Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אז ככה, מאז הבעלות על פלייסטיישן 1 ואלוף הארץ ב-TEKKEN בגיל 16 (כן, אמיתי לגמרי) ולאחר משחקים אצל חברים

בפלייסטיישן 3 וב-XBOX החלטתי שבא לי גם.

הדרישות הן כדלקמן:

1. גרפיקה גבוהה חשובה לי מאוד

2. ז'אנר - משחקים בגוף ראשון, מירוצים, משחקי ספורט ואקשן כללי.

3. רוצה ערך מוסף, משמע - תוספות נחמדות שאוכל להוסיף כמו קינקט, גיטר הירו, מטקות, אקדחים (האם יש גם לפלייסטיישן

או רק ל-WII ולאקסבוקס?)

4. קורא צרובים - אין לי כסף מיותר לקנות רק מקורי (מובטל כרגע לצערי).

5. מגבלת מחיר של עד 1500 ש"ח.

6. משחקים פשוטים יחסית - לא משחקי אסטרטגיה מסורבלים ושות'.

תודה למגיבים!

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הייתי ממליץ לך לקנות XBOX360 לולא סעיפים 3 ו 6. ל WII יש הרבה יותר משחקי תנועה ואביזרים שמתלווים אליהם. כמו כן, לגבי סעיף 6, ב WII יש משחקי ARCADE (אותם משחקים מהנים ופשוטים, כמו מריו למשל) שאין באקסבוקס.

תלוי מה אתה מחפש. אם אתה אוהב יותר משחקי מירוצים עם גרפיקה מטורפת \ משחקי יריות בגוף ראשון \ PRO EVOLUTION וכאלה, הייתי ממליץ לך XBOX360. אם בא לך להעביר את הזמן עם משחקים "קלילים" יותר עם אפשרות לתוספת אביזרי תנועה לך על ה WII....

בשניהם תוכל לבצע פריצה שתאפשר לך להריץ משחקים ישירות מקבצי ISO על DISK ON KEY שתחבר לקונסולה, למרות שאם תשאל אותי, עדיף לך לקנות אקסבוקס ביחד עם משחק או שניים מקוריים ולשחק בXBOX LIVE... עולם אחר. אף פעם לא נמאס מזה... דמיין לך משחק מרובה משתתפים על גבי הטלוויזיה שלך. מה שבא לך. מרוצי מכוניות, FPS, הכל, ביחד עם אנשים מכל העולם, אצלך בסלון. יש יותר טוב מזה? לא צריכים יותר ממשחק \ שניים \ שלושה, מנסיון (בד"כ אחד טוב לכל ז'אנר)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ידוע לך שאפשרי לקנות משחקים מקוריים מחו"ל בחצי (אם לא שליש,במיוחד במבצעים) מחיר מהארץ?

חוצמזה שאתה לא חייב לקנות ישר איזה 4-5 משחקים,מספיק אחד-שניים לחודש,לא כזאת הוצאה ענקית :)

צרובים זה כבר לא זה ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תשמע , אני אומר בפומבי , עשיתי טעות שקניתי פרוץ , כן , זה כיף בהתחלה , כן אתה מוריד משחקים וקורא על זה ואז לומד לתקן אותם עם abgx וכו' וכו' ואתה מתרגש ומוריד 30-40 משחקים ומשחק בכולם כל היום ויוןש מעט , אבל לאט לאט ההתרגשות יורדת , ואתה מוצא את עצמך פחות או יותר עם NBA\FIFA כשבאים חברים או כשמשעמם , ועוד איזה משחק בשביל עצמך (האחרון היה היטמן) , המלצתי היא - אין מה לעשות , או שתבחר לפי בחירה שלך PS3 או XBOX , או שתלך לפי מה שיש לחברים שלך , ככה תוכלו לשחק ברשת.

אין כמו ONLINE , גם בפיפא , גם NBA , גם MMA , וכל משחק שתרצה , יש חנויות שגם עושות שירות השכרה של משחקים , זה עדיף לך ולא תצטער על זה , מקסימום תמיד תוכל לפרוץ את הXBOX.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

למיטב הבנתי, יש היום פריצה שמאפשרת לשחק גם אונליין, וגם במשחקים צרובים (או מכונן חיצוני, לא חייב לצרוב, זכרון נייד מספיק), אבל היא חורגת מהתקציב שלו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תמיד הפריצה החדישה ביותר עובדת גם בלייב, עד שבגל החסימות הבא מייקרוסופט יחסמו גם אותה, ועוד אלפי קונסולות יחסמו ממשחקי אונליין לכל משך חייהן. פשוט לא שווה לפרוץ אם אתה מתכנן לשחק ברשת, נקודה... בסופו של דבר לא תוכל להתחמק מהעובדה שהקונסולה שלך תיכנס לרשימה השחורה של מייקרוסופט.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

גם ה-PS3 וגם ה-XBOX360 עומדות בפני החלפה, חכה שנה.

ואם אתה בקטע של FPS, קונסולה זה ממש לא הפלטפורמה הנכונה.

יש לי PS3 ולא נגעתי בו כבר איזה שנה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
למיטב הבנתי, יש היום פריצה שמאפשרת לשחק גם אונליין, וגם במשחקים צרובים (או מכונן חיצוני, לא חייב לצרוב, זכרון נייד מספיק), אבל היא חורגת מהתקציב שלו.

היי ניקו ,

לא משנה מה תעשה , תמיד יהיה קיים סיכוי לחסימה גם אם קלוש , אמנם לא היה גל באנים תקופה ארוכה מאוד , אבל עדיין.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
תמיד הפריצה החדישה ביותר עובדת גם בלייב, עד שבגל החסימות הבא מייקרוסופט יחסמו גם אותה, ועוד אלפי קונסולות יחסמו ממשחקי אונליין לכל משך חייהן. פשוט לא שווה לפרוץ אם אתה מתכנן לשחק ברשת, נקודה... בסופו של דבר לא תוכל להתחמק מהעובדה שהקונסולה שלך תיכנס לרשימה השחורה של מייקרוסופט.

אתעקש בכל מקרה, ואם אתה בטוח אז תקן אותי.

למיטב הבנתי, קיימת פריצה לאקס בוקס, שהיא בעצם כונן כפול. כלומר, יש לך "כאילו" שני כונני זיכרון, אחד פרוץ ואחד לא. כאשר אתה מדליק את המכשיר, אתה יכול לבחור אחד מהכוננים בלבד, ואיתו לשחק, ולמכשיר או למייקרוסופט אין מושג שיש לך כונן נוסף. במקורי אתה משחק אונליין, בצרוב אתה משחק במה שבא לך. החסרון הוא שהישגים שיש לך במשחקים צרובים, לא קיימים בכונן השני.

אני לא בטוח, אבל נדמה לי שזה נקרא פריצת RGH עם DUAL NAND.

אם אתה בטוח שאני טועה, ויש לך ידע בנושא, אנא תקן אותי, כי אני רחוק מזה, פשוט גם אני מתעניין באקס בוקס, וקראתי שיש פריצה שכזו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

זו לא הנקודה חבר. תבין, בסופו של דבר, עוד חודש \ חודשיים \ חצי שנה \ מחר בבוקר, מייקרוסופט יגלו כיצד לחסום גם את הקונסולות עם אותה הפריצה עליה אתה מדבר, מהסיבה הפשוטה שיש להם צוותים שלמים שזו בדיוק תכלית עבודתם. אותם צוותים ישחררו עדכון שרתים, ומאותו רגע - כל אותן קונסולות, שעד לפני רגע יכלו לשחק אונליין למרות שהם פרוצות, יחסמו לנצח. למה? כי הצוותים של מייקרוסופט הבינו איך לנטר את קיומה של הפריצה ולהכניס את כל הקונסולות הפרוצות לרשימה השחורה. ככה זה עובד. כמו שמקס כתב, זה רק עניין של זמן...

DOESN'T WORK HARD

פורסם

הבנתי, תודה.

יש חשיבות לכל נושא הNTSC לעומת PAL כמו בפלסטיישן?

במידה וקניתי אקס בוקס בארץ, משחקים מארה"ב יעבדו עליו?

פורסם

PC(5)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...