Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פגאני, חברה קטנה ושאפתנית לרכבי-על שעד היום יצרה רכבים כמה שיותר בסיסיים ונטולי טכנולוגיה מציגה את הרכב החדש שלהם: הוואיירה (סוף סוף הבנתי איך מבטאים את זה נכון) עם מערכת אקטיבית לשינוי האוירודינמיקה של הרכב תוך כדי תנועה.

כל השנים דאגו בענפי הרכב הספורטיביים להסתכל על גוף הרכב כעל כנף של מטוס (רק הפוכה) אבל שכחו שהכנף במטוס לא נעה רק בקו ישר ולכן מותקנים עליה מאזנות (משטחי שליטה דינמיים). כך פגאני גם חשבו על הכנף שלהם, הוואיירה, והתקינה 4 משטחי שליטה דינמיים בסמיכות לכל גלגל.

ניתן לראות בסרט הנ"ל איך הדברים עובדים:

החשיבה היא שהאויר שזורם מעל הרכב ודוחף אותו לכביש נדרש לדחוף בעוצמות שונות בהתאם לתנאי הדרך ודרישות הנהג. מחשב הרכב מזהה היכן נדרש עוד כוח הצמדה ופותח את המשטח ליצירת התנגדות עם האויר והצמדה לקרקע של אותו צד של הרכב.

חוץ משימוש לצורך שיפור האחיזה המשטחים גם משמשים כמעצור אוויר בבלימה במהירות גבוהה בדומה למה שהכנף האחורית בבוגאטי ויירון עושה.

אני חושב שהצעד הנוסף הזה בכיוון התעופתי הוא גאוני והתחלה של חשיבה חדשה בתכנון כלי רכב - אני כבר לא יכול לחכות ולראות איך רכבים יתנהגו בעוד 20 שנה :)

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

ראיתי שלשום את תכנית עליה ב"תעשיות על", בנשיונל ג'יאוגרפיק. בהחלט מכונה מדהימה. מי שרוסי פשוט קורא לה חויארה.

הנה הפרק בHD למי שמעוניין:

http://www.youtube.com/watch?v=o6Z3k3gd6jw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הסדנא\מפעל שלהם זה הדבר הכי מרשים שראיתי.

ממליץ לכם להגיע לביקור אצלם, שווה כל שקל!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
פגאני' date=' חברה קטנה ושאפתנית לרכבי-על שעד היום יצרה [b']רכבים כמה שיותר בסיסיים ונטולי טכנולוגיה[/b]

כן ללא ספק - הזונדה היא בדיוק כזאת.

אני חושב שהתבלבלת עם סוסיתא

30177600.jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

השתכנעתי. תארוז לי 2 כאלה לקחת.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אני כבר לא יכול לחכות ולראות איך רכבים יתנהגו בעוד 20 שנה :)

הלוואי והייתי מוצא שביב של תקווה במגמות של התעשייה שמספק אופטימיות כפי שאתה רואה.

המכוניות הזמינות לנו הופכות לפחות מהנות והרבה יותר "קרות". כך אני רואה את הדברים.

התפיסה השלטת היא שכבישים אמורים להיות מקום לתעבורה חסכונית, בטוחה ושקטה. מגרש משחקים זה לא.

יש בזה הרבה "צדק חברתי"...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...