Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוסר השכל: בכתובה, לנקוב בסכומים עם מתחת ל-5 ספרות 8)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
רגע, אם לא היה שום רומן, אז למה האישה התגרשה ממנו?

הבעל טען שלא היה רומן. לא בטוח שכך היה, מה עוד שהסיפור נשמע לי כמו נקמה של מישהי שהיה לה קשר הדוק והפסיקו לה אותו...

מעבר לכך, לא יודע אם אתה נשוי, אבל איך היית מקבל אם בסלולאר של אישתך היו תמונות אירוטיות של חבר לעבודה???

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

לא הבנתי את הכתבה. חשבתי שהעו"ד של הנתבע, הוכיחה שלא היה רומן, מסתבר שלא. אם באמת מקבל התמונה תמים, והעובדת בלבד היא זו שגרמה לזה, אני במקומה לא אעז להראות את פרצופי בעבודה.

למרות מה שאמרתי, ואחרי התיקון של מנוע צהוב, קשה לי להאמין שהבעל תמים, אין בעולם בחורה מספיק שרל*לה/מט*מטמת לשלוח תמונת עירום בתור בדיחה למישהו שהוא הבוס שלה בלבד, ואין לה היכרות אינטימית אחרת איתו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
רגע, אם לא היה שום רומן, אז למה האישה התגרשה ממנו?

מה רע? להיות חופשיה ומאושרת ולקבל צ'יק שמן כל חודש? אם לא היה שום רומן ושום יחסים גופניים כאלה ואחרים היא יכולה להתגרש ממנו אבל לא לדרוש את סכום הכתובה שלה. בכל מקרה, כאמור אם לא היו דברים מעולם אז משהו אחר גרם לה לדרוש גירושין. אחרי הכל מה ההבדל בין לצפות בסרט למבוגרים לבין לקבל תמונה תמונה אירוטית בפלפון. דרך אגב, האם סקס טלפוני נחשב לבגידה? אולי זה מה שהלך כאן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אם המקרה לא עוות בכתבה, אז מדובר בהטרדה ועל העובדת להיענש על כך, בדיוק כמו גבר שהיה שולח תמונה אירוטית שלו לאשה. אני מניח שהיה שם רומן כי אף אישה (אלא אם היא חולת נפש) לא הייתה שולחת תמונה אירוטית שלה לסתם מישהו, בטח מישהו שאמר לה להפסיק.

פורסם

רק אני חושב שיש שיתוף פעולה מלא בין אישתו של הבוס לבין העובדת?

"את תשלחי תמונה, אני אתחלק איתך בכסף".

שרלוק.

פורסם
בכל מקרה, מישהו יודע איך מאייתים זונה?

כן: א-מ-א-ש-ל-ש-ו-ט-ר, אבל בעברית של פעם זה נשמע יותר כמו א-מ-א-ש-ל-ע-ו-ב-ד-י-ח-ב-ר-ת-ח-ש-מ-ל.

יש גם מילה נוספת בסלנג: א-מ-א-ש-ל-ש-ו-פ-ט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
המסקנה היא אחת.

להעביר את הטלפון לרוטט כשמגיעים הביתה.

ולהשאיר אותו בכיס.

אותו = גם את הטלפון, נכון?:twisted:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...