Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנדוב,

זלגו לי דמעות מרוב צחוק כשקראתי את ההודעה שלך,

לולא תרומת ספרי התורה זה באמת יכול היה להיות נכון.

אני לא יודע איך להסביר את המשפט הבא והוא בטח הולך לצאת מעוות,

אבל צרותיי הן מהולות בשמחה.

בין השורות תמיד תמצא נקודות אור משמחות,כתבתי הבוקר בפורום כללי

סיפור קצת יותר קליל רק חבל שהוא עלה לי בהתראת משתמש :lol: ,לא נורא גם זה קורה.

הגיל שלי תמיד היה מוצהר בפרופיל, והקטע עם הסמלון-זה כבר כולם יודעים, חיללו את כבודו של פלאפי.

דווקא שרשור הישבן לא כזה נורא, פרוקסימה סתם מתבכיין.

Gn'f'R

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ראיתי מה כתבת הבוקר ואולי טוב שכך. יש הודעות שהן כ"כ בעיתיות שגם מי שקורא אותן חוטף התרעת משתמש.

מהולות בשמחה? כמה מיליונים אתה צריך כדי שיהיו שמחות ולא רק מהולות?

מתערב שאתה מוהל גם עראק.

אתה המלייאן המהלן.

לא סתם העלמת את הסמלון, לא סתם שינית כנוי, הגיל הוא הטעייה.

אין טעם להסתתר.

מזהה את המשקפיים האלו בכל מקום, לא סתם פתחתי שרשור" אופטיקנה- התשוקה למשקפיים"

נ.ב גם שני ספרי תורה זה חלק מההטעייה. פלאפי ערמומי, פלאפי רע.

פורסם

אם אני זוכר טוב, בשרשור הלפרקון או בשרשור אחר הצהרתי ש2 מיליון

היו סותמים לי את הפה. אבל בחיים למדתי וממשיך ללמוד על חשיבותה

של בריאות ואושר פנימי - זה לא אומר שיש לי אותם כרגע

אבל אומרים שהכל יחסי.

בחיים לא זכיתי בשקל בהגרלות, לאחרונה רשות השידור החזירו לי 109₪,

עדיין לא הלכתי לקחת מהפחד שמשהו שם מסריח, אבל אם זה נכון זה שווה מיליונים.

פלאפי אומץ ע"י skins, אבל אין מצב שהיה מסתיר ממני מידע כזה, בטוח היה מתחלק איתי.

Gn'f'R

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

כואב מאוד לשמוע. משתתף בצערך.

כל השרשור הזה העלה בי המון זכרונות מ-2 הכלבות שמתו לי שבוע שעבר והעלו בי את הרצון לשתף קצת עם העולם את הסיפור שלהן.

זכיתי לגדל אותן במשך שנה ולצערי ברגע אחד החיים השמחים שלהן נעצרו :cry:. הן אכלו עצם מורעלת בזרחן אורגני בחצר הבית שגם עכשיו אין לי תשובה איך היא הגיעה אלינו והאם מדובר בהרעלה מכוונת או לא. באותו זמן הייתי בבית והדלת הייתה פתוחה, שתיהן באו אליי לחדר כמו אחוזות דיבוק עם כל הסימפטומים שמאפיינים הרעלה כזו (מזעזע מאוד איך שהן נראו, לא רוצה לתאר איך הן הרגישו). מהר מאוד הבהלתי אותן לווטרינר הכי קרוב אליי לבית (שלצערי נמצא במרחק 25 דקות נסיעה..) אבל שתיהן פשוט מתו לי באוטו בדרך אליו בסבל נוראי מאין כמוהו.

זכיתי לאמץ מהרחוב כלבה נסיכה שלא הבנתי איך אפשר לנטוש אוצר כזה..אחרי שבועיים היא המליטה 3 גורות נסיכות (ואז היה ברור מה יכולה להיות הסיבה לכך). עם הרבה מאמץ הצלחתי למצוא משפחה לשתיים מהגורות ואילו אחת נשארה בחיק האמא אחרי שלא מצאתי לה משפחה מאמצת. איכשהו יצא שתוך חודש מ-0 כלבים בבית נכנסנו אלינו לחיים 2 כלבות חדשות אבל מהר מאוד הן תפסו חלק גדול מאוד מההווי בבית. נקשרתי קשר עמוק אליהן והן החזירו לי אהבה בלי סוף.

עכשיו הבית מתרגל (כל אחד בקצב שלו) לריק הזה שיש בלעדיהן.

לא סתם אומרים חברו הטוב של האדם.

צירפתי תמונה שלהן..כמה זמן לקח לי לשכנע אותן עד שהסכימו להצטלם לעוד קליפ חתונה גנרי :roll:

WhatsApp Image 2017-10-04 at 12.11.31.jpg

עריכה אחרונה על ידי AvihuHe

פורד פיאסטה ידנית 2013 1.25L 8)

• תוכן חדש...