Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
כאשר מסומנים נתיבים, ניחא. אך המעגל סביב שער הנצחון הוא הבלאגן המסודר ביותר שנהגתי בו(ע"פ מיטב זכרוני אין הוא מסומן ב-303).

[ATTACH=CONFIG]410805[/ATTACH]

אמנם מעט בהצתה מאוחרת, אבל:

uploadfromtaptalk1421779194505.jpg

צולם בחודש אוקטובר בעיצומה של תערוכת פריז, משער הניצחון כמובן.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

בעמק יזרעאל יש הרבה מאוד ימים של ערפלים, היום ואתמול בבוקר לא ראיתי לאן אני נוסע בכביש 66. זה אזור מועד לערפילים, תהרגו אותי אני לא מבין איך רוצים לעשות פה שדה תעופה שיושבת חצי יום כפול חצי שנה של החורף. פנסי הערפל שלי עובדים שעות נוספות מרובות.

פורסם (נערך)

שדה תעופה (וגם מטוס והכשרת צוות) עם ציוד מתאים מאפשר נחיתה בתנאי אפס ראות (תעשה חיפוש ביוטיוב ל-Cat III Landing).

לגבי מחיקת המספרים - תעשה לי טובה, הם לא ילמדו שום דבר מזה, והם ימשיכו לחצות פס הפרדה רצוף גם בעתיד.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

המתורבתים מהפקק נכנסו לצומת ללא אפשרות לפנות אותו[...]אז אלו שעמדו ברמזור מהכיוון שלי עברו בכל מחיר, גם באדום מלא.

נעזוב לרגע את מרכיב המעבר המיותר באדום. כשרכבים בתנועה החוצה כבר חוסמים את הצומת בצורה ממושכת, אתה אמור לנסות להיכנס גם כן (למרות שתחסום גם כן) כי אחרת התנועה בכיוון נסיעתך פשוט לא תתקדם בכלל, והצומת לא יהיה יותר צומת.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן אתה מודע לזה שמה שכתבת זה עבירה כן?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חן ג.

זאת אומרת שבכל רגע נתון כשאתה ממתין באותה צומת וחסום אתה יכול להתחיל את הנסיעה ולחצות?

לא הייתי מהמר על זה.

ועוד כוכב -

הכי חשוב זה לאותת - אם זה לכיוון שאליו פונים זה כבר בונוס ורשות

[video=youtube_share;EAYqwVBQNA4]

so far so good so what

פורסם

אל תהמר על זה, זו עבירת תנועה מהסוג הבריוני.

בחוברת נוסחי האישום היא נקראת "כניסה לצומת כאשר אין אפשרות להמשיך בנסיעה", הפירוט שלה "נהגת ברכב הנ"ל ונכנסת לצומת מבלי שהיה ביכולתך לעבור ולהמשיך בנסיעה ללא הפרעה לתנועה בניגוד לתקנה 65 לתקנות התעבורה", סימול העבירה 5426 הקנס 500 ש"ח עם 6 נקודות בונוס.

יש אפילו איזה איור נחמד כזה שמתאר את המצב הזה בדיוק (כנראה שכדי שהשוטר שלא יודע לקרוא יבין גם הוא).

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה כמובן לא אמור לחסום צומת, אבל תתאר לך מצב של צומת שחסומה בכיוון החוצה לאורך זמן רב.

אם התנועה בכיוון שלך לא תתקדם בכלל, אז אתה נמצא בסתירה פנימית כי אתה מונע מהתנועה לזרום כדי לא לחסום צומת על מנת שהתנועה תוכל לזרום...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

אז אתה מתיר לעצמך לבצע עבירה בגלל שאחרים ביצעו אותה לפנייך?

ברור שיש קונפליקט בין מה שאתה אמור לעשות ומה שאתה מבצע בפועל.

בתקופה שהייתי רוכב דו"ג היו המון רמזורים עם חיישני מתכת שלא גילו את הדו"ג אז מה לעשות בלילה שלא עוברים רכבים?

להמתין עד שרכב יגיע?

אז אם אחרי 3 סבבים הרמזור המשיך לדלג עליי, בזהירות נסעתי על מעבר החצייה וחציתי את הצומת.

מה לעשות..

קורה. לא הולכים ראש בקיר.

אם אתה יכול להתקדם בצורה מחושבת ועדיין משאיר מספיק מקום שרכבים יעברו אותך, אז בסדר, אפשר להחליק.

עריכה אחרונה על ידי Nissan Skyline GTR
פורסם
אתה כמובן לא אמור לחסום צומת, אבל תתאר לך מצב של צומת שחסומה בכיוון החוצה לאורך זמן רב.

אם התנועה בכיוון שלך לא תתקדם בכלל, אז אתה נמצא בסתירה פנימית כי אתה מונע מהתנועה לזרום כדי לא לחסום צומת על מנת שהתנועה תוכל לזרום...

ומה נותן לך אם יש רכבים שממשיכים ישר בכיוון הפוך משלך, אתה רוצה לפנות שמאלה, הם חוסמים את הצומת, ולך אין מקום לעבור ביניהם?

אז תעבור את קו העצירה ו? תחכה שהם יתפנו ואז תחצה את הצומת כשיש רמזור אדום (כי להם יהיה ירוק כדי שיתקדמו)?

בחיי שעוד לא נתקלתי במצב שבו צומת חסומה למשך יותר מסבב בודד, ככה שאני לא יכול לומר מה הייתי עושה אם הייתי נניח אחרי 2 או 3 סבבים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה אגיד לך, כל הסרטונים האלה מכניסים אותי לדיכאון. לחשוב שזה המצב במדינה (וגם בעולם, אבל לא בכל מקום עד כדי כך) ובמיוחד שאין משהו שאני יכול לעשות לגבי זה. שלא לדבר על זה שאין צדק והנהגים המופרעים לאו דווקא מפסידים והזהירים לאו דווקא מרוויחים.

(לא שאני כזה מושלם, אבל האנשים האלה אפילו לא מנסים)

יהיה טוב :-)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...