Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכם

שמתי לב שלנהגים פשוט לא אכפת מהמכוניות האחרות

פשוט חוסמים ולא מעניין אותם ממש כמה שעות

היה לי מקרה עכשיו שרכב חסם אותי למזלי הרכב שהיה לצידי נסע וטוב שלא חניתי את הרכב עד סוף המדרכה ככה שאחרי חמש פעמים ששילבתי לרוורס הצלחתי לצאת

זה ממש מעצבן ראיתי גם את הסרטון הזה עכשיו במקרה

אתם חושבים שמגיע לנהג החוסם ?.. מה שהאיש עשה לו ?.

שאני מסתכל על הסרטון עכשיו אני מבין את העצבים שיש לאותו בן אדם

http://flix.tapuz.co.il/v/watch-3753554-.html

פורסם

מילא שלא יהיה אכפת לו מנהג הרכב שהוא חוסם, אבל גם לא אכפת לו מהרכב שלו שישנו סיכוי סביר שיקבל מכה באחד התמרונים שמתבצעים מסביב לרכב שלו.

תרבות הליסינג.

פורסם
לא הבנתי מה הוא עשה לו.

בעל ההונדה שיפץ את המסחרית כראות עיניו והוסיף לה שריטה ארוכה לאורך בעזרת כלי ייעודי- מפתח.

פורסם
מילא שלא יהיה אכפת לו מנהג הרכב שהוא חוסם, אבל גם לא אכפת לו מהרכב שלו שישנו סיכוי סביר שיקבל מכה באחד התמרונים שמתבצעים מסביב לרכב שלו.

תרבות הליסינג.

נכון , החיישנים מאחורה ממש ממש עוזרים לי באמת אחלה של דבר

השמשה האחורית שלי הייתה עם אדים והיה ממש חושך במקום המראות רטובות ולא היה לי כוח להפעיל מפשיר אדים לחכות ממש קר

באמת שהיה לי קשה לצאת זה פשוט מרגיז הייתי לפחות שעתיים אצל אחותי ואני מסתכל מדי פעם מהחלון ורואה עדיין הרכב שם

אולי תפסתי לו את החניה "הפרטית" שלו

פורסם
לא הבנתי מה הוא עשה לו.

עבר עם מפתח או משהו דומה על הצד של הרכב.

ובקשר לנושא,

בעבר כשהייתי מגיע עם הסטיישן לעבודה התעקשתי להחנות תמיד מול החלונות של החנות, דבר שלפעמים דרש ממני לחסום רכבים ולחכות שיצאו.

תמיד הייתי משאיר על החלון שפונה לרכב החסום (או בנקודה הברורה ביותר) פתק שבו התנצלתי על החסימה ושאני נמצא בחנות הסמוכה ואשמח להזיז את הרכב.

אני יודע שזה עדיין קצת חצוף כי בכל זאת חסמתי ועיקבתי את הבחור\ה, אבל אני חושב שעצם השארת הפתק והעובדה שאני יודע שאני פנוי תמיד, היא סוג של התחשבות באותו אדם שחסמתי.

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

ברוך הבא למועדון.

בדיוק עכשיו חזרתי מ"מפגש" משפחתי מצומצם.

אבי ירד למטה כדי לנוע למקום כלשהו, ומישהו לא מוכר חסם לו את הרכב.

כידוע אין מה לעשות בכזה מצב, אז אבי לקח את הרכב של אחי.

בכל מקום יהיו אנשים שלא מתחשבים.

• תוכן חדש...