Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוק הצ'קלקה בניידות משטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שיש חוק חדש שמורה על כל ניידת בתפקיד או לא להדליק בזמן הנסיעה את הצ'קלקה (אור אדום/כחול) האם זה נכון?

ואם החוק נכון ותאורתית עברתי את המהירות המותרת והייתה ניידת מאחורי ללא צ'קלקה דולקת ,יכול השוטר/ת לתת לי דו"ח??

תודה רבה לעונים :)

פורסם

זה לא נשמע לך טיפה אינפנטילי שבגלל ששוטר הגיש לך דו"ח ללא צ'קלקה, או ללא כובע, או ללא גלח"ץ, או עם חולצה בחוץ, הוא הופך ללא תקף?

אם אתה נתפס בעבירה גם שוטר מחוץ למשמרת יכול לעצור אותך בלי מדים ולסבך אותך. (מתנדבים לא. הם יכולים לאכוף חוקים רק אחרי עליית משמר ותדרוך).

מעיבר לכך, הבנתי מהפורום שיש הנחיה כללית שרכב עם צ'קלקה עדיף שידליק אותה תמיד, גם אם הוא לא בתפקיד, בשביל הנוכחות והניראות של החוק - סוג של אכיפה מונעת.

פורסם

אין כזה חוק, היתה הנחייה כזו שנתנה לפני כמה חודשים ע"י המפכ"ל בשביל "להראות נוכחות בשטח" (המפכ"ל חשב שכולנו מטומטמים כמוהו), אני לא יודע עם ההנחיה הזו עדיין בתוקף.

פורסם

אייל סך הכל שאלתי, לא קיבלתי דו"ח ולא עצר אותי שוטר כדי לשאול.

בצבא, שוטר צבאי לדוגמא מחויב ללבוש כובע ולהיות מדוגם בעצמו בכדי לתת דו"ח תקף, כמובן כשמדובר בעבירות צבאיות חסרות משמעות מסכנת .

בכל אופן תודה על התשובה .

פורסם

אולי הניסוח שלי יצא טיפה אגרסיבי, לא התכוונתי לזה ברעה בכל אופן.

אגב, בשירותי הצבאי אני קיבלתי דו"ח משתי שוטרות צבאיות צעירות שלמרות שלא חבשו כובע או כומתה, והפקירו נשק בניידת, והדו"ח היה קביל ונשפטתי מול המג"ד שלי.

(זוכאתי בלי קשר להופעה המרושלת שלהן).

פורסם

בצבא, שוטר צבאי לדוגמא מחויב ללבוש כובע ולהיות מדוגם בעצמו בכדי לתת דו"ח תקף, כמובן כשמדובר בעבירות צבאיות חסרות משמעות מסכנת .

נו באמת..

פורסם
הבנתי שיש חוק חדש שמורה על כל ניידת בתפקיד או לא להדליק בזמן הנסיעה את הצ'קלקה (אור אדום/כחול) האם זה נכון?

ואם החוק נכון ותאורתית עברתי את המהירות המותרת והייתה ניידת מאחורי ללא צ'קלקה דולקת ,יכול השוטר/ת לתת לי דו"ח??

תודה רבה לעונים :)

סליחה על התגובה אבל מדובר בשאלה טיפשית מאוד!

כנראה ששוטר עצר אותך בלי צ'קלקה דולקת ואתה מחפש להתלונן.

בכל מקרה, אין חוק! ישנה הנחייה פנים משטרתית שכל ניידות הסיור שנמצאות בתחום העירוני יסעו עם אורות מהבהבים דולקים כדי ליצור הרתעה ולהגביר את תחושת הביטחון. אגב הוראות אלא, משתנות כמובן בהתאם לסוג הפעילות של אותה הניידת הספיציפית.

אין חוק ואין תקנה בחוק וזאת שאלה מאוד אינפנטילית כמו שכבר אמר כאן חבר אחר בפורום.

פורסם

אין חוק כזה וזה סתם שטויות, מה שכן שוטר לא יכול לתת לך דוח על מהירות אם הוא נסע מאחוריך בגלל שהספידומטר שלו הראה שנסעת מהר,

או שהוא לייזר אותך, או שהוא צילם אותך(2 אלה כשהו סטטי) או שיש לו דבורה(רדאר) ואז הוא יכול להיות יחד איתך בתנוע

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
סליחה על התגובה אבל מדובר בשאלה טיפשית מאוד!

כנראה ששוטר עצר אותך בלי צ'קלקה דולקת ואתה מחפש להתלונן.

בכל מקרה, אין חוק! ישנה הנחייה פנים משטרתית שכל ניידות הסיור שנמצאות בתחום העירוני יסעו עם אורות מהבהבים דולקים כדי ליצור הרתעה ולהגביר את תחושת הביטחון. אגב הוראות אלא, משתנות כמובן בהתאם לסוג הפעילות של אותה הניידת הספיציפית.

אין חוק ואין תקנה בחוק וזאת שאלה מאוד אינפנטילית כמו שכבר אמר כאן חבר אחר בפורום.

קודם כל מי אתה שתחליט מה שאלה טיפשית ומה לא?

שאלה שואלים כדי לדעת, וגם אם התשובה ברורה לך אין היא ברורה לשואל.

שוטר לא עצר אותי, לא קיבלתי דו"ח בטח ובטח לא בנסיבות הנ"ל.

סלח לי ספיריט אבל אתה אידיוט ,אם בא לך להשפיל או לזלזל במישהו אתה מוזמן לעשות את זה במקום אחר.

מנהלים תנעלו/תמחקו קיבלתי את התשובה

תודה.

פורסם

למיטב זכרוני מדובר בהוראה עתיקת יומין, עוד מהימים בהם טרנר היה המפכ"ל. המטרה היא הפגנת נוכחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...