Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין לעניין באותו עניין, מהי הדרך הטובה לרטרט נוט 2 כדי להתקין אדאוואי?

הפרסומות באפליקציות מציקות...

אייל מעולה, אתקשר בהמשך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תקשיבו אני משתגע , הגדרתי צלצול לאיש קשר ספציפי דרך התוכנה AUDIKO,והבעיה שהוא התחיל להופיע גם כ NOTIFICATION , אין לי מושג איך לשנות את זה , אז נכנסתי לתיקיה של AUDIKO ומחקתי משם את הצלצול , עכשיו כשהבנאדם מתקשר אני לא שומע את הצלצול , מה עושים?

אני על רום של פקמן אם זה משנה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
מעניין לעניין באותו עניין, מהי הדרך הטובה לרטרט נוט 2 כדי להתקין אדאוואי?

הפרסומות באפליקציות מציקות...

איזה רוט אתה רוצה? יש רוט בלבד שלא נוגע בריקברי, כלומר אתה תישאר עם ריקברי מקורי של סמסונג והאחריות לא תיפגע (וגם לא תוכל להתקין רומים מקוסטמים)

ויש רוט שכולל החלפת ריקברי.

פורסם

אייל אולי דברים השתנו, אבל כשמבצעים רוט זה לא מבטל אחריות? אני יודע שאצל HTC הם יסבירו לך איך לבצע רוט, אבל באותה הנשימה גם אומרים שזה מבטל אחריות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
למה שלא תגדיר לאיש קשר צלצול דרך האפליקציה המובנית של אנשי הקשר?

משום מה אני לא מצליח , כנראה זה בגלל הרום הזה אני לא מצליח לערוך אנשי קשר

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אולי הייתה בעיה בהתקנת קבצי קול לכן הפיתרון הכי נוח זה להסיר ולהתקין שוב פעם.

האם במקרה הפעלת את האפשרות של הקראת שמות של רחובות ?

איזה כייף לי :)

פורסם

ובכן, לאחר שלא שמעו כלום, ניסיתי בין היתר את שמות הרחובות, הוא אמר כמה שמות וכעת כאמור אומר רק לפעמים הוראות, וגם אז- חלקי הוראות. עצות?

אגב, לא קיסטמתי ולא רוםממתי ולא מבין בזה כלום.

פורסם

ולמחוק את קבצי הנתונים של Waze ניסית?

דרך מנהל היישומים להיכנס ל-Waze ואז "Clear Data" ו-"Clear Cache".

אם אני זוכר נכון זה יכריח את Waze להוריד מחדש את קבצי הקול שכנראה פגומים.

אם לא אתה יכול לנסות את מה שאמרתי קודם + הסרה של Waze מהמכשיר והתקנה מחדש מה-Google Play

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אייל אולי דברים השתנו, אבל כשמבצעים רוט זה לא מבטל אחריות? אני יודע שאצל HTC הם יסבירו לך איך לבצע רוט, אבל באותה הנשימה גם אומרים שזה מבטל אחריות.

HTC וסוני מחייבים אותך לקבל קוד לפתיחת הבוט דרך האתר שלהם עם IMEI. זה מבטל אחריות לגמרי.

סמסונג לעומת זאת (וגם מוטורולה ונקסוס בכמה דגמים) מאפשרים לפתוח את הבוט וגם לעשות רות ע"י קובץ פשוט.

העניין שיש "מונה צריבות" שמראה לך האם עשית רוט וכמה רומים מקוסטמים צרבת. בנוסף יש גם נקודה אדומה קטנה בזמן שהמכשיר עולה.

ומה עושה מי שצריך לממש אחריות?

עושה ביטול לרוט ומאפס את מונה הצריבות הזה והכל בא על מקומו בשלום. (יש אפליקציות מיוחדות לזה)

(במאמר מוסגר, עושה רושם שהחגיגה הזאת הולכת להגמר עם ה KNOX של סמסונג שיגיע לכל הטלפונים עם ה 4.3)

הוייז בנקסוס 4 חדש הפסיק לדבר. עברתי בדקתי לחצתי, כעת מדבר מדי פעם ותחילת ההוראה לא נשמעת אלא רק סופה. מה מי איך?

תודה.

פנדוב, פשוט תמחק את הוויז, גש למנהל הקבצים במכשיר ומחק גם את התיקיה בשם WAZE שתמצא שם.

ואז תתקין מחדש.

פורסם

יש סיבה למה המכשירים שלי לא קולטים GSP? יש לי גלקסי 2 שמותן עליו NEAT ROM, אין קליטה בשום מצב, הורדתי מהפליי סטור FASTERFIX ועשיתי הגדרה ידנית, אני מקבל קליטה לכמה רגעים ואז נעלם עוד פעם.

בגלקסי 3 עם רום מקורי יש גם בעיה דומה, לפעמים יש קליטה לפעמים אין.

יש פיתרון?

אגב, בגלקסי 2 אני יודע בבירור שזה לא בעיית חומרה מכיוון שלפני שבועיים הייתה קליטת GPS מעולה בתאילנד.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אייל המטרה היא להתקין Adaway, וזהו בשלב זה. אני לא מתכוון להפליש רומים במכשיר הזה בעתיד הנראה לעין.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...