Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שרשור הוצאת קיטור. קצת ארוך, אבל ישתחרר לאט לאט.

מעשה שהיה - כך היה.

התעניינתי ב-013, נטוויז'ן (שאת שרותי האינטרנט אני מקבל מהם), לגבי מעבר קו הטלפון מבזק - אליהם. בסופו של דבר - הודעתי להם שאינני מעוניין (כל זה נמשך ימים מספר).

שמתי לב, שמעט לאחר מכן, הגיע מייל, שמברך אותי על הצטרפותי (חינם) לשרות אבטחת מידע ברשת וכו', למרות שלא נשאלתי כלל להסכמתי (היו מספר שיחות בנושא הקו הביתי בלבד).

היום ,אני מקבל עוד שיחה - ישר הודעתי שאינני מעוניין בהמרת קו הטלפון לבית, ושיבטלו את המתנה חינם (כי אין לי ספק שמתישהו היא לא תהייה חינם...). נאמר לי שאי אפשר לבטל ושאפנה לשרות הלקוחות. אח"כ התקשר שוב (עובד יותר בכיר) ושוב ניג'ס לי בעניין הקו ושוב הודעתי לו שאיני רוצה ושיבטלו את ה"חינם" (שלא ביקשתי, ושיציג לי הוכחה שכן). הלה אמר שרק בשרות הלקוחות ניתן. נפל לי לא טוב הנציג, וחטפתי עליו את כל העצבים של כל השבוע שעבר (יש גבול לכמה שחושבים אותנו הצרכנים מטומטמים). מודה.

לא היתה ברירה - פניתי לשרות לקוחות וביקשתי לבטל את ה"חינם" ונזפתי בנציגה על צורת עבודתם (ללא תגובתה).

כלומר, תגובתה היתה "אנחנו נשדרג לך את מהירות הגלישה...".

כאן אני צריך לומר, (שלמרות שאני חצי רומני וחצי פרסי), שאת ה"חינם" הזה כבר לא הייתי מוכן לקחת מהם בשום מחיר (אפילו אם זה באמת ללא תוספת תשלום).

013 - היום עליתם לי על כל העצבים. תכבדו את רצון הלקוחות שלכם, ואל "תלבישו" עליהם שרותים, גם לא בחינם ללא מתן כל האינפורמציה. תשאירו לנו בבקשה לבחור מה מתאים לנו ומה לא.

(אני יודע שאיני מחדש אולי כלום למי מכם ומכיר סיפורים כאלה מכאן ועד הודעה חדשה. אבל ברגע שזה קורה לך - זה מרגיז. מרגיז מאוד).

alfa 156 2.5.

פורסם

מבין אותך, לצערי אינך ראשון ולא אחרון סוג דברים זה.

בחברות מסוימות עצם זה שיצרת עימן קשר או אפילו נענית לטלפון שלהם, היא אמתלה לקשור אותך בשרותים שלא ביקשת, לעיתים אף לא ביררת. האם נתת להם כרטיס אשראי? אם כן עקוב אחריי חיובים.

במקרה שלי בחברת תקשורת מסוג זה, צצו חיובים מפתיעים לאחר חודשים ושוב לאחר עוד מיספר חודשים. כשביקשתי ביטול והחזר, הסבירו שאין אמצעים להחזיר[לגבות יש].

יש ספק אינטרנט אחד, ספק טלויזיה אחד וספק סלולרי ותיק מאוד שמהם אדיר את רגליי. אה כן- גם חברת השכרת רכב.

נ.ב בדוק למי שייכת נטויזן. אולי בכל זאת תאות לסייע לו?

ישנן חברות שיש להן כנראה רשיון חוקי לגזל כסף והטרדת צרכנים. ואלו לא חברות קיקיוניות.

כמובן איני מטיל בדבריי דופי בחברה שציינת כי מי יודע? אולי זו אי הבנה פשוטה?

פורסם

אני לא מבין למה אתה בכלל מתלונן.

אתה לקוח בחברת האינטרנט הכי מסריחה בארץ (תחפש פה קצת שירשורים עליהם.. יש לפחות 3 שאני זוכר בוודאות, 2 מהם של חשבונות ביזנס ..)

ועוד מעיז להתלונן.

זה כמו להיות לקוח של HOT בכבלים ולהתלונן. פשוט אין טעם - החברה מסריחה וצריך לברוח משם כל עוד אפשר.

אם תרצה דיל זול יותר (אני מתחייב.) בבזק בין לאומי, אשמח להפנות אותך לחבר שיתן לך בוודאות זול יותר ממה שיש לך כרגע.

כך לפחות לא תצטרך להתלונן שדוחפים לך שירותים שאתה לא צריך.

* גילוי נאות אין לי שום קשר לבזק בין לאומי, פשוט מכיר חבר שעובד שם ויכול לתת מחירים טובים. (אני בכלל מחובר ל 012 )

פורסם

זו חברה שברחתי ממנה מזמן וגם זה עלה לי בבריאות. רק חברת הליסינג שלי יותר גרועה מהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שניר, אני עם נטוויז'ן, ויחסית לזוועה אני מרוצה מהם. עם זאת, אשמח אם תוכל לקשר אותי עם הבחור, דרך ה"פ כמובן.

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ככה זה מאז שסלקום קנו את נטוויזן.

קיבלת את השירות שהיה מקובל בחברות הסלולר...

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
שניר, אני עם נטוויז'ן, ויחסית לזוועה אני מרוצה מהם. עם זאת, אשמח אם תוכל לקשר אותי עם הבחור, דרך ה"פ כמובן.

תודה.

עד עכשיו הם היו דיי בסדר דווקא, לא שהיו לי דרישות מיוחדות.

שניר - גם אני אשמח לקבל את פרטי הבחור. וד"א - אם אני בחברה הכי גרועה לדבריך - אז איני יכול להתלונן ?! דווקא זאת מצווה ובמיוחד בעידן האינטרנט.

alfa 156 2.5.

פורסם

1. מה שמרגיז באמת זה שלא מדובר בטעות אלא בהחלטה ניהולית של כמה מנופחים שיושבים להם במשרד שלהם, רחוק מהטלפונים ומ"הפועלים", ואין להם בעיה להשחיל שיטת מצליח בנונשלנטיות כי צריך להעלות את הההכנסות והם ממש לא חושבים על אלו שמשלמים את המחיר שזה בעיקר זקנים ועולים חדשים שלא מבינים את השפה והמנטליות.

2. תעבור לאקספון 018. שנתיים איתם אין בעיות, אחלה גלישה, לא מתקשרים, לא מציעים לא מציקים. מחיר אחיד, אין מבצע ל 3 חודשים ואז החזר ואז שדרוג. ודאות נטו.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

האם יש היום אפשרות לתיבת מייל (יש לי כזו מנטוויז'ן / 013) באותה כתובת בדיוק, גם אצל ספק אחר ?

האם ניוד הכתובות הגיע גם לשם (כמו ניוד מספרי הסלולר) ?

alfa 156 2.5.

פורסם

תלמד לפעם הבאה לא לבזבז את זמנך בעצבים, תעשה הכל בכתב ופקס מאיים.

מה שמאוד יעזור לך זה להעביר פניה דרך משרד התקשורת שרק מחכה לחברת סלולר שתתנהג ללקוח במרמה

"משרד התקשורת

חברת הסלולר שלכם לא סיפקה לכם שירות ששילמתם עליו? בזק עיצבנה אתכם? אם מוקד שירות הלקוחות של החברות עצמם לא פתר את הבעיה ואתם מרגישים שפגעו בכם, יש לכם כתובת: משרד התקשורת. מחלקת פניות הציבור במשרד מפקחת בנושא טיב השירות ומטפלת בתלונות הציבור של בעלי הרשיונות.

כתובת: אחד העם 9, ת"ד 29107 תל אביב. מיקוד: 61290.

טלפון: 03-5198231.

פקס: 03-5198106."

http://www.moc.gov.il/26-he/MOC.aspx

הם יחזרו אלייך על 4 ויבטלו את כל הנסיונות לחיוב

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
האם יש היום אפשרות לתיבת מייל (יש לי כזו מנטוויז'ן / 013) באותה כתובת בדיוק, גם אצל ספק אחר ?

האם ניוד הכתובות הגיע גם לשם (כמו ניוד מספרי הסלולר) ?

כן. נקרא "מייל פורוודינג".

מחוייבים לתת לך חצי שנה חינם.

אח"כ מותר להם לגבות כסף.

מנסיון מר- תאלץ להתעקש. הנציגים בונים על זה שמעטים מכירים את החוק.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
013,

backhoe.gif

backhoe.gif

backhoe.gif

על מה המהומה? תתנתק וזהו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

על הדרך תעבור לנזק בינלאומי,יש מבצע קבוע ב29.90 לכל המהירויות (כמובן שהנציג יכחיש בהתחלה,אבל עם קצת וויכוחים גם אתה תקבל).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

היי,

אני מנהל מכירות בנטוויז'ן ויותר מאשמח לתת לך שירות בבדיקת איכות המכר.

תשאיר לי את הפרטים שלך בפרטי ואבדוק את המקרה (מי הנציג שעדכן לך שירותים נלווים, הקלטה וכו').

ניב

לא חותם

• תוכן חדש...