Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,בשבת האחרונה יצא לי לנסוע בצמוד לחבר על כביש ראשי,לאחר בירור קטן גיליתי שאני נוסע על 90 כשהוא על 70.

בדקתי את זה עם עוד רכב וזה נתן אותה תוצאה,פיגור של 30 קמ"ש.

הרכב אצלי רק כמה ימים ולמזלי לא נסעתי באף צומת במהירות כי 70 היה הופך ל-90 ואז הייתי מקבל פלאש,אשמח לעצות לגבי מה לעשות?

האם המד מהירות ברכב הוא אלקטרוני? או שהוא מכאני כמו בגולף ויתכן שהשתחרר?

תודה רבה לכולם.

פורסם

תדליק WAZE בסמארטפון,שים אותו ליד העיניים שלך, סע במהירות קבועה של 90 לדוגמא ותסתכל מה מראה ה WAZE

אם נסעת 90 והוא מראה 80= ככה צריך להיות בדר"כ

להשוות מול חבר בנסיעה זו לו דרך לבדוק האם הוא מזייף.

Miata ND2

פורסם

יש לי חבר שהוא בעל הונדה סיוויק 2008,עם הצג מהירות הדיגיטלי,וכשהוא נוסע 110 מופיע לו 130 :shock:

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

אם אתה נוסע 90 ואצל חבר שלך זה 70 אז ... יש כמה אפשרויות ניקח את הקיצוניות :

1. שלך נכון ושלו לא נכון

2. שלו נכון ושלך לא נכון

והרי התוצאות :

1. אם שלך נכון אז חצית ב70 חצית ב70 , אם הוא חצה ב70 אז פלאש עליו של 90

2. שם שלו נכון חצית ב70 חצית ב50 , הוא חצה ב70 חצה ב70 , אין פלאש

חוץ מזה בין 90 ל70 זה 20 קמ"ש לא 30

:)

עפר .

פורסם

אני מודה לכולם על התשובות!!!

אבל אף אחד לא ענה על השאלה ששאלתי....

שאלתי אם יש אפשרות שמד המהירות בסיאט אביזה החדשה יזייף?

ואת הבדיקה שלי עשיתי עם 3 רכבים שונים+GPS יש לי זיוף של כמעט 40 קמש זה מטורף,מי יכול לטפל בזה? נגמרה לי האחריות בחברה...

מישהו נתקל בתופעה כזו אי פעם? או יודע ממי היא יכולה להגרם או מאיזה רכיב ששולט על מד המהירות?

פורסם

מה הגודל המקורי של הגאנט?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

יש בכל מיני רחובות אצלנו שלטים אלקטרוניים גדולים שמראים "מהירותך היא..." . תנסה לעבור לידם בכל מיני מהירויות {רק אל תגזים} הספידומטר שלך יראה תמיד כ-10 -11 % יותר מהמהירות המוצגת שם . אם המצב לא כך צריך לבצע כיול. ברוב המכוניות החדשות יש מד מהירות אלקטרוני.

• תוכן חדש...