Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ז'תומרת מה הקטע?

אתה ישבת פעם באוטו שיש 6על9 בדלתות בקדמיות??

לאבא שלי במאזדה יש 6על9 בדלתות הקדמיות איזה דגם של פיוניר שהוא קנה - פשוטים

הדלת מבודדת בדינאמט ושומעים כאילו יש סאבים קטנים בדלתות!!

יש גם קומפוננטים 6על9 שאפשר לשים בדלתות וכך אתה מושך יותר באס קדימה

יש היתנגדו לרעיון כזה

אני בתור אחד שאין לו ריגוש מאיכות מטורפת אלא עוצמה זה מה שאני אוהב, אוהב לנהוג באוטו של אבא שלי :)

(טוב נו אז מה אם הוא גם נוסע מאוד מהר)

איש איש באמונתו יחיה

פורסם

תאכלס זה נכון, ההיתרון הגדול גם במחיר לעומת התמורה הגדולה שאפשר להשיג מ6על9 פשוטים יחסית..

בכל אופן החיסרון הגדול פה זה הטוויטר והתדרים הנמוכים שבאים מלמטה, ויוצרים "במת צליל" דיי נמוכה ודיי מגעילה.. אם היה אופציה לפרק את הטוויטרים, או להוסיף טוויטרים למעלה ולבטל את הטוויטר של הרמקול

זה היה יכול להיות קצת יותר מעשי , לפחות לטעמי.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אפשר לבטל את הטוויטר של הרמקול 6X9 ולחבר טוויטר בנפרד אפילו לשלב קרוס....

ואז יוצא שה6X9 בסה"כ הוא וופר...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אני מאמין שהתמורה תהייה אדירה.

שמעתי רכב עם 6 על 9 מקדימה,שעבד עם הפאנל... שמעו בכלל בכלל לא רע, ועוד הסאונד בא מהדלתות ללא איטום.

אני יכול לנחש שיש פה פוטנציאל אדיר, אך לא מנוצל בשל הגודל לעומת מיקום.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה סתם חרטה אני שונא רמקול 6X9 לא אוהב שהכל בא מדבר אחד כל התדרים מאותו הרמקול

אני מעדיף במקום זה סט קומפוננט...

קרא אותם.

פורסם

חח , אתה שומע מה אתה אומר ?

"לא אוהב שכל התדרים באים מאותו רמקול"

"מעדיף קומפוננט"

אני יכול לנחש שלא מדובר בקומפוננט בעל 3 חלקים, אלה בקומפוננט רגיל בעל וופר וטוויטר.

משמע, כל ההבדל הוא הטוויטר שיושב למעלה.

משמע, אתה יכול להוסיף אותו, ולהנות מאחלה סאונד של 6על9 עם באס בהתאם (אטימה כמו שצריך)

למרות שזה לא כל כך מסתדר לי עם הנפח הרב של אויר שה6על9 צורכים........

ודרך אגב, אם לא שמת לב, לא מדובר פה בהעדפה, מדובר באלטרנטיבה שנותנת תמורה טובה וזולה בהרבה מכל קומפוננט..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

חחחח, איל אמרת הכל !

"קומופוננט טוב", אני עשיתי השוואה ישירה לתקציב

מן הסתם קומפוננט טוב לא נשמע בהתאם עם הגברה של פאנל, לעומת זאת שמעתי מספיק 6 על 9 שהיו מחוברים לפאנל שנתנו סאונד לגמרי סביר..

ושוב, אתה לא יכול להשוות את המחירים המצחיקים של ה6על9 (400-500) לעומת התקציב של קומפוננטים שזה עדיין בגדר של העדפה.. לעומת הגברה. וכדומה

בכל אופן, זאת אלטרנטיבה לכל דבר בתנאי שיש לך מיקום בשביל זה, אחרת זה באמת רעיון מיותר.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אוקיי אין בעיה. פשוט מדבריכם זה נשמע כאילו 6X9 מקדימה זה "הדבר" :)

זה בדיוק מה שאני חשבתי עזוב גם בצחוק לא הייתי שם 6X9 בדלתות

אז כל מי שאין לו כסף להשקיע על סט טוב יאללה לחתוך את הדלתות..

קרא אותם.

• תוכן חדש...