Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מים בפולו 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כמה ימים, המנוע בפולו 98 שלי התחמם יתר על המידה במהלך נסיעה, וגיליתי שחסרים לי מים. נאלצתי למלא בערך ליטר אחד של מי ברז כי לא היו לי מים ירוקים באוטו.

הבנתי שלהחליף מים בעצמי זה תהליך די מסובך.

השאלה שלי היא כמה החלפת מים במוסך צריכה לעלות, והאם אפשר להמשיך לנסוע במצב הזה, בהנחה שאני רוצה להיפטר מהאוטו בקרוב (במילים אחרות, מה הנזק של נסיעה עם מי ברז במערכת הקירור)

תודה.

פורסם

לא תהליך מסובך בכלל, משחררים את הצינור התחתון של הרדיאטור ונותנים לנוזל לזרום, אם יש בריכבך מיכל עיבוי, אתה משחרר את 2 הצינורות שמגיעים אליו ונושפים אל תוך אחד מהם והנוזל זורם מהצינור השני.

לא לשכוח לנקז אוויר ולבדוק מפלס הנוזל בימים שאחרי ההחלפה.

עניין של 15 דקות.

פורסם

כמות כזאת שחסרה מעידה על בעיה, אני במקומך הייתי בודק במוסך(כי אני רואה שאינך מבין במכניקה כללית)

תדאג שתמיד יהיה לך מים באוטו עד שאתה פותר את הבעיה, וזה למקרה שתתקע בדרך.

חימום יתר יכול לגרום לנזק בראש מנוע..

• תוכן חדש...