Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני זמן רב אישתי רכשה רכב מאוויס. במהלך הבדיקה טענו שהפיקוד של המזגן (החלק פלסטיק החיצוני) איינו תקין ואוויס התחייבו להחליף ואף החליפו את החלק.

כשהגיע החורף, גיליתי כי אין אוויר כלפי החלון העליון, דבר שגורם לבעיה בהפטרות מהאדים. לא עשיתי עם זה כלום במשך זמן רב מאוד עד שהיום הכנסתי את הרכב למוסך.

כשהתלוננתי על הבעיה, בדקו את הרכב והודיעו לי שאוויס התקינו ברכב פיקוד של רכב משנת 2008 שאיינו מתאים לרכב המדובר. בגלל הפיקוד - המיזוג כלפי מעלה איינו עובד וחייבים להחליף את החלק.

עלות חלק שכזה כחדש עולה הרבה מאוד כסף.

השאלה היא מה אני יכול לעשות, האם אני יכול לפנות לאוויס זמן רב לאחר שהאחריות על הרכב התפוגגה בגלל התיקון הלקוי מאז?

לחפש חלק משומש ולשתוק?

מה דעתכם?

אני חייב לציין כי בדרך כלל אני מרוצה מאוד מהרכבים שמגיעים מאוויס. מאז כבר קנינו עוד שני רכבים מאוויס ובדרך כלל השירות שלהם מצויין...

פורסם

דעתי, שאפשר בהחלט לנסות ולפנות אליהם (אם נשמרו מסמכים המעידים על התיקון - מה טוב) ולראות מה הם אומרים על כך. אולי תופתע, מי יודע.

השאלה היא רק, אם הם מחוייבים באיזושהי צורה לתקן את זה. כמה זמן עבר למן התקנת החלק הנ"ל ועד היום ?

איני משפטן ויודע לומר האם הצדק איתך בכל זאת למרות שהאחריות פגה (מי מהגולשים אולי יוכל לחדד את הסוגייה).

האם ניתן בבקשה לדעת באיזה רכב מדובר ?

alfa 156 2.5.

פורסם

נראה לי שאתה צריך לשנות את הכותרת ל --- חלק לא תקין שהתקינו אוויס - ואני נרדמתי בשמירה .

לפי מה שאתה אומר הרכישה נעשתה לפני זמן רב 2-3 שנים ידעת על הבעיה אבל לא היה לך כח ללכת לטפל בה .

לא שאני מצדיק את אויס שהתקינו חלק תקול ואף לא מתאים אבל לבוא בטענה שהיא אפילו נכונה שהחלק לא תקין ולא מתאים

אחרי שנתיים או שלוש "קצת בעייתי אתה לא חושב

פורסם

היי, כותב כאן בפורום גיל מאוויס אם איני טועה, פנה אליו.

מאחר ורכשת מהם עוד מכוניות פנה למי שמכר לך את הרכב הספציפי או את האחרון יש כאן עניין של רצון טוב כמדומני.[ אולי גם מעבר, לי לא ברור]

נסה לברר ולפנות גם למערך הטכני שלהם. למי שתיקן.

אני מניח שמדובר בדגם רכב נפוץ. ברר עלות החלק בפרוקיות ועלות הרכבה. אולי השד אינו נורא כל כך.

בהצלחה.

פורסם
שלום

לפני זמן רב אישתי רכשה רכב מאוויס. במהלך הבדיקה טענו שהפיקוד של המזגן (החלק פלסטיק החיצוני) איינו תקין ואוויס התחייבו להחליף ואף החליפו את החלק.

כשהגיע החורף, גיליתי כי אין אוויר כלפי החלון העליון, דבר שגורם לבעיה בהפטרות מהאדים. לא עשיתי עם זה כלום במשך זמן רב מאוד עד שהיום הכנסתי את הרכב למוסך.

כשהתלוננתי על הבעיה, בדקו את הרכב והודיעו לי שאוויס התקינו ברכב פיקוד של רכב משנת 2008 שאיינו מתאים לרכב המדובר. בגלל הפיקוד - המיזוג כלפי מעלה איינו עובד וחייבים להחליף את החלק.

עלות חלק שכזה כחדש עולה הרבה מאוד כסף.

השאלה היא מה אני יכול לעשות, האם אני יכול לפנות לאוויס זמן רב לאחר שהאחריות על הרכב התפוגגה בגלל התיקון הלקוי מאז?

לחפש חלק משומש ולשתוק?

מה דעתכם?

אני חייב לציין כי בדרך כלל אני מרוצה מאוד מהרכבים שמגיעים מאוויס. מאז כבר קנינו עוד שני רכבים מאוויס ובדרך כלל השירות שלהם מצויין...

היי

אשמח לסייע בנושא ,אנא שלח לי את מספר הרכב ותאריך הרכישה בהודעה פרטית ומיד אטפל.

תודה

פורסם

סיפור שקשור למקרה שלך,

היה וקרה והייתי במוסך של אוויס על מנת לקבל את הרכב ליסינג שלי בחזרה.

בזמן זה יצא לי לראות כי מישהו מחליף חלק פלסטיק ברכב מסוג קאיה על מנת שלקוח ליסינג יהיה מבסוט. את החלק הוא הוציא מרכב השכרה. אני לא אתפלא אם כך קרה במקרה הזה.

אני לא בא בטענות לאוויס, פשוט סתם שתדע שככה הם עובדים, כי בזמן שיש לך כל כך הרבה רכבים מאותה הסוג אז סביר מאוד להניח שכך תעשה.

Polo 2012

פורסם

קודם כל - אין ספק שנרדמתי בשמירה. פשוט הרכב הינו של אישתי שאין לה מושג ברכבים. אני לאחר שהם סידרו בדקתי כי המזגן עובד ולא ממש בדקתי את כל האופציות האחרות...

גיל מאוויס אכן ישר כתב לי הודעה טינסה לעזור, מקווה מאוד כי זה יצליח.

שאפו לאוויס שמחזיקים נציג בפורום!

עידכונים יגיעו

פורסם
קודם כל - אין ספק שנרדמתי בשמירה. פשוט הרכב הינו של אישתי שאין לה מושג ברכבים. אני לאחר שהם סידרו בדקתי כי המזגן עובד ולא ממש בדקתי את כל האופציות האחרות...

גיל מאוויס אכן ישר כתב לי הודעה טינסה לעזור, מקווה מאוד כי זה יצליח.

שאפו לאוויס שמחזיקים נציג בפורום!

עידכונים יגיעו

היי, הבנתי שאנשי מכירת הרכב שלנו שוחחו איתך ותיאמו לך בדיקה במוסך כדי לברר את מהות התקלה, עלות התיקון והדרכים בהן אוויס תסייע לך בנושא. אני כאן לרשותך בהמשך, במידה ודברים אינם מתקדמים לשביעות רצונך.

פורסם

אז כיוון שהשירשור הוקפץ, אני אשמח לעדכן.

נציגי אוויס חזרו אלי כבר ביום חמישי והבטיחו לנסות לסייע.

היום דיבר איתי נציג נוסף שלקח עוד פרטים והיה אמור לדבר איתי בהמשך היום.

אני מקווה מאוד שנצליח בקרוב באמת למצוא את הבעיה ולסדר אותה.

אני חייב להודות לגיל, עוד לפני שקיבלתי סיוע, כבר ברור הרצינות ושירות הלקוחות שמתקבל מצוות אוויס, ידעתי שיש סיבה למה קניתי מהם כבר שלושה רכבים עד היום...

עידכונים נוספים יגיעו בקרוב1

פורסם

במידה ואכן יסדרו לך את הבעיה כל הכבוד לאוויס שיש להם כאן נציג והם אכן מטפלים בבעיות של לקוחות שלהם, כן ירבו (כל האמור לעיל במידה ואכן יטופל).

פורסם

בשביל אוויס מדובר כנראה בהשקעת זמן תשומת לב בלבד כי את החלק בטוח שיש להם לפרק מאחת המכוניות המושבתות אחרי תאונה שיש להם מאותו דגם.

ובכ"ז כל הכבוד לאוויס על ההתייחסות. (בהנחה שתיפתר הבעיה. מחכים לעדכונים)

אני רק מדמיין מה היתה התגובה של סוחר בעל מגרש טיפוסי ("חולון טרייד אין" כזה) אם היית בא אליו 5 דקות אחרי העברת הבעלות עם בעיה כזו :lol:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
סיפור שקשור למקרה שלך,

היה וקרה והייתי במוסך של אוויס על מנת לקבל את הרכב ליסינג שלי בחזרה.

בזמן זה יצא לי לראות כי מישהו מחליף חלק פלסטיק ברכב מסוג קאיה על מנת שלקוח ליסינג יהיה מבסוט. את החלק הוא הוציא מרכב השכרה. אני לא אתפלא אם כך קרה במקרה הזה.

אני לא בא בטענות לאוויס, פשוט סתם שתדע שככה הם עובדים, כי בזמן שיש לך כל כך הרבה רכבים מאותה הסוג אז סביר מאוד להניח שכך תעשה.

אם אתה לא יודע את כל הפרטים עדיף שלא תספר חצאי סיפורים.

הרכבים שעומדים מול המוסך אלו רכבים שממתינים לתיקוני חשמל/ זגגות / חלקים

במידה וראית שמעבירים חלק מרכב לרכב (מרכב השכרה לרכב השכרה אחר) זה יכול להיות כי אם יש רכב שחסר לו רק כיסוי

מראה והוא יכול לצאת להשכרה אז יקחו מהרכב שממתין בחוץ לפנס ואז יגיע החלק של הפנס יקבלו גם את כיסוי המראה

וישלימו אתה יכול להיות רגוע

פורסם

סיכום דבר

השירות של אוויס המשיך להיות אדיב והם שלחו אותי למוסך מורשה מזדה לבדיקת הבעיה. הנציג אמר שאם מדובר על סכום סביר - אוויס ישלמו את המחיר ואם בסכום יקר - נתחלק בתשלום - עיסקה הוגנת.

בבדיקה במוסך שילובים מוטורס בחולון נמצא כי אומנם החלק שייך לרכבים חדשים יותר, אך הבעיה העיקרית היא המוט של המנוע שנמצע מחוץ לפלסטיק המתאים.

לאחר טיפול של כ 5 דקות הבעיה הסתדרה.

לאחר תיקון בעיה זאת בדקנו ומצאנו כי החלק החדש אומנם לא אופטימלי אך מבצע את רוב העבודה (בעיה מסויימת רק במיזוג רגליים - תכונה שאיינה חשובה לי ובעוד משהו קטן), עלות חלק הייתה 1200 ש"ח והחלטתי שלא להכביד על אוויס ועלי, במיוחד שהבעיה כרגע אייננה משמעותית בשבילי.

שוב תודה רבה לאוויס ולגיל שגילו סבלנות ואורך רוח והכי חשוב - אחריות לתקלה, למרות שעברו שנים מספר מזמן רכישת הרכב.

ממליץ מאוד להמשיך ולרכוש מחברה עם שירות שכזה

שוב תודה לעוזרים

ניב

• תוכן חדש...