Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אורות החניה ואורות הדרך אותו דבר!!! נסעתי אתמול בחושך וזה פחד שלא יתואר. לא ראיתי כלום ונאלצתי לעבור לאור גבוהה.. מישהו יכול להגיד לי ממה זה נובע שהאורות דרך חלשים כמו אורות החניה? מה אני עושה? ובלי קשר יש לי שאלה נוספת: לפעמים כשאני מפעיל את ידית האיטות יש צליל של מן קחחחח כזה, מן חריקה מצמררת.מה יכולה להיות הסיבה?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
מתי לאחרונה החלפת מנורות? האם הן תקינות?

החלפת במקרה ללד?

מנורות רגילות לחלוטין,לדעתך האורות מעבר נשרפו? לא מוזר שהן נשרפו בבת אחת שתיהן? מה עליי לבדוק?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אני לא חשמלאי ורחוק מלהיות אבל אם אין אורות כשאתה על אור רגיל ייתכן וכן נשרפו, אם האור חלש אז לדעתי זה לא נשרף אלא בעיה של חיבורים או הולכה.

מה שבטוח אל תסע עם הרכב ככה זה מסוכן כי אתה נוסע על אורות גבוהים שזה מסנוור אנשים.

Opel Adam S 2017

פורסם

לדעתי בעיית מימסרים

אולי יש שם מגע רופף או קורוזיה

אם אתה יודע מה אתה עושה תיפתח את קופסת המימסרים\פיוזים ותראה אם הם יושבים טוב ואין שם קורוזיה או מגע רופף

אם לא גש לחשמלאי רכב למתן אבחנה מדויקת ופתרון הבעיה.

• תוכן חדש...