Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר חיפוש כושל בפורום עולה השאלה הבאה: האם בחברות היצרן מבצעים טרייד אין על משומשות בשלבים מסויימים?

ננייח אדם שידרג את רכבו בחברת "אופל" והשאיר שם את רכבו הישן מדגם 2007 לצורך העניין, האם חברת "אופל" תציע לבצע טרייד על הרכב לאנשי השוק או שתשלח אותו ישירות לסוחר?

תודה.

פורסם

לעניות דעתי:

רכבים חדשים יחסית/מבוקשים-היא תשמור לעצמה.

רכבים ישנים/גמורים/לא מבוקשים-לסוחר.

דוגמה:מאזדה 6 2500 שנת 2010 יד ראשונה עם 60000ק"מ-תשמור

מאזדה 3 1600 שנת 2004 יד שלישית מליסינג עם 200000ק"מ-לסוחר

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם הרכב המשומש מאותו יצרן כן היא תבצע טרייד אין וכמו שזכר קודמי אם הרכב ישן,לא שמור, או עם קילומטראז' גבוהה וכל גורם לקושי מכירה היא לוקחת את הרכב במחיר מסוים אחרי ייעוץ וקבלת הצעת מחיר עם סוחר רכב ומוכרת אותו לסוחר.

אם הרכב חדש, מבוקש היא תשמור אותו ותמכור אותו בעצמה.

לפעמים חלק מסוכנות רכב כמו קרסו לוקחת כל רכב ולא מוכרת אותו לסוחר.

פורסם
שלום,

לאחר חיפוש כושל בפורום עולה השאלה הבאה: האם בחברות היצרן מבצעים טרייד אין על משומשות בשלבים מסויימים?

ננייח אדם שידרג את רכבו בחברת "אופל" והשאיר שם את רכבו הישן מדגם 2007 לצורך העניין, האם חברת "אופל" תציע לבצע טרייד על הרכב לאנשי השוק או שתשלח אותו ישירות לסוחר?

תודה.

לרוב היבואנים יש זרוע טרייד אין איתה הם עובדים - לרנו/ניסאן/אינפיניטי יש את קרסו טרייד אין, ליונדאי/מיצובישי יש את כלמוביל טרייד, לפיאט/פולקסווגן/סיאט/סקודה יש את אוטו-דיל וכן הלאה וכן הלאה.

כשמגיע לקוח שרוצה לעשות טרייד אין יגיע נציג מהטרייד אין, יבדוק את הרכב ובהתאם למצבו יקבע את גובה הזיכוי שיקבל הלקוח ברכישת הרכב החדש. אם הרכב חדש יחסית ובמצב טוב, הטרייד אין של היבואן ינסה למכור אותו בעצמו. אם הרכב ישן, שחוט, אחרי תאונה קשה או כל דבר אחר בסגנון בדרך כלל ימכרו אותו לסוחר שעובד איתם ובחלק מהטרייד-אינים לא יקבלו בכלל את הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תמיד יש טרייד אין שייקח את הרכב :lol: השאלה היא רק איזה טרייד אין.

כבר נתקלתי בטרייד אין במוסך של פיאט בעכו, באופל אסטרה דיזל עם 350 אלף ק"מ, שהייתה בבעלות מישהו מכפר פאסוטה.

כנראה נמסרה להם בפועל בחינם (הרי הטרייד אין מבטל לך הנחה שהיית מקבל אם לא היית מביא רכב) - ואחרי חודש במגרש הם הבינו שאי אפשר למכור אותה - אז היא הועלתה על גרר ונסעה לאחר כבוד לאיזור רמלה, שם חיכה לה סוחר אחר :shock: שקנה אותה ב-2000 ש"ח.

לגבי השאלה שלך - חברות בד"כ לא מתעסקות עם הטרייד אין אלא זרוע אחרת, כמו טריידמוביל, אוטודיל וכו'.

פורסם

א. לא מדובר ב"חברות היצרן" מדובר ביבואן, ובהרבה מהמקרים בסוכן המשנה שלו.

ב. אם היבואן תקוע עם הרבה מכוניות במלאי - הוא יסכים לקבל כמעט כל רכב בטרייד אין.

אם זה לא המצב הוא יכול לסרב או להציע מחיר לא ריאלי.

ג. כפי שכתבתי קודם - יתכן שבסוכנות ראשית השייכת ליבואן סרבו לבצע טרייד אין על רכב מסויים, אולם בסוכנות משנה, בה הסוכן

"רעב" יותר הוא יסכים לעשות טרייד-אין אצלו בסוכנות (או אצל סוחר שהוא קשור איתו עסקית)

ד. בד"כ כשמדובר ברכב שהוא סחיר יחסית - משתלם למכור לבד, לעומת זאת בדגם שאינו סחיר לא תמיד יסכימו לקבל בטרייד-אין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...