Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהזדמנות זו הייתי רוצה לשאול, מה אפשר לעשות עם התיעוד שיש לי?

איך אפשר לשגל באופן חוקי את היצור הזה שנהג ברכב?

http://www.youtube.com/watch?v=1rX6PyChaIw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

זה מספר הרכב שלו 8866778

פז'ו 3008

למען גילוי נאות נושא זה נמחק עקב שימוש בלקסיקון לא ראוי מצידי. ואני מעלה אותו שוב בשינוי מינורי של המילה לשגל.

למי שלא רואה את הסרטון הנה קישור ישיר -

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לארואים את הסירטון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה יכול לנסות לפנות עם זה למשטרה ניראה לי.

לפי הסירטון אבל, גם אתה נסעת לא הכי לאט ודיי מהר, לפחות איך שזה ניראה.

פורסם

אם המשטרה באמת הייתה רוצה, היתה יכולה לצפות בכל הסרטונים המתפרמים פה ובאינטרנט ולפעול נגד העבריינים הללו. הצרה שהיא כנראה לא רוצה שהאזרח יקח ממנה את הפרנסה. הנהג שבא מולך זאת תופעה ידועה ומגעילה של חיתוך הסיבוב. בד"כ מתבצע בעקומה עם קו לבן. אלו נהגים עלובים שלא מסוגלים לשמור על הנתיב הימני בעקומה או שהמוח הקטן שלהם לא מסוגל להבין שממול עלול להופיע רכב. הם סומכים בד"כ על זה שאתה תברח לשוליים ותפנה להוד מעלתם את הכביש.

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם

אכן נהג מתאבד שלא שומר על חוקי התנועה.

אתה כמובן צודק, אבל אחי - כמו שנאמר, תמיד תהיה חכם. בכביש מסוכן כמו בסופרלנד סע לאט יותר ותזהר מאיזה משוגע שגונב סיבוב/עוקף או סתם בודק ביצועים של הרכב.

כשאני נתקל בכאלו מיקרים, אפילו כשברור לגמרי שאני צודק והרכב שמולי מתאבד שיעי - אני תמיד שואל את עצמי איך במקרה הבא אני מונע תאונה אם יופיע שוב מתאבד שיעי באותה הסיטואציה. במקרה שלך נראה (לפחות לפי הסרטון), שנסיעה קצת יותר איטית יכולה לעזור :-)

שיהיו רק נסיעות טובות! :-)

פורסם

אני לא זוכר באיזו מהירות נסעתי במדויק, אבל היא התאימה לתנאי הדרך. אני מעריך שנסעתי לא יותר מ70 קמ''ש.

למען האמת, היה לי עוד זמן לשים לב להמשך הטרייקטוריה שלו ולהגיב בצורה חריפה יותר, כמו למשל לרדת לשול.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

רואים בבירור שהוא חשב שזה שתיי נתיבים חד סיטריים עם אותו כיוון הנסיעה, רק אחרי שראה אותך בא מולו הבין שזה כביש דו סיטרי, טעות חמורה שלו.

איזו מצלמה אתה משתמש?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

העיקר שיצאתם עם זה בשלום לך עם הסרטון למשטרה תראה מה אפשר לעשות.

דרך אגב איזה מצלמה זאת היא מצלמת ממש טוב.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

מצלמה טובה? הייתי אומר סבירה. (ביוטיוב איכות 720P ולא רואים משהו מיוחד).

אם יהיה לי זמן פנוי אני יעלה לכם איכות צילום משמעותית יותר טובה מהמצלמה של הסמארטפון שלי (סוני ARC שמונה מגה-פיקסל), עם כמה תוכנות ומתקן לשמשה והוא מתפקד יותר טוב מהמצלמות שמוכרים היום).

קודם כל אתה נהגת בסדר, כביש דו-סיטרי, יש לך פס צהוב.

אם תשימו לב, גם הוולוו הראשונה שרואים בסרטון, מטה את ההגה בחדות! (המתלה השמאלי קדמי שלו נדרך).

דבר שני, כביש צפוף מאוד, זה בפיג'ו 3008 או שהוא מעופף או שהוא אגואיסט.

במקום להתקין מצלמות בכבישים, כאילו זה בית האח-הגדול, הוא רק צובעים ומדגישים את הסימונים (אני לא בא בדרישה גבוה, שהיא להרחיב הכביש).

מספיק קצת צבע, והסיכוי שהוא היה שם לב שזה דו-סיטרי, גדול יותר.

פורסם
רואים בבירור שהוא חשב שזה שתיי נתיבים חד סיטריים עם אותו כיוון הנסיעה, רק אחרי שראה אותך בא מולו הבין שזה כביש דו סיטרי, טעות חמורה שלו.

איזו מצלמה אתה משתמש?

העיקר שיצאתם עם זה בשלום לך עם הסרטון למשטרה תראה מה אפשר לעשות.

דרך אגב איזה מצלמה זאת היא מצלמת ממש טוב.

המצלמה היא של נוט 2.

ברגיל, אתה נסעת כמו שצריך, בעיה שלו.

צוחק באמת מפחיד.

סתם שאלה כמה זמן אתה נוהג?

למה יש משמעות לוותק הנהיגה שלי?

למגיב מעלי, 720 זה כי הורדתי את איכות ההקלטה, ובנוסף כשהעליתי את בקטע לטיוב, נשאלתי האם אני רוצה לתקן את השייקיות של התמונה, לכן זה נראה כזה מרוח.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

אין ספק שמה שהוא עשה חמור מאוד. רק לי נדמה שלא האטת אפילו ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תעלה את זה לעמוד הפייסבוק של המשטרה.

נראה אם זה יעניין אותם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...