Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין למצוא תוכנת מחשב במידה וקיימת ( יתחבר ל AUX במערכת מ לפטופ )

שתיהיה מסוגלת להוציא תדרים נישמעים מהכרטיס קול ודוגמת באמצעות מיקרופון בו זמנית , שתוכל להגיד לי בכמה DB נשמע התדר

הרעיון זה למקם מקרופון במושב הנהג ולקבל את אותה עצמת תדרים לאוזן ולפי כך להוריד או להעלות תדר מסויים במערכת

ככה נגיע למצב אידיאלי שבעצם מה שאנחנו שומעים הוא נטו דגימה מהדיסק

תודה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

תיקח דיסק בדיקה שמנגנים טונים מדוייקם - אצלי בדקתי עם סקופ ישירות על חוטי הרמקולים, בהחלט מדוייק.

תנגן אותו במערכת ובעזרת TRU RTA עם מיקרופון מדוייק תבצע כוון מערכת.

אפרופו היום MDSP (מיני DSP) מוכרים מיקרופון משלהם והוא מוצלח - הכיול שלו דיגיטלי לפי מה שהבנתי - אתה פשוט מטעין לו את קובץ הכיול שמספקים לך אותו ואתה גם מזין את קובץ הכיול לתכנת הRTA שאתה משתמש בה.

http://www.minidsp.com

לא חייבים לקנות בהכרח מיקרופון של ברינגר כמו הECM800 (אם אני זוכר נכון את הדגם)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני קניתי את המיקרופון של רדיו-שאק, זול ועושה את העבודה :)

פורסם

לא מצאתי את הקישור למיקרופון ולא מחיר

יש לך אולי דגם ?

ד"א

תוכנה מדהימה עכשיו פעם ראשונה אני משתמש

והיא ממש נוחה

רק מיקרופון טוב

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מוצא כרגע את הדגם של המיקרופון שקניתי למכירה - כנראה שהוא כבר לא נמכר יותר...

זה הדגם:

http://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=38765

הוא לא הכי איכותי, מה שהתבטא בסטיה של כמה דציבלים בתחום התדרים עד 50 הרץ, אבל מצד שני הוא לא הצריך הגברה וגם היה לי קובץ קאליברציה שלו.

אני בטוח שאפשר להשיג היום דברים יותר טובים, רק תוודא שאתה מוצא קובץ קליברציה לדגם לפני שאתה קונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שלכל רמקול יש אופיין משלו, כך גם לכל מיקרופון-

כמה שהוא יותר יקר, מן הסתם עקום ההענות שלו יהיה קרוב לקו ישר. אבל אפילו מיקרופון איכותי כמו הבהרינגר לא נותן תוצאה מושלמת- לכן מבצעים לו תיקון קל על ידי קובץ הקאליברציה.

פורסם

מצאתי אז המיקרופון הזה http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__21958__Hobbyking_Digital_Sound_Level_dB_Meter.html

יש חוות דעת ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא נראה לי שהוא יכול לשמש אותך, כי אני לא רואה יציאות RCA לחיבור למחשב...

יכול להיות שאני טועה, אבל גם לא ראיתי שמצויין בSPEC שלו איזה יציאות יש לו.

פורסם

אין לו יציאות

יש לו צג דיגיטלי שמציג את העוצמה עליו

ואת התדר אני מנגן מהתוכנה

פורסם

לMINIDSP היום יש מיקרופון שלהם - הוא מיקרופון USB ואין שום צורך בדרייברים בכדי לזהות אותו.

מגיע עם קובץ קליברציה לפי הסריאלי הספציפי של המיקרופון, מטעינים אותו לתוכנת RTA כלשהיא - הם ממליצים על REW (לא מכיר)

המחיר 75 דולר לפני משלוחה

http://www.minidsp.com/products/acoustic-measurement/umik-1

תהנו.

אני אוהב לכוון את המערכת לפי טרק של רעש וורוד ואח"כ מוזיקת רפרנס של נורה ג'ונס בעיקר :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אין לו יציאות

יש לו צג דיגיטלי שמציג את העוצמה עליו

ואת התדר אני מנגן מהתוכנה

אה, אני עושה את הבדיקה באופן שונה-

מנגן דיסק עם תדרים קבועים + טראק של רעש לבן (או SWEEP, למרות שלא מצאתי קונפיגורציה שתהיה מספיק מהירה בשביל זה).

את המיקרופון מחבר למחשב ובתוכנת RTA משתמש כדי לבדוק את אופיין התדרים המתקבל.

אתה רוצה לעשות את הבדיקה הפוך? ליצר את התדר במחשב שיהיה מחובר להגברה ואז לבדוק תדר תדר? זו גם אופציה אבל אז אתה לא מבצע תיקון לאופיין של הHU , מה גם שזה ידרוש יותר בדיקות מאשר רעש לבן...

פורסם

מה הטעם בזה?

איך שהמחשב שלך מייצר את הרעש לא אומר בשום צורה איך הוא יצא לך דרך הרמקולים.

אתה צריך לנגן את האות דרך הHU שלך ולמדוד במחשב את התוצאה שמתקבלת ברמקולים.

בסופו של דבר אתה לוקח תדר בדיקה ובודק דרך סקופ אם התדר פוגע במדיוק - ומבדיקה שעשיתי, הדיסקים האלה מאוד מדוייקים וגם המגברים הכי פיסטונים והHU הכי מפגרים - פוגעים בול בתדר וגם בצורה מאוד לינארית.

הבעיות היחידות הן אחוזי עיוות של הHU והמגברים וחוסר היענות לינארית של הרמקולים.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני מנגן מהמחשב את זה ועובר דרך ה AUX של המערכת

הרעיון זה למקם את המיקרופון במושב הנהג ,

ולכוון את המערכת בצורה כזאת שרוב התדרים יגיע לאוזן באותו DB

• תוכן חדש...