Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני עובד במקום עבודה X, שממנו יש לי ביטוח חיים (מנהלים) במסלול זוועתי שממנו נלקחים דמי ניהול בגובה 13% מההפקדה ואחוז אחד מהצבירה (מסלול הדרגתי שמתחיל מאחוזים גבוהים ולאט לאט יורד.)

במקום עבודה הקודם שלי יש קרן פנסיה בתנאים טובים משמעותית, האם על פי חוק אני יכול לבחור את הקרן שברצוני להיות בה או שלמעסיק הזכות לבחור עבורי?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

אתה לא חייב לא את זו ולא את זו. אתה היחיד בוחר את המסלול, והמעביד חייב להתישר לפי דרישתך.

אם יש לך קרן פנסיה טובה אתה יכול להעביר את כספיך אליה. רק ודא כי אין בעיה של אבדן רצף זכויות בקרן הפנסיה בגלל התקופה שבה אתה משלם לאותו "ביטוח מנהלים", ושהתנאים כעת פחות טובים, או שעלים לצבור ותק מחדש לצורך "תקופת אכשרה" לביטוח וכו'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דיברתי עם הסוכן ביטוח של החברה והוא טוען שאני לא יכול לבחור בקרן שאני רוצה אלא במה שהחברה בחרה לכל העובדים.

הקרן הקיימת בגובה 13% מההפקדה (המקסימום במותר בחוק) זה פשוט חוצפה לשמה אם זה נכון.

פורסם

אני מציע שתתקשר אליו ותקליט אותו אומר את זה.

אחרי זה, השמע לו את ההקלטה, ותראה איך הוא מתחיל להזיע ולרעוד.

הוא משקר לך במצח נחושה על מנת לקבל עמלה שמנה, ובמקומך לא הייתי מסתפק במעבר לקרן הפנסיה המקורית, אלא מגיש עליו תלונה למפקח על הביטוח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הסוכן משקר, ולשלם 13% מההפקדה זה לא פחות מגנבה.

אם יש לך תוכנית קיימת של ביטוח מנהלים היא בוודאות תהיה עדיפה.

בכל מקרה קרן פנסיה עדיפה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תקרא את לשון החוק. http://www.moital.gov.il/NR/rdonlyres/56D1C646-9466-434E-96D5-168442B5B394/0/tzavharchava2011.pdf

בסעיף 3 כתוב מפורשות שהעובד בוחר את הקרן וגם אם לא הודיע בזמן הנקום מותר לו לשנות את הקרן כראות עיניו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עזוב את ה 13%. עוד אחוז מהצבירה בהנחה שהוא בן 25 זה אומר שיקחו לו עוד 32 אחוז מההפקדה חוץ מה 13 שכבר לקחו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...