Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי רכב מסוג דייהו מאטיס אשר רכשתי לפני כחודש. בימים האחרונים שמתי לב כי ישנו רעש של תקתוק מסויים או רעש של מן רצועה כזאת. אלה ההגדרות הכי נכונות שאני מוצא לרעש. הרעש התחיל אך ורק במהירות של 90-100 קמ"ש גם כאשר עזבתי את דוושת הגז וגם בהילוך רביעי. לאחר מספר ימים שמתי לב שהרעש גם במהירות יותר נמוכה כמו 60-70 קמ"ש וגם כאשר אני לא לוחץ על דוושת הגז.

חשוב לי לציין כי ברוב המקרים הרעש הנ"ל היה כאשר המנוע כבר היה חם ואילו כאשר עשיתי נסיעות קצרות והמנוע לא הספיק להיות חם לא היה רעש.

אשמח להבין את מקור הרעש וכך לפנות למוסך בהסבר הנכון ביותר.

תודה רבה ושבת שלום!

פורסם

תקתוק כאשר אתה נוסע בסיבובים? אם כן, יכול להיות ציריה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קצת קשה לאבחן רעש כזה בלי לשמוע אותו.

אני אזרוק ניחוש מנסיון עבר כאשר היה לי משהו דומה בסל"ד מסויים והתברר כמיסב באחד מהגלגלים של הטיימינג.

פורסם

הכי פשוט שתוכל לעשות, תניע, פתח מכסה מנוע, קח ספריי חלודה, תתחיל להתיז על הגלגלות של הרצועה, כל פעם על אחת אחרת,

עד שתראה שהרעש מפסיק, מתי שהרעש מפסיק, הבעיה באותו חלק.

פורסם
קצת קשה לאבחן רעש כזה בלי לשמוע אותו.

אני אזרוק ניחוש מנסיון עבר כאשר היה לי משהו דומה בסל"ד מסויים והתברר כמיסב באחד מהגלגלים של הטיימינג.

בדיוק החלפתי לפני כשבועיים רצועת טיימינג.

פורסם

אם אחרי בדיקת רצועות האביזרים/מותחנים/גלגלות יגלו שהרעש לא משם יש לבדוק במוסך אפשרות, שהרעש מגיע מאחד או יותר ממיסבי הגלגלים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עדכון בעניין הרכב,

לאחר בדיקה במוסך התברר כי הכבל של הספידומטר אינו תקין. מישהו יכול להמליץ על מקום שאפשר לתקן זאת באזור השרון?

ומה מחיר תיקון של דבר כזה?

תודה רבה

• תוכן חדש...