Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוויס - קצת חוצפנים לא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגעתי לסניף מכירה על מנת להתעניין ברכישת סקודה רומסטר אוטומטית

הוצע לי כמה דגמים...ננעלתי על הדגם החדש שנת 2011 אוטומטית

1.2 טורבו מנוע TSI גיר DSG ..עשה 68,000 קילומטר היה בליסינג עם נהג אחד

ללא תאונות,טיפולים כל 15 אלף..הדפיסו לי את הכל מסודר וברור.

הם רשמו בדף אצלהם מחירון : 90,000 ש"ח

והם רוצים לאחר הנחה גדולה ולאחר אישור מנהל ואישור מזה ומזה...ועוד כל מיני גורמים..הם רוצים:

80,000 ש"ח

לאחר בדיקה במחירון של לוי יצחק גיליתי שהמחיר לפני שכלול עומד על 86,000 ש"ח

ואחרי שכלול קילומטראז'+עליה לכביש+בעלות ליסינג

המחיר ירד ל 71,300

הנציג ממשיך להתווכח איתי בטלפון...מבלי להקשיב כלל שהרגע בדקתי לייב מול האתר של לוי יצחק..

הוא מבחינתו המחירון 90 אלף..הם מבחינתם לא משכללים את היקלומטראז' והבעלות של הליסינג..

ומהמחירון שהם קבעו בעצם הם נותנים 10 אחוז הנחה...

אולי אני לא מבין מספיק..ויכול להיות שזה עדיין כדאי לי..רציתי לשאול מה אתם חושבים על העסקה הזאת

אם מצדיק את המחיר שהם מבקשים 80,000 ש"ח..או שהם בהחלט חוצפנים.

תמונות של המחירון מצורפות - לפני ואחרי שכלול.

תודה למשיבים

ידידי היקר שלום רב , יש לך טעות ״קטנה״ שים לב לכוכבית המחיר הוא ללא חודשי עליה לכביש זאת אומרת שיש מצב שהרכב יגיע עם חודשי עליה לכביש אפילו ל 92,000 ₪יותר או פחות. דבר נוסף כמו שאמרו קודמי יש רכבים שמקבלים גם 40%הנחה שהמחיריון אומר 12% אז פה הם כן בסדר? בחרת רכב שכרגע יש לו שוק ממש טוב ודרוש . אם היית מבקשת אוקטביה 1,200-1,400 TSI היית נתקל ב2000-5000₪ הנחה אפילו שהרכב ליסינג . תעשה את השיקולים שלך עסקה טובה או לא .

פורסם

אני תמיד מציע, לחשוב בצורה הכי בסיסית, של כמה תשלם לכם חברת הביטוח, נניח וייגנב חו״ח הרכב,

יום אחרי שקניתם אותו. ואז ישקללו לכם ליסינג, ידיים, קילומטראז׳, וכל דבר אחר שמוריד את הערך.

זה לטעמי המחיר המקסימלי שהייתי משלם על רכב כזה. כי ממש לא מתאים לי שבמקרה יום אחרי הקניה,

ותסמכו על מרפי, יש לי חור של איזו עשיריה בכיס, וזה רק בגלל ההפרש במחירון.

• תוכן חדש...