Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מחפש רדיו דיסק טוב לרכב, לא רוצה משהו יקר אלא מערכת סבירה המתאימה למי שאינו "פריק" של מערכות מלטימדיה.

בחנות שאני מכיר המליצו על הרדיו דיסק של פיוניר דגם DEH 2400UB בעלות של 500 ש"ח כולל התקנה. לדבריהם, המערכת עונה על כל הצרכים שלי: איכות סאונד טובה (יחסית למערכות כאלה ללא מגבר, רמקולים וכו'), כניסות USB ו-AUX לחיבור דיסק און קי או אייפוד. זיכרון תחנת רדיו וקורא דיסקים MP3 וכל זאת של חברה מוכרת ובמחיר זול.

האם לקחת או שיש דגמים אחרים שעדיפים? (אני לא מחפש לחסוך פה הרבה כסף או לעשות מחקר מעמיק, פשוט לא רוצה לגלות שבמערכת הזו יש כל מיני באגים ואז זה ביזבוז של זמן שוב לפרק ולקנות מערכת אחרת וכו')

תודה

פורסם

המכשיר שהציעו לך הוא בסדר גמור, וכך גם המחיר בו הוא מוצע לך. במידה ואתה מחפש מכשיר בסיסי ללא יומרות מיוחדות, אתה יכול ללכת על ההצעה ללא חשש.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

היה לי פעם פיוניר ובהחלט אהבתי אותו.

אשתי הרכיבה אצלה באוטו איזה מכשיר סיני. על הפנים באמת.

תודה על הפידבק!

• תוכן חדש...