Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא בדיוק "א3-5א6-פ0" יותר בסגנון ABC-1234-DE

ובכללי אני לא חושב שאותיות בעברית הם רעיון טוב.

אתה יודע מה זה ללמד עכשיו מאות שוטרי תנועה אנגלית? :lol:

(הכל בהומור כמובן)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
33990099.jpg

ROFLתי קצת, חזק!

הודעה שפורסמה בפורום שכן טוענת שמדובר ב"ברווז עיתונאי" ולא יהיו 8 ספרות אלא אותיות:

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=394&messageid=167194650

הלו, הלו, להרגיע בבקשה עם הברווזים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חן, ספריאל ופרנקוס תודה.

מדוע לא גורסים מספרים של רכבים שירדו מהכביש לפני 10, 20 שנה?

זאת אומרת שאם רכב ירד מהכביש בשנת 2000, למה שלא ישתמשו במספר שלו? מה השיקולים של משרד התחבורה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
חן, ספריאל ופרנקוס תודה.

זאת אומרת שאם רכב ירד מהכביש בשנת 2000, למה שלא ישתמשו במספר שלו? מה השיקולים של משרד התחבורה?

למה אסור לך לשנות את החתך של הצמיג ? זה הגיוני ?

אתה באמת מצפה מהמשרד אולי הכי לא הגיוני לעשות דבר הגיוני ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שאלה נבונה.

כלי הרכב היחידים שמושבתים לצמיתות הם אלו שבעליהן טרח להגיע למשרד הרישוי ולהשבית את הרכב רישומית או מכוניות שהוכרזו כאובדן להלכה ע"י שמאי, לרוב לאחר תאונה שאי אפשר לתקנה.

אדם שנוטש את רכבו ברחוב והרכב נגרר ע"י הרשות המקומית ומשם מגיע לגריסה, למעשה נשאר בעליו הרשומים של הרכב, ובהגיעו לגיל 30 יוכל תוך דקה להסב אותו לסטטוס אספנות.

ישנם לא מעט אספנים שמצאו רכבים שלא נסעו למעלה מ 30 שנה, ולאחר שנמצאו בעליו הרשומים, ביצעו העברת בעלות כחוק !

מרבית המכוניות שננטשות או נגרסות כלל לא מבוטלות רישומית, ולמעשה עוברות לסטטוס של "מכונית שלא חודש רישיונה" ואי אפשר לעשות שימוש במספר הרישוי שלה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
8

ובנימה אופטימית זו , לא הגיע הזמן לשנות את הצבע הצהוב של לוחית הרישוי לצבע לבן ?

נראה לי שזה יותר דחוף מהוספת מספר.

עד שנות ה-70 המוקדמות רקע מספרי הרישוי בישראל היה כתום. כאשר הוחלט לבחור בצבע רקע יותר ניגודי בוצע מחקר מקיף ו(דומני בטכניון) שבו נקבע כי המומלצים הם הלבן והצהוב, ובסופו של דבר נבחר הצהוב, על מנת להבדילו ממספרים אחרים (איני זוכר אזה).

שלב נוסף היה ב-1.1.1993 שבו הוחלפו הלוחיות הקטנות ללוחיות המוכרות לנו היום, עם צבע מחזיר אור והפונט המוכר כעת (לפני כן הלוחיות היו יותר קטנות). השינוי האחרון היה הוספת הפס הכחול עם הדגל והכיתוב "ישראל", "אסראיל" ו-IL.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עד שנות ה-70 המוקדמות רקע מספרי הרישוי בישראל היה כתום. כאשר הוחלט לבחור בצבע רקע יותר ניגודי בוצע מחקר מקיף ו(דומני בטכניון) שבו נקבע כי המומלצים הם הלבן והצהוב, ובסופו של דבר נבחר הצהוב, על מנת להבדילו ממספרים אחרים (איני זוכר אזה).

שלב נוסף היה ב-1.1.1993 שבו הוחלפו הלוחיות הקטנות ללוחיות המוכרות לנו היום, עם צבע מחזיר אור והפונט המוכר כעת (לפני כן הלוחיות היו יותר קטנות). השינוי האחרון היה הוספת הפס הכחול עם הדגל והכיתוב "ישראל", "אסראיל" ו-IL.

כשל סימבולי.

אם כבר כ"כ רוצים להיות Wannabeez אירופאיים, לא רק שהרקע הלבן בשילוב הפס הכחול עם הכיתוב יפה יותר (ותופס באירופה), הוא גם תואם את צבעי הדגל. בתקווה שיקום אחד שיטרח לבצע את השינוי המיוחל הזה ; על זה לא תהיה לי בעיה לשלם בשביל לעבור את הטסט הבא, להבדיל מבזיון האפוד הזוהר.

פורסם

להבדיל מבזיון האפוד הזוהר.

דווקא את עניין האפוד הזוהר הכרתי באירופה, בערך שנתיים לפני שהתקנה הוחלה בארץ.

הבזיון אינו של ממשלת ישראל אלא שי לישראלי שמחפש תאוריות קונספירציה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסכים, האפוד הוא דבר חשוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
הלוחיות עם 8 הספרות מתוכננות להחזיק ל 50 שנים + -

סתם בצחוק :) ,

באורך הלוחית שבתמונה יש 1,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 קומבינאציות, לא נגיע לשם :lol: .

• תוכן חדש...