Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי ג'נסיס קופה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוהי מכונית עם פוטנציאל מטורף אבל במחיר הנכון. במידה והיבואן יהיה יותר מדי גרידי הוא יזרוק את כל הפוטנציאל הזה לפח.

זוהי אחלה מכונית שמציע הרבה דברים לאנשים שמחפשים רכבי ספורט סביבות ה200K אבל במחירים גבוהים מכך, כמו שנאמר, יש אלטרנטיבות אחרות שאנשים יעדיפו על פני יונדאי.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בפוסט הקודם שלי השתמשתי בוולוסטר בתור נקודת השוואה - אך יונדאי מוכרים גם את הסנטה-פה בארה"ב בדיוק באותו מחיר (החל מ-) כמו הג'נסיס קופה.

אצלנו היא מתחילה מ230K.. ככה שעושה רושם שאתה צודק :cry:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

משום מה נראה לי קצת מוזר להוציא כלכך הרבה כסף על סמל של יונדאי ( בטח יקפצו עליי) מה גם שהרכב לא נראה טוב לדעתי, אם הוא יתומכר סביב ה 300 לא חושב שיש לו סיכוי כאן, יש אלטרנטיבות טובות יותר גם בארץ.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

כרכב מנהלים, יש. כרכב ספורט, לא ממש.

התאומות BRZ\GT86 יותר מחודדות וקלות אך חלשות יותר וה-370Z יקרה יותר. באמצע אין ממש משהו.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

יאללה מתחילים לזרוק הימורים.

אני אומר 275,000 שזה בין ה-BRZ ל-370Z.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לפי מחיר הולוסטר טורבו וגם הבסיסית, היא אמורה לעלות כ-200K ש"ח ואף פחות (לדגם בסיסי, כשאני בספק אם יגיע כזה). אם היבואן יהיה חזיר זה אמור להיעצר ב-230 גג. אבל, אנחנו במדינת ישראל, ו...זהו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
משום מה נראה לי קצת מוזר להוציא כלכך הרבה כסף על סמל של יונדאי ( בטח יקפצו עליי) מה גם שהרכב לא נראה טוב לדעתי, אם הוא יתומכר סביב ה 300 לא חושב שיש לו סיכוי כאן, יש אלטרנטיבות טובות יותר גם בארץ.
בארה"ב הג'נסיס קופה מתקבלת באהדה רבה בייחוד גרסת ה-"TRACK" ואפילו במבחן ראש בראש עם מוסנטג על אותה קטגוריה הג'נסיס יוצאת המנצחת.

שווה לצפות בפלא הזה שקוריאנית מנצחת "מסה אמריקאית" על אדמת ארצות הברית:

hZTSsD69mok דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

זוהי מכונית עם פוטנציאל מטורף אבל במחיר הנכון. במידה והיבואן יהיה יותר מדי גרידי הוא יזרוק את כל הפוטנציאל הזה לפח.

זוהי אחלה מכונית שמציע הרבה דברים לאנשים שמחפשים רכבי ספורט סביבות ה200K אבל במחירים גבוהים מכך, כמו שנאמר, יש אלטרנטיבות אחרות שאנשים יעדיפו על פני יונדאי.

הגעתה של הג'נסיס קופה לארץ הקודש מגיעה בעיקר ממניעים שיווקים ולא בכדי למכור כמויות כאלו. המטרה המרכזית היא חיזוק המותג "יונדאי", אם גם ימכרו כמה חתיכות ממנה מה טוב.
פורסם

מכונית מדהימה! וגרסת הV6 3.8 בכלל אין על מה לדבר :twisted:

אנשים לא משלמים על סמל, פסי קישוט, וצבע הלוגו על הג'אנט. אנשים משלמים בשביל מכונית ביצועים, ובשביל היבואן זה קלף מיקוח.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראית מעניינת.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
מדהימה,ייבוא אישי בטח לא ?

ממש לא. זה ספציפית רכב תקינה (גרסת ה-3.8 ליטר). כנראה שיתחילו לייבא אותו בחודשים הקרובים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=2fLGjiRwH9M

סרטון מומלץ חח.

מעבר לזאת באמת מעניינת ומפתיעה!

מעבר לזאת....

אם תתומחר נכון מי יסתכל על ולסטר..? היא נראת לי תיקון רציני על הטעויות של וולסטר..

ויש לנו אחת בחברה שאני עובד בה שהיא בליסינג.. ולקחתי אותה גם לכמה ימים טובים של התגרזנות, הג'נסיס נראת לי מפתיעה מאוד...במיוחד מיונדאי.

• תוכן חדש...