Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין ספק שמה שהוא עשה חמור מאוד. רק לי נדמה שלא האטת אפילו ?

להגיד לך את האמת, אולי זה ישמע מצחיק אבל היה לי די זמן לראות מה יקרה, כמו שכתבתי למעלה. כמובן שבלמתי, לא בלמתי באטרף כי היה לי די זמן לראות אותו משום שהייתי ממוקד בכביש. בלמתי בלימה מקדימה, תוך כדי זה אני רואה לאן סוטה המכונית שממול.

אם למשל הייתי מוסח במשהו ולא הייתי כולי בכביש, בטוח שהייתי בולם מאוחר יותר או מגיב מאוחר בכללי, וככל הנראה לאידיוט ממול כבר לא היה זמן לסטות חזרה לנתיב שלו.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה לי מקרה דומה, כמה ימים לפני החתונה שלי. ההבדל היה שהיה מדובר בכביש ישר, למזלי עדיין ללא מדרכה והרכב שבא ממול סטה לשוליים ועבר אותי מימיני. אני בלמתי בלימת חירום, הרכב שנסע אחריו עצר לידי לשאו אם אני עוד חי. האידיוט עצר אחרי 200 מ', על השול. העניין הוא שבאותם ימים עוד לא היו מצלמות דיגיטליות, שלא לדבר על מצלמת וידיאו זערות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא היתה פקיעה. המכונית הספיקה לשרת את אשתי עוד שני הריונות בלי להחליף קלאצ' לפני שנמכרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני מדמיין או שנייה אחרי שהוא עבר אותך שומעים פגיעה?

האם הוא פגע/שפשף אותך?

החלון שלי היה פתוח, הרעש נוצר כשהוא חלף על פניי. וגם רעש הכניסה לבור בצד הדרך.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

עם נהגים שיש לנו בארץ כל כביש מסוכן. רק לפני רבע שעה מישהו עקף אותי על השול הימני (אני הייתי בנתיב הימני בכביש עם שני נתיבים לכיוון). כל יום אני יכול לספר עם מקרים מסוכנים שאני רואה בכביש. פשוט לא צריך להתרגש, להסתכל היטב מה קורה מסביב ולנהוג בהתאם לזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נסעת בערך 50 קמ"ש, המרחק בין העמודים הוא כ30 מטר (תקן) ולוקח לך כ3 שניות לעבור בין עמוד לעמוד.

בסרטון זה נראה מהר יותר.

הייתי הולך עם זה למשטרה, למרות שאני סקפטי מאוד שיעשו עם זה משהו.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
למען האמת, היה לי עוד זמן לשים לב להמשך הטרייקטוריה שלו ולהגיב בצורה חריפה יותר, כמו למשל לרדת לשול.

זו לא תגובה נכונה. זו תגובה נכונה:

אין ספק שמה שהוא עשה חמור מאוד. רק לי נדמה שלא האטת אפילו ?

במצב שבו רכב אחר בא מולך, ובכלל בכל מצב שבו אתה עומד בפני התחמקות ממכשול, בלימה באה לפני הטיית ההגה. כמובן שניתן תוך כדי בלימה להטות את הרכב ימינה בתנועה קלה, אבל את פעולת ההתחמקות עצמה עדיף לדחות לשלב מאוחר ככל הניתן, לאחר הורדת מהירות דרסטית או במלים אחרות, בלימת חירום בכל הכוח (ולא בלימה הססנית כפי שנראה בסרטון).

במצב כמו זה שבו רכב אחר בא מולך, בלימה כזאת תאפשר לרכב ממול זמן רב ככל הניתן לחזור לנתיבו ותוריד מהירות לקראת התמרון או אפילו לקראת פגיעה אפשרית. רק לאחר שהורדנו כמה מהירות שרק אפשר ועדיין לא נשארה שום ברירה אחרת, יש לחתוך ימינה.

התמרון ימינה עלול להיגמר בירידה מהכביש ופגיעה במכשול אבל זה עדיף על הפגיעה ברכב הבא ממול ולאחר הורדת מהירות זה מן הסתם לא ייגמר בפציעות חמורות. בכל מקרה אין לפנות שמאלה, כיוון שדווקא אז הרכב יחזור לנתיבו או שיגיע רכב אחר מאחוריו. כאן התגובה המהוססת עוד עבדה, אבל בקושי ובמקרים אחרים גם זה לא "הולך." לתשומת לבך.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אם הוא היה בולם חזק, הייתה תאונה קטלנית.

עקומה. אין יותר לאן לברוח. הדרך הטובה ביותר זה להיכנס לקו הפנימי ביותר של העקומה.

בלימה חריפה הייתה מקשה קצת על ההיגוי בכניסה לעקומה, וממשיכה ישר, היישר לאף של הרכב השני.

או מצב של היגוי יתר, שבכל מקרה היה ממשיך לכיוון של הרכב השני.

אתה לא יכול לשכתב חוקים בנהיגת חירום. כל מה שכתבת תקף למקרים מסויימים. אי אפשר להכליל.

פורסם

נראה שאתה מאלה שרוצים להוכיח שהם הצודקים. בשביל זה גם שמת את המצלמה.לא כדי להימנע מתאונה.לא נסעת נסיעה מונעת.לא היית צמוד לימין לפני העקומה שמה שקרה בה היה צ"ל לך אפשרות צפויה ומהירותך מנעה ממך להגיב בזמן ולרדת לשול.אם זאת גישתך על הכביש - התאונה האמיתית לא רחוקה.

פורסם

מה ז"א נסיעה מונעת?

הוא נסע בנתיב שלו ורואים את זה בבירור, מה ציפית, שהוא יסע על השוליים?

השוליים שם מכוסים חצץ וחול ונמוכים מגובה הכביש, ירידה אליהם יכולה להביא לאיבוד שליטה.

פותח השרשור נסע בסדר גמור, זה הרכב ממול שנכנס לנתיבו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם הנהג וולבו בהתחלה התבלבל ונבהל קצת ממך, אני לא מכיר את הכביש הזה,אבל זה נראה כאילו הנהגים בטוחים שזה חד סטרי עם שתי נתיבים.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

אני מכיר את הכביש הזה מצויין ואין שום סיבה שמישהו יטעה ויחשוב שזה כביש חד סטרי.

בערך 100-150 מ' אחרי הקטע בו אירעה הכמעט תאונה ישנה צומת T מרומזרת עם סימונים על הכביש (הכיוון ממנו הגיעה אותה פז'ו 3008).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...