Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחותי קנתה אייפון 5 אתמול וביקשה שאעביר לה את הזכרונות.

חיברתי את האייפון 3, סינכנרתי את האנשי קשר בלבד באופציית ההאוטלוק שבאייטונס.

חיברתי את האייפון 5 לאחר מכןן, redtore from beckup עד לשניה האחרונה הסקאלה רצה ואז מופיע שגיאה שההתהליך לא יכול להתבצע כי MAZOR(שם האייפון 3) לא מחובר.

מה עושים ?

תודה רבה

פורסם

מצטער על ההקפצה הכפולה, עדכון:

שמתי לב שהאאוטלוק לא היה מאותחל בכלל, התקנתי לה ווינדוס רק אתמול ושכחתי שלא פתחתי אותו אפילו פעם אחת.

הזכרונות נעלמו מהאייפון 3, וכנראה שהם גם לא באוטלוק כי הוא לא היה מאותחל.

יש מה לעשות ?

תודה שוב

פורסם

ALX לאייפון 3 אין גרסת 5 , הוא נעצב ב4.2.1 לכן שירות ICLOUD לא קיים בו בכלל.

-מוטי- תבדוק ידנית (ללא האיפון) באוטלוק אם יש שם אנשי קשר.

אם אין אז בזמן הסנכרון בחרתה באופציה להחליף לרשימה של אוטלוק במקום האפשרות של איחוד הרשימות :(

להבא המלצה שלי לגבות בGOOGLE או להוריד אחת ממיליון האפליקציות לגיבוי מאפסטור, רובם פשוט שולחות לך קובץ VCARD למייל.

אודי A4

דימה.

פורסם

כשנכנסתי להאוטלוק לאחר שבחרתי באופציה הזו לגיבוי, זו הייתה הפעם הראשונה שנכנסו אליו ונפתח לי מסך הפתיחה ..לא ראיתי שום דבר שקשור לגיבוי זה פשוט אמור להופיע לי?

• תוכן חדש...