Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אנחנו משפחה בת ארבע נפשות (שני ילדים עם כסאות בטיחות) ומתניידים בשלוש וחצי שנים האחרונות בקסארה פיקאסו שנת 2003.

הרכב יד שנייה עם 150 אלף ק"מ ומעולם לא עשה שום בעיות, ומבקר במוסך רק לטיפולים ולפני הטסט השנתי.

אנחנו מרוצים מאוד מהרכב אבל נראה לי שאני עומד בפני נקודת האל-חזור. בכלל התמחור השערורייתי של יצחק לוח לרכב זה יתכן כי עוד מספר שנים כבר לא ישתלם לי למכור אותו כי המחיר יהיה ממש ברצפה, לכן עוברות בראשי מחשבות על מכירה של הרכב.

האופציות שחשבתי עליהן:

סיטרואן C5 שנת 2006 -ברגע שמתאהבים בסיטרואן, בנוחות שהיא מציעה ביחס עלות-תועלת קשה לעבור לרכב אחר. כרגע הילד הקטן כבר ללא עגלה לכן אין כ"כ צורך בתא מטען גדול.

רנו סניק - כמו הסעיף הקודם, ברגע שמתאהבים בפורמט של מיקרו-וואן עם שלל פינוקים ואיבזורים קשה לעבור לרכב סטנדרטי.

האם בכלל ניתן להשוות בין שני הרכבים? בסדר גודל של 22-25 אלף ש"ח, האם ניתן לחשוב על רכב משפחתי אחר?

תודה לעוזרים

פורסם

יש לך רכב שמספק אותך ואתה רוצה למכור כדי לקנות רכב דומה, שאתה לא מכיר, רק כדי 'לא לצאת פרייאר'?

אני פשוט לא מבין. נהנה מהרכב שלך? סע בו עד שיתפגר או עד שתגיע תקלה יקרה ותמכור בזול.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

היי. לאשתי ולי היתה בשבוע האחרון התלבטות זהה מהכיוון ההפוך. ה- C5 שלנו הושבתה לשבוע וקצת, עד שהיבואן יזמין מצרפת חלק שאין במלאי. בשבוע הזה אנחנו מתניידים בקסארה פיקאסו של חמותי.

התפעלנו ממנה מאוד ואחרי שבוע איתה התחלנו לשקול ברצינות רכישה של מכונית כזו.

חזרנו כרגע מנסיעה ארוכה לרמת הגולן, התלבטנו שוב כל הנסיעה, קיבלנו החלטה ואז -בתזמון יוצא דופן- ראיתי את הודעתך...

השורה התחתונה: אשתי לא מוכנה לוותר על ה-C5 בשביל הפיקאסו. שנינו מסכימים שלילדים הפיקאסו עדיפה משמעותית. שמשות ענקיות, מושבים נפרדים, חלל אכסון עצום.

ושנינו מסכימים שמבחינת הנהג ה - C5 עדיפה משמעותית. למרות שהפיקאסו בהחלט נוחה, המתלים ההידרופנאומטיים ב- C5 בליגה אחרת.

המושבים ותנוחת הישיבה עדיפים משמעותית בנסיעות ארוכות. הבידוד מרעשים מכניים ורעשי רוח טוב משמעותית.

בלב כבד החלטנו לוותר על הפיקאסו, למרות שהיא מכונית נפלאה. פשוט קשה להתגבר על ההתמכרות ל- C5.

אם היינו שואלים את הילדים, תשובתם היתה הפוכה.

אז החלטנו לא לשאול. :-)

נ.ב. אחד קטן: שיקולי מחירון מטרידים אותך ואתה שוקל לרכוש C5?

בתור בעלים של מכונית כזו אני יכול להעיד שאין שום דבר שמאבד מערכו כל- כך מהר...

פורסם
היי. לאשתי ולי היתה בשבוע האחרון התלבטות זהה מהכיוון ההפוך. ה- C5 שלנו הושבתה לשבוע וקצת, עד שהיבואן יזמין מצרפת חלק שאין במלאי. בשבוע הזה אנחנו מתניידים בקסארה פיקאסו של חמותי.

התפעלנו ממנה מאוד ואחרי שבוע איתה התחלנו לשקול ברצינות רכישה של מכונית כזו.

חזרנו כרגע מנסיעה ארוכה לרמת הגולן, התלבטנו שוב כל הנסיעה, קיבלנו החלטה ואז -בתזמון יוצא דופן- ראיתי את הודעתך...

השורה התחתונה: אשתי לא מוכנה לוותר על ה-C5 בשביל הפיקאסו. שנינו מסכימים שלילדים הפיקאסו עדיפה משמעותית. שמשות ענקיות, מושבים נפרדים, חלל אכסון עצום.

ושנינו מסכימים שמבחינת הנהג ה - C5 עדיפה משמעותית. למרות שהפיקאסו בהחלט נוחה, המתלים ההידרופנאומטיים ב- C5 בליגה אחרת.

המושבים ותנוחת הישיבה עדיפים משמעותית בנסיעות ארוכות. הבידוד מרעשים מכניים ורעשי רוח טוב משמעותית.

בלב כבד החלטנו לוותר על הפיקאסו, למרות שהיא מכונית נפלאה. פשוט קשה להתגבר על ההתמכרות ל- C5.

אם היינו שואלים את הילדים, תשובתם היתה הפוכה.

אז החלטנו לא לשאול. :-)

נ.ב. אחד קטן: שיקולי מחירון מטרידים אותך ואתה שוקל לרכוש C5?

בתור בעלים של מכונית כזו אני יכול להעיד שאין שום דבר שמאבד מערכו כל- כך מהר...

כמו שאמרתי המחירון הוא רק שיקול אחד, יש גם רצון להתקדם בשנתון ולרדת בק"מ.

פורסם

יש לך ציפור דרור ביד ואתה מעוניין להחליף אותה בעורב שעומד על העץ ומחפש את מי לנקר?

"נהג מתחיל" צודק ב 100% ! אלא אם כן אתה הולך להוציא סניק חדשה מהיבואן (יש שנת 2012 ב 125 אלף), אין לך למה להחליף את הקסארה עד לתקלה גדולה או עד הגריטה. אם אתה באמת מחפש הרפתקאות למה שלא תירשם לעונה הבאה של הישרדות? :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני מחזיק בשתי רכבים...

הראשון הוא פיקסו דיזל שנת 2003 ידנית שאני נוהג

השני הוא c5 שנת 2004 לאשה.

כנראה שבקרוב נצטרך לוותר על אחד מהם וזה ללא ספק יהיה הc5.

הפיקסו מתאים למשפחה הרבה יותר מכל רכב אחר שנהגתי בו כולל הסניק.

ל c5 היתרונות והקסם ששמורים רק לה אבל כשמדובר בהתניידות משפחתית היא נחותה משמעותית מהפיקסו.

אם אתה רוצה להתקדם בשנתון תשאר עם הדגם בשנה מתקדמת יותר.

פורסם

אם אתה רוצה להתקדם בשנתון תשאר עם הדגם בשנה מתקדמת יותר.

הלוואי שהיו כאלה נורמליות למכירה. המצב ביד2 לא מזהיר...

פורסם

אני כנראה דביל. אני פשוט לא מבין למה מישהו ימכור רכב שהוא מרוצה ממנו רק כדי להוסיף כסף ועוד לקבל רכב זהה\דומה שמצבו לא ידוע (גם 10 בדיקות לא יבטיחו לך שקט לעומת רכב שאתה מכיר וטיפלת כבר במחלותיו).

מה זה "להתקדם בשנתון"? תפרוט את זה לערכים ויתרונות מוחשיים, זה יעזור לך בשיקול לדעתי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

למה זהה/דומה רכב שנת 2008 והלאה יהיה בטוח יותר, עם פחות קילומטרז' מתוחכם יותר .....

למה לא ללכת על פיקסו חדשה יותר?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ברור, אבל בתקציב שלו הוא ימצא חורבות משנתונים מתקדמים, ויכנס שוב ללימבו תחזוקתי.

Winston S. Churchill -

פורסם

אתה מודע לזה שקשה עד מאוד למכור את הרכב הזה במחיר מחירון נכון?

יש להוריי חבר שיש לו פיקאסו דיזל 2003 והוא היה מוכן (לא יודע אם כבר מכר או לא, לא שאלתי כבר תקופה דיי ארוכה) למכור את הרכב ב-15K. הסיבה למחיר הנמוך היא בגלל תקלה במחשב מסויים. העלות כדי לפתור אותה? בערך 1500 שקל.

גם אני, כמו נהג מתחיל, לא מבין למה עלייך להוסיף כסף ולקנות דבר אחר (או שתוסיף הרבה ואז תקבל C4 פיקאסו או C3 פיקאסו חדשות ובטוחות יותר אבל זה כבר דבר אחר לגמריי). שלא בטוח שיהיה יותר טוב ממה שיש לך עכשיו.

פורסם

האופציות שחשבתי עליהן:

סיטרואן C5 שנת 2006 -ברגע שמתאהבים בסיטרואן, בנוחות שהיא מציעה ביחס עלות-תועלת קשה לעבור לרכב אחר. כרגע הילד הקטן כבר ללא עגלה לכן אין כ"כ צורך בתא מטען גדול.

רנו סניק - כמו הסעיף הקודם, ברגע שמתאהבים בפורמט של מיקרו-וואן עם שלל פינוקים ואיבזורים קשה לעבור לרכב סטנדרטי.

האם בכלל ניתן להשוות בין שני הרכבים? בסדר גודל של 22-25 אלף ש"ח, האם ניתן לחשוב על רכב משפחתי אחר?

תודה לעוזרים

בתקציב הנתון - תשאר עם מה שיש - לפחות אתה יודע שהרכב מטופל וחף מתקלות. חוץ מזה שקשה היום למכור במחיר נורמלי וכל רכב שתקנה יצטרך יישור קו. בקיצור - שכח מזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...