Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו פשוט חברה שמודעת לכח של המדיה החברתית ברשת.

חברה שהיתה הולכת ראש בקיר היתה חוטפת פה פרסום שלילי שהיה מסב לה נזקים בעשרות אלפי שקלים.

הדיונים כאן בפורום לעתים קרובות מאוד עולים בתוצאות החיפוש בגוגל בחמישיה הפותחת, לא לזלזל בזה.

שורה תחתונה - אוויס השקיעו פה רבע שעה עבודה במוסך וקיבלו חשיפה חיובית ששווה פי 5000 מזה.

יש חברות אחרות שעוד לא ירד להן האסימון שכדאי להן להתייחס ללקוחות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
זו פשוט חברה שמודעת לכח של המדיה החברתית ברשת.

חברה שהיתה הולכת ראש בקיר היתה חוטפת פה פרסום שלילי שהיה מסב לה נזקים בעשרות אלפי שקלים.

הדיונים כאן בפורום לעתים קרובות מאוד עולים בתוצאות החיפוש בגוגל בחמישיה הפותחת, לא לזלזל בזה.

שורה תחתונה - אוויס השקיעו פה רבע שעה עבודה במוסך וקיבלו חשיפה חיובית ששווה פי 5000 מזה.

יש חברות אחרות שעוד לא ירד להן האסימון שכדאי להן להתייחס ללקוחות.

מעבר להשפעה של הפורום (שאני בטוח שקיימת) אוויס באופן כללי נותנים שירות טוב ומקצועי לרוכשים אצלם.

ברכב האחרון שרכשתי דרכם (שלישי בסידרה) הייתה תקלה יום לאחר תום האחריות המורחבת, עדיין הוציאו לי אישור מיוחד וסידרו את הבעיה.

גם ברכב שלי - העניין המדובר הינו משנת 2009, כלומר לפני 3-4 שנים, החברה הייתה יכולה להתנער מאחריות ללא שום סיבה להרגיש לא טוב. ובקשר לסכום, הם היו מוכנים להוציא גם יותר מהרבע שעה המדוברת שלי.

בקיצור, שצריך לפרגן אז מפרגנים, כל הכבוד1

פורסם

כל הכבוד על השירות ,אבל אוויס תיקנו את הרכב בחלק שאינו מתאים ומכרו את הרכב ללקוח.

לעניות דעתי אוויס היו צריכים להחליף את החלק לזה אשר מתאים לרכב ולא להסתמך על רצון טוב של לקוח לקבל חלק שלא מתאים לחלוטין לרכב .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מוריד את הכובע בפניהם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...