Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קניתי אופל אסטרה דיזל, שבד"כ נוסעת חלק ובלי בעיות.

אבל בנסיעה ארוכה (מב"ש לנהריה) שעשיתי בסופ"ש הקודם, הגעתי לפקק (בד"כ לא קורה לי, יתרונות הפריפריה בדרום ;-) ) נדלקה נורית ביקורת של הרכב לסירוגין, ומדי פעם, כשהיא דלקה, מהירות המנוע לא עלתה מעל 2000 סל"ד, ולא סחב. התופעה חזרה על עצמה גם בחזרה, אבל לא חזרה על עצמה מאז בנסיעות היומיות שלי לעבודה (ב"ש - קסטינה), וגם לא בתנועה עירונית, כשהמנוע התחמם (והגיע לטמפרטורות גבוהות יותר ממה שהגיע אליהם בפקק).

לפי המוסך, הבעיה היא שסתום חילופי מסוג ON-OFF, במקום שסתום ואקום מווסת שהיה שם קודם (מצורפת תמונה של השסתום המקורי - ולא אני החלפתי אותו).

עלות שסתום חדש היא בערך 500 ש"ח, ובתור סטודנט זה סכום לא קטן עבורי. האם לדעתכם כדאי להחליף את השסתום החליפי במקורי, או להישאר עם החליפי? באופן כללי החליפי לא עושה בעיות, אבל יהיו לזה השלכות על אמינות/צריכת דלק בטווח היותר ארוך?

ועוד דבר, חשבתי לחפש את החלק באיביי, מישהו יודע מה המונח האנגלי הנכון עבורו?

תודה מראש על עזרתכם.

2013-01-25 12.11.54.jpg

• תוכן חדש...