Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה רוצה מקסימום נוחות ללא פגיעה בשורש כף היד, וותר על העכבר לגמרי ועבור לטראק-בל,

ללוג'יטק יש כאלו, אבל הכי טוב קנסינגטון אקספרט הישן עם כדור 3" בדיוק בגודל כדור-ביליארד

nzsmtKxxjog דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

לא, הכי טוב היה הMicrosoft trackball explorer. רק שהנבלות הפסיקו לייצר אותו.

microsoft_trackball_explorer.jpg

שלי עדיין עובד אחרי 12-13 שנים של שימוש מאד אינטנסיבי.

אם רק מישהו היה מרים את הכפפה ויוצר אחד כזה עם פיצ'רים של עכברי גיימינג.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אם בנוחות עסקינן, לפני כמה חודשים החלטתי שנמאס לי מהכאבים של התעלה הקרפלית, ומ-5 העכברים האלחוטיים שצברתי ואף אחד מהם לא נותן מענה ארגונומי מספק, והחלטתי ללכת על מוצר סיני שמתיימר להעלים את הכאבים האלו לגמרי.

היססתי קצת, כי בכל זאת, להגיד מוצר סיני ו"ארגונומי" באותו משפט זה קצת אוקסימורון, אבל החלטתי שאני אקח את ההימור הזה ובמקרה הכי גרוע, הפסדתי 37$ .

$T2eC16J,!ygE9s7HHoJMBQ(bLvLWVw~~60_12.JPG

העכבר המוזר הזה היה די נוראי לשימוש בשלושת הימים הראשונים, אבל אני חייב לומר לכם שמאז עברו יותר מחודשיים, והכאבים בפרק כף היד שלי נעלמו לחלוטין! זה אולי המוצר הכי מפתיע שקניתי בכמה השנים האחרונות, ולמען האמת איכות ההרכבה שלו מצויינת ולא נופלת מאף עכבר אחר של לוג'יטק\מייקרוספט שהיו ברשותי. לגבי אמינות, אמנם רק חודשיים, אבל בגלל הצורה המוזרה שלו וקשיי ההתרגלות לכל הקונספט הזה בתחילת השימוש, הוא נפל די הרבה מגובה השולחן שלי אל הרצפה, שזה משהו כמו מטר, ולא ממש רואים עליו אף סימן או ליקוי תפקודי.

פורסם

הפד הזה מקל בקצת אבל לא מגיע לרמה של העלמת הכאבים לחלוטין. בשביל להעלים את הכאבים לגמרי, צריך עכבר עם אחיזה ארגונומית, פשוט מאוד. ה"קאץ'" הוא שלוקח זמן להתרגל לאחיזה שכזו, אבל מניסיון, היא מתגמלת.

פורסם

פד לא יעזור, וגם עכבר ארגונומי לא יעזור, מעצם הגדרתו, אתה מחויב להזיז את העכבר על פני משטח, וזה אומר

שכל הכף יד צריכה לזוז ביחס לשאר היד, אלא אם כן אתה מצליח לכפות על עצמך הזזה של כל היד כשציר התנועה נמצא בכתף,

רובנו מתעצלים לבצע את התנועה הגדולה ואז מתחילות הבעיות בשורש כף היד..

בטראקבל אתה מזיז את הכדור באצבע אחת בסה"כ כשכל היד והכף יד נותרות סטטיות.

פורסם
וגם עכבר ארגונומי לא יעזור

לי זה עוזר. לא לחבר, לא לאח של דוד, לי. אין לי ספק שגם טראקבול עושה נפלאות לפרק כף היחד, אבל זה לא אומר שכל שאר ההצעות פסולות.

מה הבעיה עם זה שגם טראקבול וגם עכבר ארגונומי טובים באותה מידה? ;)

לאנשים שעד היום השתמשו בעכבר רגיל, המעבר לשימוש בעכבר ארגונומי הרבה יותר קל מאשר המעבר לשימוש בטראקבול. טראקבול זה לא משהו שמתאים לכל אחד.

פורסם

אני משתמש בפד לעכבר (נראה לי אפילו בדיוק אותו דגם שצירפתי בלינק בתגובה הקודמת), היום אין לי כאבים יותר, היו לי כאבים קלים.

אז אני יכול להעיד על עצמי שזה עוזר, אם זה פותר את הבעיה לגמרי? רק בעתיד אדע ..

• תוכן חדש...