Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטרף לשאלה,

עד כמה שאני הבנתי שדואר ישראל הפסיק למיין דואר גם בשעות הלילה ועכשיו רק בשעות היום אז בגלל זה יש עיכוב,אבל נראה לי מוזר

כזה עיכוב רציני.

מישהו יודע?

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

אני לא מדבר על השבוע שבועיים האחרונים,

אני מדבר על החודשיים האחרונים ככה.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

דווקא לא נתקלתי בשום דבר,

משלוחים בסין וארה"ב הגיעו אחרי שבועיים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

המצב בהחלט החמיר. משלוחים מהמזרח מגיעים אליי בזמן שבין חודש לחודשיים וחצי.

בנוסף, נראה לי שדואר ישראל הפסיקה לחלוטין לעדכן את מערכת מעקב המשלוחים. למרות שאני בודק פעם ביום, החבילות הרשומות שאני מצפה להן מופיעות במערכת לראשונה ביום שבו נמסר הפתק בתיבה שעליי לסור לסניף המקומי לקבל את החבילה. בעבר הייתי מגלה במעקב המשלוחים 3-5 ימים קודם לכן שהחבילה הגיעה ובא לדרוש אותה לפי מספר המעקב.

:turn-l:
פורסם

מקלדת של לוג'יטק הגיעה מהונג קונג תוך שבועיים מרגע יציאתה משם עד לרגע שהיא אצלי בבית לדוגמא

כבל אוקס גם אחרי שבועיים מהונג קונג, הדבר היחידי שנתקע לי הוא איזה מתאם של האייפון ולקח 45 ימים והיום

הוא הגיעה אלי לדואר רק..

אגב, וונלטיין שהוזמן ונשלח לארץ דרך USPS אקספרס בעלות של 50$ הגיע תוך 6 ימים והתעכב בארץ קרוב לשבוע וחצי ! :shock:

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם
אני לא מדבר על השבוע שבועיים האחרונים,

אני מדבר על החודשיים האחרונים ככה.

גם לי זה קורה בחודשיים האחרונים, זה כבר מוציא את כל החשק ....

פורסם

חבילה שהזמנתי בסין נעצרה שם וככל הנראה נפתחה בסין (סטטוס opening).

זה היב תקוע לי בסטטוס הזה בסביבות שבועיים.

הזמנתי כבר כמה עשרות חבילות מסין ולא זכור לי שראיתי סטטוס כזה אי פעם.

אמרו שהחמירו את הבדיקה בסין בזמן הבחירות, אולי שכחו לשחרר קצת אחרי.

פורסם

אני לא בטוח ש OPENING אומר שהחבילה עדיין אצלהם. אני עדיין מחכה למצלמה הזו שתגיע אלי מסין וגם הסטטוס שלה נמצא על OPENING מתאריך 29.11.21. לשם הבדיקה הכנסתי באתר הדואר של סין מספר חבילה שכבר קיבלתי, גם הוא בסטטוס OPENING, ככה שזה לא אומר כלום.

אגב, הנה ה REVIEW על המצלמה הזו למי שמעוניין:

פורסם

אצלי שתי חבילות בסטטוס הזה מהתאריך 3.12

אתמול הופיע בישראל.

ד"א, עכשיו בדקתי וזה עדין בסטטוס הזה.

פורסם

שני משלוחים קטנים (סוללות כפתור) הגיעו מארה"ב לאחר 5 ימים ומאנגליה לאחר 8 ימים (כיום).

חבילה קצת יותר גדולה (מנקב חגורות) מהונג-קונג כבר על גבול ה-dispute.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן המצב החמיר,הזמנתי גרביים טרמיות מאנגליה,שמשלוח משם בדרך כלל לוקח לי שבוע או פחות,כרגע עברו למעלה משבועיים ועוד לא קיבלתי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...