Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות - טייק III

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

162 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו
    • קדימה
      0
    • העבודה
    • חרדים (ש"ס/יהדות התורה)
    • מרצ
    • רשימות ערביות (רע"מ-תע"ל/חד"ש)
      0
    • הבית היהודי/האיחוד הלאומי
    • יש עתיד
    • עם שלם
    • עוצמה לישראל
    • אחר (נא לפרט בגוף השרשור)

פוסטים מומלצים

פורסם
ללא קשר ל השמאל ( ההזויים לדעתי ).

עצם זה שאתה מאמץ את ההגדרות האלה שהומצאו ע"י מכונת הפרופגנדה של הימין (באדיבות רון לאודר/שלדון אדלסון/ארתור פינקלשטיין/נתניהו) מעיד על כך שגם אתה קצת שטוף מוח, כפי שרומז יגאל סרנה.

כל החולמים בהקיץ שראשם נתון קודם כל לאחרים (קרא להם "אויבים", גם בסדר) מסתכמים בכמה אלפים בודדים (ואף פחות) ואינם מהווים משקל כלשהו בהוויה של עם או מדינה. אפשר לתת להם להתבטא, כמו שנותנים לנוער הגבעות ו/או לממשיכי דרכו של כהנא - שני הקצוות אף פעם לא השפיעו על סדר היום ו/או דרכה של המדינה. הרוב המוחלט של ה"שמאל" לעולם לא ייתן למדינה להגיע למצב מסוכן, ע"ע מלחמות ישראל.

הזנחה בת 35 שנים של מערכת החינוך (להבדיל ממערכת הלימודים. שינון של נתונים לא מביא אף אחד להיות בן אדם) הביאה לכך שחלק מספיק גדול מהעם נוהה כמו עדר אחרי הכבשה המובילה, למרות שדי ברור שהתהום מחכה ממש מעבר לפינה.

אתה כנראה ראית מספיק כבשים בצורת צלעות או שוק שתנור, אז אתה עדיין מזהה סכנה כשאתה רואה אותה קרבה, אבל לצערי יש היום רוב גדול בעדר שימשיך ללכת בעיניים עצומות, בין אם הוא עדיין על רגליו, למרות המדרון החלקלק ובין אם הוא רואה את שכנו/ילדיו/הוריו נופלים.

לכן לדעתי המדינה חסרת עתיד. לא שממש רע עכשיו (הייתי בכמה מקומות בחיי שם המצב גרוע בהרבה. כולן "עולם שלישי"), אבל אנחנו בדרך בטוחה למטה, ולא יעזרו איחודים פוליטיים או אפילו שינוי שיטת הבחירות ושאר שטיקים. היום ל"מצביעים האוטומטיים" יש רוב שהולך וגדל משנה לשנה. אם אפשר לבצע שינוי (ספק), הוא כנראה רק באמצעות פייס/יוטיוב או כל אמצעי אינסטנט אחר שישפיע על אטומי המוח הללו. שטויות כמו מחשבה, ערכים, אנושיות וכו' כבר מזמן לא מעניינת את העיוורים מרצון. תן להם להראות לשכנים "של מי יותר גדול" (בכל התחומים) והם מסודרים בחיים, יעלה כמה שיעלה.

במצב משפחתי שונה (גם במצב הנוכחי, טרם ויתרתי על הרעיון) - אין לי ספק שלא הייתי היום תושב (או אזרח) ישראלי.

את ארץ ישראל אני אוהב, בין אם טוב יותר או פחות.

את מדינת ישראל כבר מזמן הפסקתי לחבב. לא רואה מה יש לילדיי לעשות כאן במצב הנוכחי והעתידי.

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמר, מסכים עם הניתוח אבל לא עם המסקנה.

נכון שחרא אבל זה עדיין החרא שלי ואני מעדיף אותו על חרא בריח שושנים של מישהו אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש הבדל בין חיים בקרבת חרא לבין להרעיל את עצמך למוות.

מסכים במאה אחוז שהחרא היום קצת מסריח, אבל בהחלט אפשר לחיות איתו.

חושש מהמצב בעוד X שנים, בו כולנו נטבע עמוק בתוכו בלי יכולת לנשום.

מכיר את הבדיחה על ההוא שנפל מבניין בן 100 קומות ובקומה ה-20 בערך טען שבינתיים הכל מצוין?

פורסם

זהו שאני מעדיף להישאר ולהילחם על האסלה כדי לנקות אותה מאשר ללכת לחרא אחר.

אל תשכח שמבחוץ או כאורח החיים במדינה זרה נראים יפים אבל אם אתה באמת הופך לחלק ממנה הדברים פתאום מפריעים יותר ונראים אחרת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני מחזיק אותה דעה של יוסריאן, האויב שלי הוא מי שמאיים על קיומי,

הימין היום הוא האויב, בעצם הוא אויב המדינה האמיתי.

מהסתובבות רבת שנים בין עמים שונים אני מזמן מחזיק בדעה שעם שאלוהים חנן אותו במתנות טבע שלא מצריכות הפעלת הראש כדי להתקיים הופך, בתהליך אבולוציוני די מהיר, לעם של אידיוטים.

היהודים הם דוגמה לחשיבה יוצרת מעולה מצד אחד, מרוב אתגרים קיומיים באלפי שנות הגלות,הנורבגים - ההיפך. עם שקיבל יערות,נהרות מים(וחשמל),נפט,סלמונים בפיורדים(+תיירות),פלדה בהרים,... על מה צריכים לחשוב ? איזה בעיות לפתור ? (תפתחו עיתון נורבגי וראו את הכותרות - חוץ מסקופים אנטישמיים ) ,- מה הם תרמו ? כלום. "הצעקה" של מונק ופורס הגבינה. בשבוע שעבר ישבתי לראות את "ליליהאמר" - סתם ,אני אוהב לראות סרטים בלוקיישנים מוכרים. הסרט אישר, בהשוואה גרוטסקית של החשיבה המאפיונרית של האמריקאי/איטלקי לראש המיובש של הנורבגים, את מה שקבעתי לעצמי.

עם ישראל בתהליך מסוכן של איבוד החשיבה התלמודית המעמיקה (שבטוויסטים מסוימים לא עזרה לנו) ,להיות עם של אידיוטים ככל שרמת החיים עולה,וזה מאד משתקף במועמדים לכנסת.אפילו את הסלקציה האמריקאית של הצלחה כספית/"משפחה מלכותית" (הקנדים) - אין כאן. כלום.

פורסם
זהו שאני מעדיף להישאר ולהילחם על האסלה כדי לנקות אותה מאשר ללכת לחרא אחר.

הייתי באותה דעה עד לפני כשנתיים שלוש. מכיר את סיזיפוס (של אחרי העונש..)? נמאס לנסות לגלגל את האבן למעלה בכל פעם.

פורסם

לכן לדעתי המדינה חסרת עתיד. לא שממש רע עכשיו (הייתי בכמה מקומות בחיי שם המצב גרוע בהרבה. כולן "עולם שלישי"), אבל אנחנו בדרך בטוחה למטה, ולא יעזרו איחודים פוליטיים או אפילו שינוי שיטת הבחירות ושאר שטיקים.

מדוע שינוי שיטת הבחירות לא יעזור?

לדעתי השינוי הוא צורך עליון ודחוף, והרבה יותר חשוב מהויכוחים הרגילים על איראן, פלסטינאים, הפרטה ,יוקר הדירות וכו'.

עובדה ששינוי שיטת הבחירות פעל היטב בצרפת, שהיתה במצב קשה בהרבה ממצבנו היום:

-"נזכרתי בשיחות עם אישים צרפתים, שבתגובה על שיטת הממשל הישראלית, נהגו למלמל בחלחלה, "אלוהים ישמור, זה כמו הרפובליקה הרביעית!..

אילולא קמה הרפובליקה החמישית בצרפת, הכיבוש באלג'יריה לא היה מסתיים והאיחוד האירופי לא היה קם"

לפי כל הסקרים הרוב בארץ מתון, אם ימין מתון או שמאל מתון. לעומת זאת בקרב הפוליטיקאים יש יצוג גדול מאוד לקיצונים מתלהמים מ 2 הצדדים. כאשר שיטת הבחירות תביא ליצוג אמיתי שלנו, המדינה (וגם אנו) תפרח.

כנראה שאני לא מסביר טוב את הצורך הדחוף. אם תפרט מדוע לדעתך זה לא יעזור, אולי אוכל להציג טוב יותר את הנושא המז'ורי הזה.

יהודה

פורסם
הייתי באותה דעה עד לפני כשנתיים שלוש. מכיר את סיזיפוס (של אחרי העונש..)? נמאס לנסות לגלגל את האבן למעלה בכל פעם.

מסכים גם אני נשחק מהמצב ,

אני מושך כי יש לי אחריות , יש לי משפחה , יש הורים והחברה הקרובה שלי אנושית (לא השלטון )

אני מכונה של דעה עצמית , אתה אדם אנושי והזוי חיובי - ואני מעדיף אותך כחבר בחברה שלי .

וברצון לימים טובים בהם יגור זאב עם כבש - או אז אני בשמחה אתמוך בדעתך, כאשר השכנים ממזרח יקבלו את נוכחותנו ברצון והשלמה במרחב , ( אבל כרגע מקום הכבש על האש - :wink: )

זה לא אומר שאני בעד השלטון הנוכחי - אני נגד , זה לא השלטון שלי וזו לא מנהיגות החברה אשר אני רוצה למדינה שלי .

לכן - כל הצבעה מבחינתי אשר לא תתמוך היום בליכוד ביתנו/ש"ס/ - היא הצבעה טובה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
שינוי שיטה, לא ישנה את האנשים.

שינוי השיטה (שיטת הבחירות) ישנה את נציגי העם בכנסת. שינוי נציגי העם בכנסת ישנה את סדר העדיפויות. שינוי סדר העדיפויות יביא אותנו למקום טוב יותר. האם לא זו מטרת הבחירות, להגיע למקום טוב יותר ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אתה באמת חושב שיאיר לפיד יגיע לכנסת, ועם 10-15 מנדטים בתרחיש ה-כ-י אופטימי, יצליח לגרום לכל שאר חברי הכנסת לכרות את הענף שהם יושבים עליו?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני אופטימי מדי וחושב שהוא יגיע לכנסת עם 22 מנדטים. אולי אני הוזה בהקיץ אבל אני חושב שבעקבות המחאה שקמה פה זו כמות המנדטים שצריכה להיות לו. עצם העובדה שאין לו מראה כמה העם שלנו אטום לשינויים או לחילופין כמה בעלי אינטרסים מרוצים מהשיטה הנוכחית.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
שינוי השיטה (שיטת הבחירות) ישנה את נציגי העם בכנסת.

אם היית מדבר על מערכות בחירות קודמות, הייתי מסכים. הנזק שמסע התעמולה של מכונת הפרופגנדה יצר הוא כמעט בלתי הפיך.

יש לך מספיק דוגמאות של אנשים שבקלות יכולים להיות ניאו-נאצים על פי דיעותיהם, גם כאן בפורום.

אני בטוח שזה לא נעים לשמוע, אבל כבר הבאתי הפניה גם בשרשור הנוכחי.

אייל (ליין-מן). אני רחוק מלהיות הזוי, ובטוח שאם אקלע לעזה או חברון בלי ליווי צה"לי, גם עם חולצה צחורה של מרצ, ישחטו אותי בלי לחשוב יותר מדי.

אמרתי לא פעם - ייקח עוד אלפי הרוגים בכל צד עד שילמדו לשבת ולדבר.

למרות זאת - לדעתי רוב הפלסטינים (לצורך העניין, גם אם יש 300,000 אנשי חמאס שיעשו הכל כדי להשמיד את ישראל, הם עדיין מיעוט) מבינים עד כמה החיים שלהם השתפרו חומרית מאז שישראל כבשה את השטחים ב-67' וישלימו עם קיומה לצידם.

אם ישראל תיעלם, זה יפגע גם בהם לאורך זמן כי הם יחזרו אחורה (לא יהיה להם מכנה משותף (השנאה לישראלים). מה שכן יהרוס את ישראל זה מסע ההרס העצמי שביבי (לא לבד, הכנסת בהרכבה הנוכחי והממשלה שלו מסייעים ואף יותר מכך) מוביל.

אם לפלסטינים תהיה מספיק סבלנות - אין להם בשביל מה לבזבז זמן על טרור. ישראל תתפרק בכוחות עצמה.

מי שטוען שצאצאי הויקינגים, או ניני הנינים של השבטים הברבריים, או הגאליים, או הסקסונים וכיו"ב - התחילו לאהוב האחד את השני עד שהפכו לגוש מדינות מאוחד ככה פתאום - לא מבין שום דבר, גם אם טייל בעולם. השבטים הללו לא טרחו לפוצץ את עצמם בקרב אזרחים, אלא סתם נכנסו לכפרים, חתכו לחתיכות ילדים קטנים, אנסו נשים וילדות ושרפו כל זכר לאותם כפרים.

צאצאיהם דהיום אלה כל מגלגלי העיניים שדורשים שכולם ישלבו ידיים וישירו "קומ-בה-יה". אנחנו עדיין בשלב הרציחות וחיסולים, אבל שני השבטים כאן ייאלצו ללמוד לחיות יחד. השאלה היא רק המחיר.

• תוכן חדש...