Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

70GB של תמונות! או איך מקטינים נפח תמונות ב PC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

כאחד שאוהב לשמור זיכרונות מכל מיני מקומות ואז להתפעל מהם כל כמה שנים..אני צובר המון המון תמונות שבעיקר כמובן מצולמות איך לא,מהאייפון.

נכון להיום תקיית התמונות שלי עומדת על כ 70GB . בPC שלי יש 350GB כך שזה מתחיל להיות מורגש בהאטה (לפטופ).

האם יש דרך להקטין את נפח התמונות?

אני יודע שצייר יכול לעשות את העבודה אבל זה מצריך פעולה מתישה של הכנסת כל תמונה בניפרד כי אין אפשרות לפתוח קבוצה שלמה של תמונות. היות ומדובר במאות תמונות זה בלתי אפשרי.

אשמח לקבל איזושהי המלצה לתוכנה או דרך לבצע את הפעולה.

תודה , ושבוע טוב!

גילעד

פורסם

הורדת נפח בדרך כלל תפגע באיכות התמונות.

מעבר לזה, האם יש לך גיבוי? דיסק קשיח במחשב נייד, נייח או חיצוני עלול למות בכל רגע נתון.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לא... אין לי גיבוי.

אם אתה אומר שדיסק קשיח עלול למות איפה מגבים?

חוץ מזה, האם אפשר בכל זאת להקטין את נפח התמונות ?מבלי לפגוע באיכות התמונה כמובן.

פורסם

עדיפות לגיבוי על מדיות של DVD או BLU-RAY. ישנה אפשרות לגיבוי גם על דיסק קשיח חיצוני (הכי נוח, פחות אמין מכיוון שגם הוא דיסק קשיח בדיוק כמו זה שיושב במחשב).

בכל מקרה חובה שיהיו לפחות שני עותקים לכל תמונה, אחד במחשב ואחד במקום חיצוני. זה אומר שבמקום 70 אתה צריך 140 GB.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

און ליין לא מאפשר גישה גם לגורמים זרים?

פורסם

בדיוק אתמול הסתכלתי על תמונות מלפני 6 שנים שצרבתי בזמנו על דיסק - כל עוד תשמור על הדיסק לא יקרה דבר.

בכל אופן, היום הייתי ממליץ לך לשמור את התמונות על כונן קשיח חיצוני. אם אתה כל כך חרד לכך ש"אם ויתקלקל" תוכל לקנות אפילו שניים במחיר של מקסימום 600 שקל תמורת 1T (כל כונן 500GB). אני אישית לא חושב שצריך שניים, כל עוד תשמור עליו אין סיכוי בעולם שיקרה משהו (כל עוד תפקד לפני).

מה שלא הייתי ממליץ זה לעלות לאינטרנט. אכן יש אתרים אמינים, עמידים ואמידים (השירותים של גוגל, מיקרוסופט, אולי Dropbox) אבל הם יעלו לך באופן יחסי הרבה יותר מכונן קשיח (תצטרך לשלם דמי שכירות), מצד שני יש כל מיני אתרים חינמיים קיקיוניים ולך תדע אם יום אחד פשוט יסגרו את האתר ללא הודעה או שיפרצו להם (כבר קרה לא מעט פעמים).

פורסם

מה גודל המירבי של דיסק DVD ? והאם בכל זאת יש דרך לקבץ את התמונות כך שאוכל להכניס יותר בפחות דיסקים .

ל WINRAR/ZIP אין יכולת כיווץ? בחרתי 10 תמונות שגודלם 30MB כיווצתי אותם ב WINRAR

וכשבדקתי את קובץ ה RAR שנוצר מהכיווץ , גם הוא שקל 30MB . הוא לא מוריד מנפח הקובץ? או שאני לא השתמשתי בו נכון?

פורסם

תמונות וסרטים קשה מאוד לכווץ. תנסה לכווץ וורד ותראה איך הוא מתכווץ מאוד.

לכן רשמתי עוד בהתחלה שניתן לכווץ אך על חשבון האיכות.

fiat x1/9

פורסם

אתה לא יכול לכווץ תמונה כי לרוב זה פורמט JPEG,שהינו פורמט דחוס מלכתחילה.

נסה לקבץ תמונה ששוקלת 5MB,תראה שהקובץ המכווץ ישקל כמות זעומה של בייטים פחות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כמה שוקלת כל תמונה? האם בוצע לתמונות עיבוד או עריכה?

אם התמונות גדולות (5 או 8 mp באייפון) העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה להקטין את התמונות (רזולוציה) לאיזור ההרזולוציה שבה עובד המחשב. שכן אם אתה צופה בתמונות במחשב אין לך צורך שיהיו גדולות יותר.

תחפש תוכנות image resizing. תמונה בגודל 1080p באיכות טובה (לא מעולה, אבל יותר טובה מסבירה) לא אמורה לשקול יותר מ2מ"ב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...