Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל רק שזה נראה כאילו שזה צולם באייפון.

צולם באייפון?! על מה אתה מדבר? יש שם שוטים שלא יביישו את טופ גיר.

נכון שברמה הויזואלית לא הכל מהודק עד הסוף אבל עבודת הצילום והעריכה בהחלט מעל רמת חובבים.

פורסם

חביב ביותר, אקסטרה נחמד כי מדובר בכתבה מייד אין יזראל.

בנוסף, תמיד משמח לשמוע שגם היום הקליאו נותנת קרב הוגן לרכבים שעולים פי 10 ממנה. :twisted:

פורסם

מסיבוב קצרצר ב500 רגילה, אני יכול להעיד שנקודת התורפה העיקרית בו, ולא משנה מה יעשו למנוע ולמתלים זה ההגה.

הגה מת לגמרי, כמו לסבוב ידית במכונת בשר ידנית על ריק.

וכשאין תחושה זה לא יומרה, זה אפילו חוצפה לקרוא לה מכונית ספורט או אפילו ספורטיבית.

פורסם

^אתה יכול לתת דוגמא למכונית אחת עם הגה חשמלי שזה אחרת בה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הטענה היא שה-911 החדשה לא מאכזבת מהפן הזה.

הטענה היא הפוכה.

דיונים על מגוחכות הפרארי טרבוקה... טריבונה... טרטופה... לא משנה, כבר היו מספיק...

העובדה שהיא שאנשים קונים, אז זה לא הראש של פיאט שבעייתי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הסרטון מצולם יפה מאוד לטעמי. זה לא ממש מבחן דרכים מקיף אבל גם לא מתיימר להיות.

בנוגע להגה החשמלי - ב-500 רגילה ההיגוי בסדר גמור. באבארת הוא יותר טוב, אם כי כמובן חסר תחושה. זה לא באמת מפריע לנהיגה מהירה כי הרכב הקטן מספק המון תחושות מהשלדה.

בלי קשר, יש מספיק הגאים חשמליים טובים (הונדה S2000, מיני קופר, פוקוס ST ולפני כמה חודשים הופתעתי מאוד ממאזדה CX5 עם הגה חשמלי למהדרין ומתקשר היטב). אפשר לנסוע מהר מאוד וליהנות מאוד גם עם הגה חשמלי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הסרטון מצולם וערוך ברמה די טובה. נכון, לא מדובר במבחן רכב של ממש, לא זה גם מה שיגרום (אם יש משהו שבכלל יכול לגרום לזה) לאנשים לרוץ ולהוציא 400,000 על הפיאט. עדיין, זה מסוג הסרטונים שעושים לך חשק לצאת ולנהוג (אפילו אם זה בכוכב יאיר).

אני לא חושב שמישהו בהנהלת סמל"ת מצפה למכור עוד יחידות של הפרארי טריבוטו. אבל זה בכלל לא משנה. אני כן חושב שיחסית לכל שאר היבואנים, שמתלוננים פה עליהם כ"כ הרבה, הם עושים עבודה שיווקית מצוינת, בין אם בהפקה של סרטונים מהסוג הזה לבין אם בארגון של טיולים לבעלים של אבארת', או כל דבר אחר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
צולם באייפון?! על מה אתה מדבר? יש שם שוטים שלא יביישו את טופ גיר.

נכון שברמה הויזואלית לא הכל מהודק עד הסוף אבל עבודת הצילום והעריכה בהחלט מעל רמת חובבים.

אני מדבר על איכות התמונה והסאונד. שומעים רוח ורעש הרבה, איכות הקול לא אחידה.

emotion of motion

• תוכן חדש...