיות כי בתווך של שבוע עוד פעם משהו נהרס כלכך מהר?

3. כמה אמור לעלות טיפול כזה?

פורסם

בואי נתחיל מזה שתחליפי מוסך, היה פה פעם חבר פורום שאמר "אין כאן צרוף מקרים, יש כאן הצטרפות מקרים של מוסך חולה!"

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לא מתחבר לגישה השלילית.

ברכב שנת 96 יכולים להתקלקל חלפים שונים בהפרש זמן קטן.

עניין נסיביתי בלבד.

אבל הכי קל להאשים את המוסכניק, לא?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יתכן מאוד והמוסך צודק שהמפלג אשם, הוא אחראי על תזמון הזרקת דלק ועל ההצתה ועל הפעלת משאבת הדלק ברכב הזה.

מפלג משומש מפירוק יעלה כ 250 ש"ח, ועבודה 150-200ש"ח, יש צורך לכוון את ההצתה במוסך לאחר החלפת המפלג.

יקיר.

• תוכן חדש...