Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

אני אנסה להסביר את הבעיה כמה שיותר מובן ומקווה שתוכלו לעזור לי, תודה מראש :)

לפני כ 4 חודשים רכשתי רכב פורד מונדאו 2004. אחרי כמה ימים שהכל היה בסדר נדלקה נורת הטעינה של המצבר.

הבאתי את האוטו למוסך בדקו הכל אמרו לי זה האלטרנטור. החליפו.

אחרי יומיים שוב הנורה נדלקת! הבאתי את האוטו לאותו מוסך (אחריות 3 חודש) שוב החליפו לי.

אחרי יום שוב נדלק! והפעם אני נתקע באמצע כיכר התיירות באילת הפקק מאחורי לא פחות מ5 קילומטר!

גרר, מוסך. שוב החליפו! עוד יום שוב הלך!!!!! אני בעצבים, בעל העסק בעצבים. לקחו את האוטו לבדיקה כלשהי בסופה אמר לי שצריך להחליף גם מצבר. החליפו לי מצבר. והופפפ הכל התחיל לעבוד כמו שצריך!! פירגנתי להם שעלו על הבעיה נסעתי לדרכי.

הכל טוב ויפה חודש, חודשיים, שלוש.. ועוד פעם נדלקה הנורה!!!!!!! כרגע הרכב עומד בחניה ליד הבית.

אני לא יודע מה לעשות איתו לא יודע מה הבעיה שלו ואני מבקש את העזרה שלכם, עצה, משהו שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת אחת ולתמיד!!

תודה מראש לעוזרים! :)

פורסם

הבעיה היא שיש לך חוסר טעינה מכמה סיבות:

1. יכול להיות שהכבל שיוצא מהאלטרנטור לכיוון המצבר מנותק ולכן אין לך טעינה.

2. פולי המנוע גמור - רצועה מחליקה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
הבעיה היא שיש לך חוסר טעינה מכמה סיבות:

1. יכול להיות שהכבל שיוצא מהאלטרנטור לכיוון המצבר מנותק ולכן אין לך טעינה.

2. פולי המנוע גמור - רצועה מחליקה.

אהלן ביג מאק.

שכחתי להוסיף, שכאשר אני לוחץ על דוושת הגז נורת הטעינה נעלמת, ולאחר שאני לא לוחץ על כלום היא שוב מופיעה.

בגלל זה נראה לי שהאפשרות הראשונה שלך לא רלוונטית.

לגבי הרצועה מחליקה חשבתי על זה אבל זאת באמת יכולה להיות הסיבה? לאחר שהסברתי מתי היא נעלמת ומופיעה.

זה הגיוני שזאת הבעיה?

פורסם

האלטנטור דפוק.

לאור ההתנהלות המוצלחת של המוסך בפעם הראשונה הייתי ממליץ לך להחליף

פורסם
בזמן נסיעה כאשר המזגן האורות דלוקים ועוד צרכנים המנורה דולקת?

ברגע שאני נותן לחיצה על דוושת הגז היא לא דולקת, כאשר אני עוזב אחרי כמה שניות היא נדלקת..

פורסם

המלצה שלי תבדוק את החיווט מהאלטרנטור למצבר ואת חוטי המינוס של המצבר והאלטרנטור לגוף, מאוד יכול להיות שיש בעיית הארקה או שיש צרכן "גונב" זרם(במצב בעייתי כמו שלך הייתי ממליץ להחליף את החיווט בחיבור ישיר מהאלטרנטור למצבר ואת חיווטי הגוף) במידה והבעיה לא נפתרה, נשאר האלטרנטור.

בהצלחה.

זה נכון

• תוכן חדש...